Zatiaľ čo vidím pozitívne, že nemáme teplotu, inak je to bieda ![]()
A v pondelok som mala ísť po prvýkrát na novú alergologiu, termín mám od augusta. Rozmýšľam, že sa prihlasim so synom do Nitry.
Zatiaľ čo vidím pozitívne, že nemáme teplotu, inak je to bieda ![]()
A v pondelok som mala ísť po prvýkrát na novú alergologiu, termín mám od augusta. Rozmýšľam, že sa prihlasim so synom do Nitry.
Nic si z chorob nedělejte. Haranti mají covid a snacha taky (ta počtvrtý). ![]()
Mrakoplas Pusa plná aft je nepříjemná, snad to brzo poleví. Jestli máš blízko lékárnu, super je vyplachovatsi pusu zchlazeným odvarem z řepíku, mám to vyzkoušený i na sobě a dost to urychluje hojení.
A všem nemocným přeju brzké uzdravení (a ať to není nakažlivé po síti).
Len repik mam nasuseny doma
. Este mi dost pomaha corsodyl. Ale ja to nastastie nemam tak zle ako deti, mladsi mal tri dni horucky cez 40 a cele dni nejedol. Mne staci nejest nic tvrde a vyplachnut po jedle usta.
Gatita jestli máš starší televizi než z roku 2016, tak ti na ni hbo nepůjde. Na starších televizích jim nejdou aktualizace, tak už to nepodporuji
Tak když se tu sdílí ty příznaky. U nás je to kašel, dráždivý kašel a k smrti dráždivý kašel, trochu rýma, hnis z očí, zánět močáku, bolestivé polykání, bolest na patře, vykašlávání humusu, zimnice, bez zvýšených teplot, ATB jenom děti, někdo měl i opar, někdo aft. Příznaky se vynořují a zanořují, jak se jim zachce, je nás nemocných asi 7 v rodině. Už si tu připadám jak chodící lékárna, pořád někomu něco vydávám. Začaly děti s obyč. kašlem, který jsme si postupně přebírali my ostatní. Každý se z kašle vyléčil a pak mu nastoupil ten mor, o kterém píšu. V pondělí začínáme 5. týden, jsem z toho úplně hotová. S mužel akorát přežíváme a řešíme, kdo bude pracovat a kdo "hlídat". Je to mnohem horší, než když děti ještě nechodily obě do školky.
dynda taky si umíte užít listopad!
Co se to tady rozšířilo za hrozný mor![]()
Doktorka mi říkala, že nemocnost je obrovská. Prej mám počítat, že v prosinci děti ještě jednou onemocní. Už se na to psychicky připravuju. Bohužel se vždycky stane něco, co mě přesvědčí, že může být ještě hůř a nějaký banální marodění je jenom sranda.
dynda já u dětí vůbec neznám takovou tu třídenní rýmu. Obvykle to není nic vážného, ale vždycky to trvá aspoň 14 dní.
Zrovna včera jsem četla článek, že v Německu jsou plné dětské jipy kvůli nějakému běžnému viru, akorát kvůli kovidovým opatřením se s ním ty děti zatím nesetkaly a nemají protilátky.
Jedeme vlakem že Žiliny a nejde elektřina.....takže je zima jako v Rusku...![]()
Neni to moje stiznost, ale zrovna dneska mi jedna blizka zena psala, ze kvuli tomu, jak je porad doma s nemocnymi detmi, ji v praci neprodlouzi smlouvu. Oficialne to bude asi jiny duvod. Deti jsou skolkove a jdou doslova z nemoci do nemoci.
Tohle je fakt masakr, ktereho se do budoucna dost bojim.
Myrtila pokud to byla smlouva na dobu určitou nebo i výpovědní lhůta, tak na neprodloužení žádný důvod není potřeba. No snad zas bude líp.
Moje děti nějak extra nemocné nebývaly, OCR jsem na ně měla přesně jednou kvůli neštovicím, ale letos je to teda masakr. Když to chytly poprvé uprostřed listopadu, nechala jsem je skoro 14 dní doma. Mladší byla týden ve škole a už zas kašle jak tuberak ( ještě nemá dopsané všechny testy z předešlé nemoci). Teď nemá alespoň teplotu.![]()
Zavedu zas imunoglukan, během COVIDu jsem ho cíleně vypustila, protože tam je u detí problém s přemrštěnou imunitní reakci, takže naspidovany imunitný systém jsme nepotřebovali, ale toto je fakt strašné.
Ja teda naivne doufam, ze si jsme si to do Vanoc uz vybrali. Za posledni tyden to je angina+ryma u starsi, zelena ryma+zanet spojivek u miminka a ja mam neco mezi anginou a zanetem v okoli moudraku a samozrejme taky ryma. Masakr
Asi si uz zaridim tu zakaznickou karticku do lekarny fakt.
continuity no vidíš, já letos všechny sirupy na imunitu vypustila a celkové skóre máme určitě lepší než loni. Dokonce chodili do školky celý říjen v kuse (a pak byli skoro celý listopad doma
)
Všem marodům přeju brzké uzdravení!
Pinot Noir Bylas na ORL?
Tak mne sa ku kašľu pridala bolesť hlavy, brucha, zvracanie a horúčka. Všetko toto máme v škole ![]()
Neni to moje stiznost, ale zrovna dneska mi jedna blizka zena psala, ze kvuli tomu, jak je porad doma s nemocnymi detmi, ji v praci neprodlouzi smlouvu. Oficialne to bude asi jiny duvod. Deti jsou skolkove a jdou doslova z nemoci do nemoci.
Tohle je fakt masakr, ktereho se do budoucna dost bojim.
Vubec se neboj. Já to sem radši moc nepíšu, abych neprovokovala - vesmír i matky
ale my fakt skoro nejsme nemocný. A nejsme ani žádný sportovci, wimhofove, dokonce ani ven každej den nechodime
! Proste takový normální bytový povaleči, co se jezdej každej druhej víkend větrat "na vesnici". Nebereme ani vitaminy, ani žádný sirupy, nic. A dítě je ze školky nemocný tak třikrát za rok. Za tenhle podzim to byl zápal plic a jednou zánět spojivek, což ale bylo podchyceny včas a tudiz asi na 3 dny. Loni ti bylo podobný, a predtim taky. Se dvěma se to asi znásobí, ale stejně. Čekala jsem to horsi.
Všem marodům přeju brzké uzdravení!
Pinot Noir Bylas na ORL?
Nikdy v životě!
Pinot Noir To je možná škoda. Když tě v krku a v uších.
Myrtila já tě taky uklidním, kluci na tom taky nejsou tak zle, vlastně jsem z této rodiny nejčastěji na hromadě já. Minulý školní rok bylo masakr až jaro, protože neštovice a za nimi pro oslabenou imunitu další viróza, krát dva, to máš dva měsíce v kuse bez školek. Tento školní rok byl starší doma dva dny, jednou mi ho vrátili, že má rudé oko (vlítnul mu tam kinetický písek) a jednou odpoledne, že teplotu, byl to čtvrtek a v sobotu byl fit. Mladší měl teplotu poprvé včera, do školky chodí až od středy, věřím, že bude OK.
Životní styl, včetně plné docházky i za covidu, stejný jako MP Meri
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.