Makara achjo, uprimnou soustrast:(
Stěžovací vlákno
Makara upřímnou soustrast
Makara upřímnou soustrast ![]()
Makara uprimnou soustrast ![]()
Makara Upřímnou soustrast.
Makara upřímnou soustrast ![]()
Makara uprimnu sustrast ![]()
Makara Upřímnou soustrast.
Makara úprimnú sústrasť ![]()
Makara
úprimnú sústrasť
Děkuji všem za vyjádření soustrasti a děkuji všem, které tu sdílí svoje starosti a ztráty, protože to dost pomáhá připravit se a zpracovat ty svoje.
Kokoska když tchán tu diagnózu naznačil, tak jsem samozřejmě googlila a byla přesvědčená, že jsem našla jen špatné studie, protože prognóza přežití 2-3 měsíce bez léčení, nebo 4-6 s léčením mi přišla mimo. No, bohužel odpovídá. Když si vzpomenu, že ještě na podzim jezdila na celodenní turnaje v pentanque a pravidelně hlídala předškolní vnoučata, tak se tomu vůbec nechce věřit.
Makara ach jo. Rakovina plic předpokládám.
Tam je to extra rychlé. Babička (84) byla v listopadu na RTG plic, který byl v pořádku, o vánocích se normálně o vše postarala, ještě prala i velke prádlo a začátkem dubna už nebyla.
Ten sešup byl tak rychlý, že onkolog už ani nedoporučil žádnou léčbu, kromě paliativní.
Muže kolega dal tuším rok a půl, ale ten by mnohem mladší a zabrala mu na chvíli už první chemoterapie a pak dostal i nějakou experimentální biologickou léčbu.
Jsou i případy s dobrou prognózou, ale musí být možná operace a to nejde u každého nádoru. Tchýně už má určitě pět let od diagnózy a je zatím v pohodě, po gama noži bez další léčby i bez větších příznaků. Ale ona má nějaký pomalu rostoucí nádor, kde ani chemoterapie nemá smysl.
Hodně sil posílám. ![]()
Makara upřímnou soustrast a hodně sil.
Makara Upřímnou soustrast. Taťkovi bylo taky 75 a zemřel úplně náhle a na něco jiného, než jsme čekali. Ještě v pondělí byl autem v obchodě ve středu už sice v nemocnici, ale všechna vyšetření v pořádku, nikde nic nenašli a ráno volali, že zemřel. Zatím nevíme proč.
Já musím říct, že nejhorší pro mě byl včerejší pohřeb, kdy se mi ještě ke všemu zdálo, že mi taťka v noci říkal, že s tím pohřbem je něco špatně. Kluci mi ráno říkali, že o půlnoci pípala sušička, což je nemožné a brácha, že měl sen, že se mu taťka snažil dovolat. Celé dopoledne jsem vše kontrolovala, přemýšlela a i když vše proběhlo bez problému, tak z toho mám divný pocit, kterého se nemůžu zbavit.
Renusatko mám husí kůži, ale třeba se jen přišel rozloučit ![]()
Makara je mi to moc líto ![]()
Renusatko přišel se s vámi rozloučit
Musí být těžké, když nevíte, co přesně se stalo. Snad budete brzy vědět víc.
My už máme všechno za sebou, pohřeb byl včera. Jedeme do Prahy, ségra zůstane s mámou do neděle. Jsem zvědavá, jak to bude zvládat, snad dobře. Budem jezdit, to je jasné, ale za rohem to prostě není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články