Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34348 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 12:14

Já mám stížnost z jiné oblasti, spíš jen potřebuju upustit páru.

Přeposlala jsem kolegovi mail, kde chce klient potvrdit přílohu, protože věc nespadá do mé kompetence. V tom mailu bylo výslovně napsáno, co se má udělat - orazítkovat, podepsat, oskenovat a poslat mailem zpět.

Odpověď od kolegy - co s tím mám dělat? To mám jako podepsat a poslat poštou nebo jako co??? 

Hergot!!!

Offline Makara
3562 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 12:22

Kokoska lituju. Taky mám kolegy, co mají problém s pochopením textu.

Offline SunEclipse
3431 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 12:40

Kokoska v takových případech otáčím mail zpět, s barevně zvýrazněnou částí, kde je to, na co se ptal, a dovětkem  "prosím upřesněte, které části popisu jste nerozuměl, dodám větší podrobnosti"

Offline Kokoska
34348 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 12:53

SunEclipse udělala jsem něco podobného, tu část jsem mu vykopírovala do mé odpovědi. A ještě jsem pro jistotu napsala, že "mailem zpět " neznamená zátky ke mně

Makara jo, bývá to občas s podivem.

Offline rasaNori
8787 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 14:03

Kokoska na tohle vždycky říkám, že lidi nejsou obecně blbí, jen líní přemýšlet...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2022 14:07

rasaNori v tomhle případě podle i číst:)

Offline Mrs.Robinson
583 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 14:57

Makara Kokoska Mně z toho spíš trčí neochota a podrážděnost, že si ho někdo dovoluje úkolovat. 

Offline Kokoska
34348 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 17:36

Mrs.Robinson pak mi napsal, ze to predal dalsimu kolegovi, ktery ma u sebe razitko...

Offline pecka
6159 příspěvků moje polička 02. prosince 2022 21:02

Už tretí deň sa cítim, akoby ma prešiel valec. Bolí ma neskutočne hrdlo, ťažko prehĺtam, včera sa k tomu pridružila zvýšená teplota, dnes kašeľ, nádcha. Nečudujem sa, že ma niečo "laplo", posledné dni v práci a so zhäňaním skoršieho termínu na MR pre maminu ma úplne vyšťavili.  Mám pocit, že nič vôbec nezaberá. A to som mala ísť zajtra do Ba do divadla a na vianočné trhy, aby som trochu pookriala. Namiesto toho budem ležať v posteli 

A ako naschvál sa mi nedá prihlásiť na TV do Netflixu, vraj nesprávne prihlasovacie údaje všade inde mi to ide

Offline Gatita
8526 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 08:06

pecka to jsme na tom uplne stejne. Dnes jsme meli jit s kamarady a detmi na Louskacka a na trhy, venku dokonce krasne nasnezilo...a ja vcera odpadla s teplotou, nemohla jsem ani sedet. Dnes je z toho bolavy krk a plny nos, tedy zadne drama, ale plany sly do haje.  Lito je mi to moc, neziju zrovna moc kulturne, ale tento tyden jsem jeste chtela jit na koncert, kde zpiva kamaradka. Mam advent hrozne moc rada, ze se vidam s kamaradkami, ktere behem roku moc nevidim...tak doufam, ze aspon neco z toho vyjde.   Do toho se tu plouzi muz, ktery si sice nestezuje, ale vypada taky dost unavene a ne zrovna nadsene z toho, ze ma na hrbu deti a domacnost. Ani tu nemame nic moc k jidlu, vcera jsem to nejak nedala, ale to vyresi pizza nebo jina dovazka. 
No a minuly tyden jsem obnovila predplatne HBO a kdyz jsem si vcera chtela teda konecne neco pustit, zjistila jsem, ze HBO nejak zmenilo format a na nasi TV nejde spustit, asi uz je na kabelovku moc "stara" (pred 2 lety to jeste slo)! Tak jsem koukala na NTB...

ps at je brzy lepe:)

Online Černá kočka
1739 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 08:50

Jeden first world problem - zásilkovna mi napsala, že můj vybraný Z-Box je plný a místo toho mi uložila balík v  zásilkovně ve dvacet kilometrů vzdáleném městě, už jsem jim dvakrát psala přes ten jejich formulář a jediné co mi od nich už několik dní chodí jsou automatické emaily, že jsem si ještě nevyzvedla balík. Vtipné je, že ten původní Z-Box i ta aktuální zásilkovna jsou v ulici stejného jména, akorát je ta ulice pokaždé v úplně jiném městě.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 09:13

Gatita Jen mě napadlo, už není HBO GO ale HBO MAX, jestli v tom není problém? Občas kliknu na starou aplikaci, co někdo nechal furt na ploše a divím se, proč to nejde.

Offline Gatita
8526 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 09:33

moonlight to bude urcite tim. Mivala jsem hbo go, ale kdyz jsem chtela obnovit predplatne, bylo z toho najednou hbo max (ale na stejne udaje jako predtim)... nevim, jak je to mozne.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 09:39

Gatita A nainstalovala sis hbo max a nefunguje to? To by mě teda naštvalo.

Offline letfenixa
10795 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 10:14

My sme so synom tiež chori,  on sa teda dobre vyspal a je plný energie, mňa bolia priedušky a riadne kašlem a som nulová a to ma byť na budúci týždeň v meste každý deň mikulassky program.

Offline continuity
42128 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 11:09

Zdravím všechny marody. Peru se s tím od pondělí. Sice pracuji, ale ven vůbec nevylejzam a je to spíš horší než lepší.

Online Pinot Noir
29539 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 11:40

Přidávám se, po dlouhodobé, neustále se vracející bolesti v krku, na patře a v uších, jsem si asi před měsícem došla pro antibiotika, vypadalo to ok, no a od včerejška je to zase zpět. Není to nic, s čím by se nedalo žít, ale už jsem z toho unavená. A to doslova. Tento rok jsem prožila víc dní nemocná než zdravá.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2022 11:52

continuity mi je dneska taky hůř. Nevím, jestli má na tom dítě, co prochlchlalo noc, ale myslela jsem si, že dneska už to celkem ujde. Zatím mi třeští hlava, bolí dutiny, v krku,... Muž se taky necítí nejlíp, ale poslal mě do postele a statečně tu válčí s dětmi

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 12:25

Drzte sa. Ja mam pusu plnu aft, nic co by sa nedalo prezit. Ale v pondelok termin na ortodoncii, kde mi nahradny daju tak za tri mesiace

Offline Karja
44027 příspěvků moje polička 03. prosince 2022 12:38

Všem marodum přeju brzké uzdravení. Mně na úlevu, ne vyléčení, pomáhá modafen, je to úplně něco jinýho než paralen nebo ibac, přejde mě zimnice a cítím se líp, i se lépe vyspím. 

Pinot Noir No něco podobného má ségra a kamarádka, prostě několik týdnů ,,něco lehkého,, bez teplot prostě, pak ATB a pak návrat...Já jsme byla na jaře nemocná snad 5-6 týdnu taky jentak ,,něčím,, pomohly až nějaký ATB silnější. A to jsem dodržovala docela klid, spánek, pitný režim. Tak přeju hodně štěstí ať to už přejde