barbucha
přesně taak!
Stěžovací vlákno
U nás jsou největší spory o ... obsah ledničky! Muž vždycky dovalí nesmyslný množství nějakejch zvláštních surovin, co mu zbyly a pak se úplně extrémně rozčiluje, když se to vyhazuje. Ono určitě by z toho něco šlo, ale já jak jsem v tý kuchyni marná, tak mi to proste nejde. Sdělám část a končím.
To je třeba 5x mango, někdy zase 12 avokád ... 4 porce jídla (prej tak si to dej dvakrát k obědu a k večeři
), 3 kila uvařených těstovin ... Hlavně je to nekončící proud věci, který se musej snist rychle, dítě ji ve školce, já vecerim salat a když s tím člověk nepočítá, tak jw to někdy fakt hell. Přitom celkove jsem za to jídlo fakt vděčná a taky nerada vyhazuju.
Ale copak blbý vajíčka...
Tady je to pomalu od rána jak u Verdunu, začíná mě to lehce srát! Se psem to naštěstí ani nehne, ale já nadskakuju při každý ráně. V přilehlým parčíku to tříská jedna za druhou...
Můžu na ty blby zavolat policajty?
barbucha vejce nebudou! na Tachovsku vymlátěj 750tis. slepic!
barbucha hele u nás to taky bouchá, sem tam, už celej den... nechápu... rámus to dělá a vizuální požitek žádnej!
jo a na Klamovce byla dneska silvestrovská zabijačka a volně to přešlo do rockovýho koncertu... randál jak kdybych měla v pokoji puštěný rádio...
Zabijačka jako žranice nebo se to tam servalo?
Tvl rockovej koncert, to by mi eště chybělo ![]()
Vizuální požitek nehrozí, tady choděj ty dementi jen s bouchacíma kuličkama...
JankaM Muž dlouho dělal to, že, páč se s myčkou nekamarádí, sklidil ze stolu jen nádobí po sobě a umyl ho.
![]()
to by me vytocilo do nepricena tedy.
No muj muz kdyz se nam u skrine rozbily supliky na spodni pradlo opravil jenom svoje.![]()
![]()
barbucha no avizovali ovárek, jitrničky a tak...
nebyla jsem tam ale, pekla jsem tu veku na chlebíčky
To bych asi neodolala, jitrničky... ![]()
Evaeva vodorovny plochy jsou zlo!
Presne
Mám sen, že až budem veľká a bohatá, dám si spraviť do celého bztu nábztok s oblými, alebo aspoň šikmými vrchmi.
Evaeva Ne, decka jsou CIZI! A tem venuju energii a doma, kde je povinnost tu energii investovat, tam nefunguju.
No, fakt se snazim:terapie, tuny knizek, meditace, ale furt nic, pry se mam snazit dal, kdyz jsem slibila, ze se zmenim. Tak uvidim, ale jelikoz ja jsem vlastne se sebou spokojena, tak uz toho asi vic nezvladnu udelat. Proste to nejak nema reseni.
Prosím Ťa, komu a prečo si sľubovala, že sa zmeníš?
slniecko takový ten domečkový nábytek, co je teď moderní pro batolata?![]()
MP Meri no tím hotovým jídlem bych nepohrdla
Ale jinak chápu, to bych vůbec neuměla s tím hospodařit.
MP Meri Jo to by mi taky trochu vadilo, že je to takový nepředvídatelný. Ale vy třeba máte někde u nosu obchod, že k tomu můžeš dokoupit co potřebuješ nebo neděláš velké nákupy a tak...
A moje stížnost. Mám hlídání na silvestra, ale strasnej bolehlav a asi půjdu zvracet!
Karja Jakoze jasne (teď to bude znít blbě), ale kdo to bude jist? Ke 3 kg těstovin udělám omáčku a budu ji sama jist týden? A když druhy den dovali těch 12 avokad, tak co s nima? Jsou to takový problémy prvního světa, ale já jsem takovej fakt asketickej strávník, mne stačí nejakej obyc oběd a zbytek dne se živim pouze pecivem. Sikovna kuchařka by z toho určitě vymyslela milion věcí, ale to bohuzel já nejsem
Zrovna dneska spolu nemluvíme, protože přes Vánoce tu bylo jídla, ze se to fakt nedalo sníst a dneska se vyhodilo kilo bramborovýho salátu. A já za to odmítla převzít odpovědnost.
A jak už mám taky lehce nervy na pochodu, tak premejslim, ze půjdu spát a nechám ho, at si se synem čekaj na ohňostroj sami, protože hejbnul mi žlučí úplně neuvěřitelně.
MP Meri to by mně fakt zajímalo, co udělá šikovná kuchařka ze 12 avokád pro tři lidi?
Mně by teda taky vadilo, kdyby si pak stěžoval, že jsem z toho nic neudělala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články