marieu aha, Clarinase jsem neznala, děkuji za tip..!
Stěžovací vlákno
marieu Clarinase mi kedysi zohnal ujo vojak cez vojenských lekárov, pred cca 30 rokmi, keď som odmietla si dať opakovane prepichnut dutiny.
Biely kvet je pravda, že ja som si to prioritne kúpila kvôli alergickej nadche.
marieu Promiň![]()
Nevím kde byla ta diskuse o potížích s platbami na netu, ale protože opakovaně došlo i na mě, absolvovala jsem telefonát s RFB. Nevěřila jsem vlastním uším, ale všechny zamítnuté transakce posledních měsíců byly pro mé dobro a ochranu. Šlo prý o eshopy s nevalnou pověstí a banka je má na jakémsi black listu. Na můj dotaz kde najdu seznam těchto obchodníků mi bylo řečeno, že ten mi k dispozici nedají. Nicméně podám-li si žádost, tak do 5 pracovních dnů mi ty eshopy "odblokují" (žádost pro každý zvlášť). Jsem zralá na sklenku vína bez ohledu na denní čas
moje skorosnacha z těch eshopů objednává dlouhodobě bez problémů, ovšem má jinou banku. Dnes jsem nezaplatila konkrétně COS, jednou to jde a jindy zase ne
RFB má očividně velké problémy s bezpečností. Manželova maminka potřebovala zřídit e-identitu, musela se dostavit do banky osobně. Úřednice jí v rámci zřízení e-identity zadala i povolení plateb přes internet. Ona to měla dosud zakázané. Nechápu, proč je to ke zřízení e-identity potřeba. Než dojela domů z banky, někdo zneužil její kartu a provedl platbu přes internet v eurech. Takže kartu zablokovala, čeká na novou a na to jak se k tomu RFB postaví ![]()
Nevím kde byla ta diskuse o potížích s platbami na netu, ale protože opakovaně došlo i na mě, absolvovala jsem telefonát s RFB. Nevěřila jsem vlastním uším, ale všechny zamítnuté transakce posledních měsíců byly pro mé dobro a ochranu. Šlo prý o eshopy s nevalnou pověstí a banka je má na jakémsi black listu. Na můj dotaz kde najdu seznam těchto obchodníků mi bylo řečeno, že ten mi k dispozici nedají. Nicméně podám-li si žádost, tak do 5 pracovních dnů mi ty eshopy "odblokují" (žádost pro každý zvlášť). Jsem zralá na sklenku vína bez ohledu na denní čas
moje skorosnacha z těch eshopů objednává dlouhodobě bez problémů, ovšem má jinou banku. Dnes jsem nezaplatila konkrétně COS, jednou to jde a jindy zase ne
Super že ti to aspoň zdůvodnili! Já nemůžu nakupovat furt, a banka mele pořád nesmysly... akorát naposled co jsem jim už na férovku řekla že odcházím anžto na jejich výmluvy nemam nervy, tak se ozvali že to předávaj dále na detailní zkoumání. Když se to stalo poprvé , na podzim, taky mi to zdůvodnili ochranou a já tak zuřila že se na "ochranu" rychle vykašlali, ale do dvou tejdnů to bylo zase špatný a trvá to doteď!!
Ha! Cvičně jsem provedla nákup v Arketu (abych kdyžtak mohla volat do banky a řádně ječet, dokud jsem v ráži
) - a už to funguje!
Pro jistotu jsem bance aspoň napsala, že na nějakou "ochranu" a pofiderní černou listinu jim napříště sere pes, anžto jsem příčetná a schopná sama velmi dobře vyhodnotit, jestli nakupuju v bezpečným e-shopu a že by si z těch švédskejch (anžto kupodivu nenakupuju v Africe) mohly ostatní vzít ve spolehlivosti zfleku příklad.
Tak doufám, že to vydrží! Nádavkem jsem je varovala, jestli se to stane ještě jednou jedinkrát, tak jdu fakt od nich.
Já jsem díky zdejší debatě zjistila, že mi funguje bankovní identita, aniž bych kam musela chodit. A následně teda taky to, že mi v roce 2009 a 2014 napařili body za řízení!
barbucha Fakt? Že bych vyzkoušela COS?
Dnes rano necakane zomrel sambov otec, ten najlepsi dedko akeho si len mohli nase deti zelat ![]()
Bude nam vsetkym velmi chybat, sambo uz nema ani mamu a deti svojho milovaneho dedeho
.
A ja mam teraz vycitky, ze s nim v poslednu dobu boli malo, aj ked ich chcel vyzdvihovat zo skolky a ja som mu vravela, ze nemusi, ze na jar budu spolu kazdy den, ked bude pekne. A uz to nestihol ![]()
Mrakoplas upřímnou soustrast ![]()
Mrakoplas uprimnou soustrast ![]()
Mrakoplas to je mi líto ![]()
Mrakoplas ach, tak smutná zpráva, upřímnou soustrast
výčitky neměj, ničemu nepomohou. Myslím na vás!
Mrakoplas to mi je veľmi ľúto ![]()
Ráno mi umřela maminka. Byla to ta nejlepší máma na světě.
Mrakoplas upřímnou soustrast
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje