JankaM No já teda nářadí na jídelním stole vidím děsně nerada, vlastně nevím jestli by ho to vůbec kdy napadlo. Po děcku uklízíme oba stejně, njn, co jsme si vychovali, to máme. :D
Stěžovací vlákno
Ounz ano,varim ve studene.
JankaM já taky ne, u nás neuklízí naopak nikdo ![]()
Evaeva Tak to jste asi pořádní:-). Ti co jsou pořádní, ti neuklízí. My jsme hrozní bordeláři, všichni, pak to odnášim já:-D
U nás asi mimo té pračky dělá muž všechno. Možná i víc než já, protože mě nějaký rifle na posteli nerozhodí a jeho ano. Zase nikdy v životě jsem nic o svém uklízení neslyšela, jako v tu chvíli nebo nějaké, že něco není uklizené. Občas pindy, že to nikdo jinej neudělá....rozumněj, nikdo to neudělá každých 5 minut, ale třeba jen 2x za den, úklid po kočkách.![]()
I tak si myslim, že u nás uklizí i kluci a je tady totální pořádek, ale ne pro něj.
JankaM Muž dlouho dělal to, že, páč se s myčkou nekamarádí, sklidil ze stolu jen nádobí po sobě a umyl ho. To mě teda vytáčelo do běla, jak všude balancovaly umyté kousky nadobí, i to, že to dělal jen se svým a ne například od dětí. Nakonec se to ustálilo na tom, že stále sklízí nadobí jen po sobě, ale postaví ho na linku nad myčkou. Mi to nevadí tam nastrkat, takže ok.
barbucha a spol.....muj prvni muz delal doma velky kulovy, a ja teda k tomu vsechno spatne podle neho teda..doted se divim,že ziju ja, on a dve deti. Zajimavy bylo,že kdyz jsem se rozvadela, ronil slzy, doslova a ne stesti. Na rozdíl ode mě. Současný zlato mě může poučovat o cem chce, protoze, jak rika, to se mnou mysli dobre a ja to vim. Vse v legraci vcetne toho prerovnavani myčky. Takže Luna nikdy neni pozdě.
Karja haha, to jo. My to spíš ignorujeme. Nechtěj vyfotit můj stůl.
JankaM U nás je to až na drobné výjimky jako u Karjů. ![]()
U nás prerovnavam myčku já, protože mě štvou vysoký kacejici se sklenice uprostřed a poklice na placato...
Luna Ty miluješ děti, děti tě milujou .. to mi zní jako dost dobrá matka, nicht war? A změnit se ..snad ví tvůj muž, koho si bral, ne?
Dočítám, ale napíšu hned, že aby se vajíčka dobře loupala, přilijte trochu octa do vody, ve které je vaříte. Půjdou loupat skvěle.
Catherinne ten ocet se tam leje hlavně proto, aby vejce nevyteklo celý, kdyby při varu prasklo..
Ounz sul funguje stejne. Ale dneska jsem zkousela soupnout vejce az do varici vody a velky spatny, praskly uplne vsechny.
moora jujky, to mě mrzí! Já když vkládám lžící, tak dobrý..a pak jdou loupat..
Ounz mozna byly moc kratce z lednice
JankaM Muž dlouho dělal to, že, páč se s myčkou nekamarádí, sklidil ze stolu jen nádobí po sobě a umyl ho. To mě teda vytáčelo do běla, jak všude balancovaly umyté kousky nadobí, i to, že to dělal jen se svým a ne například od dětí. Nakonec se to ustálilo na tom, že stále sklízí nadobí jen po sobě, ale postaví ho na linku nad myčkou.
Doufám, že si sám pro sebe taky tu jednu porci uvaří.
barbucha to chce cvik ![]()
To mám jako koupit plato vajec, abych se zacvičila?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články