Catherinne Ja uz premejslela, ze bych poprosila mamku, jestli by vam nepujcila kabat, ale pak mi doslo, ze mamka cernou nesnasi a nic cernyho v satniku ani nema. Skoda, snad neco sezenete.
Stěžovací vlákno
Catherinne Taky můžu vlněný černý kabát (xs Pietro Filippi) poskytnout, ale jak ho dopravit.
Catherinne ja mam kdyztak z Manga vel. S, je vlneny, ale jinak obyc (Mango no). Je mi trochu oversize a delsi nez modelce. Byl teda letos celou zimu slozeny v krabici a bude zmamlany. Kdyztak by se dal poslat zasilkovnou?

Děkuji moc všem, Týnka sehnala v Mangu kabát, lehce vyštíhlený, seděl ji v ramenou a já mám užší záda i pas, takže snad mi bude! Takže uff. Je teda asi o něco kratší než ten můj, ale je alespoň pod kolena.
Byla teda skoro v každém obchodě, že třeba bude někde něco jarního, když už nic zimního, ale prý velká bída.
Jeden byl i Cos, ale dost rovný, oversize, tak to jsem neměla odvahu, takhle na dálku, když v něm musím jít.![]()
Jsem vám to na dálku pěkně zmapovala, kdybyste něco podobného hledaly. Není zač ![]()
Catherinne Aspon ze tak, ono v Kopru i v nejblizsim okoli jsou ty obchody fakt des, mamka nakupuje jen online. A preju hodne sily do nasledujicich dni!
Prisel mi mail od cosu, ze moje zasilka je na ceste... jenze misto vybranyho dpd boxu (praha) mi to posilaj do alzaboxu v HK, kam jsem si to nechala poslat minule. V objednavce mam prazskej, v dnesnich dokumentech zas ten hradeckej. Tak to budu mit az do konce s prekvapenim![]()
razorblade zákazníka je třeba udržovat ve střehu ![]()
Magráta Moje asistentka, 22leta holka, se minuly tyden behem videocallu se mnou dovedela, ze ji umrela maminka. Pipl ji mobil, nakoukla a ze: "Sorry, I've just found out that my mother died today."
Hruza hruz... A co delat? Ona navic porad psala, ze terminy vsechny dodrzi, aby se praci rozptylila, jen ze si musi pracovni hodiny zorganizovat podle planovani pohrbu, terminem u psychologa a tak. No je to des, strasne rada bych ji nejak podporila, ale jak na dalku (neni ted v Rakousku)...
JanieB řešila jsem podobnou situaci v práci poslední rok a paradoxne mnohem horší byla ta doba, kdy dotyčná maminka různě pobývala po nemocnicích, i jednou vypadala, že umře na nějaký zápal plic, tak to bylo dost těžké jak lidsky, tak i pracovně. já bych to udělala, jak si tvoje asistentka řekne, víc než slovní podporou a trpělivosti ji asi nemáš jak pomoc. hlavně počítej s nenadálými výpadky, ať teď k termínům říká, co chce.
U toho mého člověka se tím traumatem pak reaktivoval PSTS, ale to je jiný příběh. To jsem řešila dokonce s psycholožkou, ale z pohledu zaměstnavatele, navíc, když toho človeka osobně vidím jednou měsíčně, to skoro nemá řešení.
JanieB Ty kráso, tohle sdělit formou SMS je teda pro mne dost nepochopitelný, já všechny obvolávala osobně a jsem i ráda, že mi to volají příbuzní osobně.
Kan Mě to taky zarazilo...
Tak vám nevím, jestli nenechat tohle vlákno zamknout. Třeba když to nebude kam psát, tak se to nebude dít...
Dnes odešla manželova maminka. Strašně brzo (75) a strašně rychle (ani ne 3 měsíce od diagnózy).
Makara ach, upřímnou soustrast ![]()
Makara
Upřímnou soustrast. ![]()
Makara Upřímnou soustrast ![]()
Makara upřímnou soustrast ![]()
Makara je to smutne, zvlast kdyz jeste ten vek nebyl nijak vysoky. Na druhou stranu jestli to byla nejaka fatalni diagnoza, mozna se vyhnula dlouhemu trapeni.
Makara upřímnou soustrast ![]()
Makarauprimnu sústrasť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články