rasaNori to naštve, ale příště to dáš.
Stěžovací vlákno
Evaeva :-DBohuzel holky to mají nějak už spatne genderově zakodovane. Protože minulý týden jsem měla nějakou zimnici, dělala jsem si čaj se zázvorem a nějak jsem to komentovala, asi že je to dobré, že to pomáhá a velká malá mi šmahem řekla ,,no tak to příprav i taťkovi,, kterej se v plné kondici válel na gauči:-D!
já nemůžu, vy jste vtipná celá rodina..!
rasaNori ou, toje blbý, tlapkám, ale příště to vyjde..!
Jsem sem si stěžovala, tak to sem napíšu.
Dnes jsme měli schůzku lidi odpovědní za delivery, tak šéf začal, jak to má se mnou asi domluvené. No tak jsem se nadechla a řekla, že si asi úplně nerozumíme a znovu to vysvětlila všechno. No chytil se těch mých problémů kolega. A i řešení se našlo, když už to nešlo zase zamést pod koberec.
Ještě s tím bude práce, ale třeba to nějak dopadne.
Tak jen, že tady fakt pomůže si postěžovat.
Pavlena No jako, kdo je vtipnej je malamala, to je vážně legrační dítě, na všechno má odpověď. S ní jsme si ty dva první roky plný jejího emočního vypjetí museli zažít, aby to bylo v nějaky rovnováze:-D.
rasaNori Naštve to, navic se musí asi něco platit viď. Ale spousta lidí jde několikrát i na B, natož na E!
rasaNori i mistr tesař se nejdy utne. Je to k naštvaní, další peníze a čas... ale příště to dáš levou zadní a tohle bude jen veselá historka. ![]()
rasaNori tlapkám, no nabudúce to určite zvládneš
Kto sa dnes takmer celý vysypal drobnými vyrážkami a zaľahlo mu v ľavom uchu doobeda a trvá to stále?!?![]()
Ja musím niekoho v poslednej dobe riadne štvať![]()
vybouchl mi rajský protlak ![]()
SunEclipse To jsou nejake erupce na slunci, manzelovi vybouchlo pivo, ale zase mame krasne predvanocne umytou celou kuchyn ![]()
A ja som prakticky celú noc prekaslala tým priserným kaslom
čo je toto za chrípku!
V kontextu evropských události je to nicotné. Ale na úterý nasnezilo 10 cm, aha, takže nešel celý dopoledne proud. Teď nevím, co se stalo ale pro změnu zase nejde od rána proud....
continuity Hurá, sláva!
SunEclipse Budeš malovat? :-)
Karja taky se nenudíte:(
Evaeva To ne, naštěstí mi to pokaždé vyslo, že mám uvařeno z předchozího dne. Ale co kde s tím vyvádějí. Dneska to taky zatím nejde, ale většinou je to před polednem už OK.
Karja v tomhle pripade je vyhoda, ze topite v kamnech:-)
viktorka_od splavu Jj, to je. Nejlepší by byly kamna s plátem, že by se na tim i uvařilo:-D
Ale jinak je u nás krásne, trochu nasnezeno, svítí sluníčko, já už nemám teplotu, tak doufám, že od soboty už budu fit. Jako tohle byla, je fakt divná nemoc. Týden na mě něco lezlo, zimnice, bolest kloubů, ale jako tak dalo se to...pak to na mě vlezlo, hned 39, jeden den úplně mrtvej a teď se to tváří, jakože běžné nachlazení. Což zní normálně, ale ten týden před tím ne:-D
Karja haha, máma měla zrovna na úterý objednané plynaře na chalupu na opačném konci vašeho kraje, a ani tam nešel proud! Ale tam teda napadlo asi 20 cm mokrého sněhu, místní hasiči museli vyjet z frézkou na chodníky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje