Sweet Potato možná jo, ale na to jsem až moc neřešič.
Víš co, jsem ten typ, co když si sáhne do ucha, chce se mu zvracet, když smrká, fouká mu ze slzných kanálků, všechno propojené se vším, mně když rozbolí něco, tak pak všechno. ![]()
Sweet Potato možná jo, ale na to jsem až moc neřešič.
Víš co, jsem ten typ, co když si sáhne do ucha, chce se mu zvracet, když smrká, fouká mu ze slzných kanálků, všechno propojené se vším, mně když rozbolí něco, tak pak všechno. ![]()
MP Meri Pinot Noir No, je pravda, ze clovek asi vic vi o tech porad nemocnych detech, protoze ty matky to trapi, tak o tom casto mluvi. Moc a moc doufam, ze syn bude mit imunitu po manzelovi, ten nemocny nebyva vubec, takze nejakou nadeji mame.
Pinot Noir To znám. Stačí chvilka lehkého dojetí a teče mi půl hodiny z nosu. A když jsem jednou vyzkoušela konvičku, kvílela jsem bolestí "moje oko, moje oko!" A právě proto ORL. Naučila jsem se tam chodit teda až kvůli dceři, ale teď naše orldoktorky miluju.
Myrtila Dopředu bych se fakt nebála. Je to fakt o štěstí, někdy se toho sesype víc za sebou, to je jasný, ale ze svyho okolí takový příběhy, jaký tu citam v detskym vlakne (víc doma, nez ve skolce - i kdyz chápu, ze je to trochu nadsazeny) vůbec neznám. Všechny děti v okolí jsou nemocný tak nějak normálně, jednou za x měsíců něco. A odchodili jsme taky celej covid (a měli ho jednou).
Pinot Noir Jako na ORL nejsou blbí. Mně tam doktor diagnistikoval reflux:-D a ještě poradil způsob léčby akné. Chceš kontakt, je na praze 4, třeba bys dostala taky takovej kompletní balíček péče.-)
MP Meri Já znám, ale ono je to o tom, že nikdo se zdravýma dětma nenapíše jééé tak jsme pořád zdravý, spíš se ventilují ty nemocné stesky. Ve školce jsou třeba jen dvě děti z celé třídy tak nějak často marod, ale taky jsou ty maminky doma a nechávají je tam pořádně doléčit, moje dcera je taky určitě s každou nemocí doma navíc plus 3 dny než kdybych chodila do práce.
Neni to moje stiznost, ale zrovna dneska mi jedna blizka zena psala, ze kvuli tomu, jak je porad doma s nemocnymi detmi, ji v praci neprodlouzi smlouvu. Oficialne to bude asi jiny duvod. Deti jsou skolkove a jdou doslova z nemoci do nemoci.
Tohle je fakt masakr, ktereho se do budoucna dost bojim.
Zas ale na druhou stranu, k čemu je zaměstnanec, který je často doma. Manžel si ošetřování nebral? Tedy pokud je tatínek.
Kan vtipny
Já naše ORL miluju, jsou super. Osobně tam chodím teda jen na kosmetický zákroky - víčka, hnusný bouličky na obličeji (většinou z blbě podrážděnýho pupínku)... dělaj úplně všechno, a s radostí, a beze stop! A jsou tam samý příjemný sympaťáci ![]()
Na skutečný problémy je využívá mladej pán, už mu tam dělali přepážku v nose, zrovna příští týden mu budou odstraňovat něco z pusy (aft to prej neni). Naše nejoblíbenější oddělení ![]()
(víc doma, nez ve skolce - i kdyz chápu, ze je to trochu nadsazeny)
Když si vezmu loňské období září až březen, nebylo to bohužel vůbec nadsazené. Letos je to tak 3/4 ve školce, maximálně. Hlavně každá rýma u nich trvá minimálně 14 dní, to nechápu. A fakt to není, že třikrát smrknou. Taky by mě zajímalo, co to ovlivňuje. Neřekla bych, že žijeme nějak nenormálně nezdravě. Ale v okolí nejsme žádné výjimky, někdo je nemocný míň, ale dost lidí stejně. Navíc kluci nemají žádné vážné nemoci.
EvaevaNo, hele my byly doma šest týdnů s kašlem. Pak šla na dva dny do školky a už jsme zase doma s kašlem. Já už jsem z toho teda upřímně trochu nešťastná :o(
Karja
Já naše ORL miluju, jsou super. Osobně tam chodím teda jen na kosmetický zákroky - víčka, hnusný bouličky na obličeji (většinou z blbě podrážděnýho pupínku)... dělaj úplně všechno, a s radostí, a beze stop! A jsou tam samý příjemný sympaťáci
A to dělají i běžným pacientům, nebo jen že jsi "domácí"? Jakože se tam můžu na podobný zákrok objednat?
Myrtila Nas je to teda priserne, hlasim se do klubu tech, co si porad stezuji, ze jsou neustale na hromade. ALE - mladsimu jeste nebyly 3 roky a chodi uz skoro rok denne do jeslicek. Tak ten rok byl a je vyzivny. Ale doufam, ze budem kopirovat scenar starsiho syna, ktery si toto odtrpel, ale pak uz to bylo dost v norme - absence v praci v jednotkach dnu za rok. Akorat nestovice byly blbe, to jsem byla s 2 detma doma mesic plus se na to nabalilo dalsi onemocneni kvuli oslabene imunite.
Řekla bych že můžeš, ale asi se žádankou od tvého praktika minimálně. A pokud budou mít kapacitu na zapsání nového klienta
Ale abych nekecala, musela bych se asi zeptat!
barbucha aha, tak já mám zatím doktora, který tohle řeší jen na objednání, bez žádanky atd..., ale půjde asi brzy do důchodu, tak se před-rozhlížím, co je tak v dosahu. Tak to neřeš, ale díky.
DruI Tak to je uplne presny, jak jsou ti mi blizci doma, mesic nemoc, par dni skolka a znova, a maji to krat dva. Tak v pulce pripadu to od nich chytnou i rodice.
Kan Nektere rodiny maji ty prijmy rozlozene tak, ze kdyby se na ocr stridali, hodne moc se jim to nevyplati. A obvykle v tomhle byva systemem bita ta matka.
Gatita MP Meri No, ono nezbyva nez doufat, ze to dite bud nemocne moc nebude, nebo se rychle promori a bude to lepsi.
Já děkuji všem soutícítím a jen koukám, co marodů se tu vyskytuje, tak všem přeju lehký průběh a rychlé uzdravení (i když je mi jasné, že tam, kde jsou děti, to jede pořád dokola, vidím to v rodině mé dcery).
Nicméně já byla na té neurologii, dg zablokovaná žebra, takže mi je pan doktor odblokoval (křupalo to teda dost, zvuky šílený). Bolest odeznívá, už je to jen takové lehké dloubání. Tak jsem šla včera na Fénixcon, a dnes jsem pro změnu bez hlasu (to není z nachlazení, ale z toho, jak je nutno v tom hluku se bavit víc nahlas, nejsem zvyklá).
Ale. Domluvila jsem tam vydání další knížky, takže spokojenost. Ale s tím ve stěžovacím vláknu nemám co dělat. I když vlastně postěžovat si můžu, že s tím bude zas ještě práce jak na kostele. Na druhou stranu je to radostná práce.
Držte se všichni, co to jde. Ať je líp.
DruI no, sedm (někde jsem četla dokonce 10) respiračních infektů za sezónu je prý normální. Takže když si vezmu 7x2 týdny, což je u nás normální, máme to 14 týdnů za zimu doma![]()
Gatita u nás je to letos lepší, i když listopad tomu moc neodpovídá. Ale přijde mi, že starší to líp zvládá. Někdy nemá ani teplotu, jen rýmu. Pro mě je určitě lepší teď než pak, až budou ve škole, ale neumím si představit, jak to dělají ti, co nastoupí ve třech letech do práce ještě třeba bez možnosti HO.
Torrah to je dobře, že ti takhle pomohli. Za pár dní se to usadí a bude dobře.
Evaeva jojo, jen jsem zírala. Já už se bála obstřiků a kde čeho, tohle bylo natošup. Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.