Renusatko Drž se, a posílàm podporu,tohle je fakt o nervy❤️
Stěžovací vlákno
Mohučanka blizko to mas! Tady!
Jo, jsou tam skvělý, objednas se, vezmu te na čas! V PC maj uloženy snímky z minula, takže přístroj hned hlásí podezřelý změny ... za me skvělý. Když jsem byla poprvé, asi třikrát sem se ptala, jestli to není placeny, nějak sem nemohla věřit, ze ten servis, prostředí atd. jsou fakt ze zdravotního pojištění ![]()
MP Meri presne, pocitala sem furt s nejakou desnou castkou a ono to bylo na pojistovnu!![]()
711990 Jaká vyšetření jsou na pojišťovnu? Podle ceníku jsem soudila, že si to celé člověk hradí.
Lenka22ten cenik je podle me pro lidi bez pojisteni/cizince. Nechavala jsem si kontrolovat znaminka tim pristrojem. Neplatila jsem fakt nic.
711990 aha, na mě to ten dojem dělalo, že je to celé placené, tak to je fajn.
Lenka22 na me taky, i jsem se tam objednavala s tim, ze zaplatim cca 1500-2k za to vysetreni. A ono nic:D potesilo me to a pritom pristup byl jako na soukromy klinice.
Lamicka drzim kamaradce palce! Ja mam osobni zkusenost z predlonska. Mela jsem ani ne pulrocni dite a litala s ni po vysetrenich a bala se, co bude. Hrozny pocit. Nastesti to dopadlo dobre, verim, ze to tak bude i u kamaradky! ![]()
MP Meri taky díky za referenci. Už jsem jim napsala.
(Asi půjdu do blbejch dotazů, jak se zbavit fóbie z telefonování
).
Mohučanka pomaha hodne telefonovat. Ale mam za sebou intenzivni 9 mesicni vycvik a furt je to hrozny teda
Mohučanka za me je nejlepsi se ji nezbavovat, svet se nam prizpusobuje nastesti![]()
Mohučanka fakt jen tou expozici, taky to nesnasim
a pak ti život nadeli partnera, co vytaci číslo ještě driv, než domysli, co bude říkat a fakt to bolí poslouchat moc hodně a vůbec mu to nevadí!!!![]()
moora 711990 Potrefenáhusa heh, no asi je nás hodně, další doktor, kterého odkládám už od listopadu, má od konce února elektronický objednávací systém, takže už mám i termín ![]()
Mohučanka u vsech fobii pomaha jen "otuzovani", bohuzel
Mohučanka jedna věc je překonat tu fobii, ale taky se musíš trefit do správného času. K čemu mi to je, že si vzpomenu, že jsem chtěla někoho někam objednat v deset večer. Ale naštěstí jsou čím dál častěji ty objednávkové formuláře.
MP Meri taky díky za referenci. Už jsem jim napsala.
(Asi půjdu do blbejch dotazů, jak se zbavit fóbie z telefonování
).
Tak s tím za mnou nechoď. Já i na kosmetiku chodim jen tam, kde se muzu objednat on-line. Teď to zavedli i na gynde ... jak už padlo výše, svět se nam přizpůsobuje ![]()
Potrefenáhusa Tchyně vola muzovi každej! den. A v 95 % případu nic nechce (vidaj se v práci). A on je teda podobnej případ, radši 100x zavolá, než napíše jednu zotavuji, nesnáším to ![]()
Potrefenáhusa uaaaa
je to takova dost dvousecna zbran, zaridi to za tebe, ale za jakou cenu!
Mohučanka prave! Ja uz si vybiram jen tyhle mista hehe!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje