Pavlena Kora existuje připojištění přímé likvidace,tuším 500 Kč/rok.Mělo by pokrýt právě tohle cukáni pojišťoven.Když se stane nehoda ať tebou zaviněná nebo ne,tak si to celý řeší pojišťovny mezi sebou a neměla by pak po čase jedna z nich říct,že se nehoda stala jinak.zatím nevyzkoušeno,ale uzavřeno po zkušenosti co mě paní nabourala a pak se sažila ujet.
Stěžovací vlákno
zimnivecer ano, existuje. Stěžejní ale je, aby se viník "přiznal", pokud viníka nemáš nebo se k vině nehlásí, není to k ničemu. To je takové připojištění, platím pojišťovně za něco, co si můžu vyřídit sama.
Jinak je to použitelné pouze pro případ, že jsem poškozená a plnění půjde z povinného ručení viníka.
continuity Kora ten firemní případ se řešil přes autorizovaný servis. A vtipný bylo, že obě pojišťovny (pov.ručení viníka i naše havarijko, ze kterýho to nakonec šlo) byla Kooperativa. Prostě lepší, když z nás mají aspoň 5000,- spoluúčast. Už dřív jsem na ně slyšela zlo a teď definitivně odejdeme. A nedokážu si představit, že se ti vyvlíkne viník a nemáš havarijko. Havarijko na firemní je standard, ale já si platím i na vlastní auto, ač má hodnotu skoro nic.
continuity Kora do mě před 10 lety naboural chlap a závěr policie po ohledání místa i aut byl jasný - jednoznačně je viník on. Ten o tom nechtěl ani slyšet, kamery bohužel zrovna byly otočené jinam a věc se dořešovala na dopravním inspektorátě. Přišla jsem v určený čas, úředník i viník si tam tykali nad kávičkou a najednou jsem se dozvěděla, že viníka nelze jednoznačně určit a klidně to mohu být já. Takže jsem zacvakala spoluúčast, protože Česká pojišťovna ráda argumentovala úředníkem který na místě nehody ani nebyl![]()
Kammila Pak už zbývá jen soud, ale spoléhají, že do toho se málokomu chce
Pavlena Vtipný je (nebo tedy spíš smutný) jak každý má tu svou pojišťovnu kam už nikdy.
I když zrovna Kooperativa patří mezi nejserióznější. Ale jasně, jakmile najdou nějakou skulinu jak neplnit, zkusí to, všechny. Co si budem...
Na druhy pokus to s mamou vyslo. Byla jsem za ni, je trochu zmatena a nejista, ale to se dalo cekat. Odpoledne za ni pujde sestra a ja taky jeste zaskocim, navstevy tam muzou neomezene. Prostredi je celkem pekne a lidi se zdaji slusni, vstricni, mamce se velice libil pan profesor, ktery ji pri prijmu vysetroval, tak aspon prvni dojem mela dobry :)
To zní hezky. ![]()
Lenka22 chitussiho ta část, co patří mestu - půlku totiž provozuje Penta, která to koupila, aby tam postavila vily.
No jo, ta měla strašnou pověst, teda asi ta soukromá část to byla myslím, už si to nepamatuju. A je to teď teda lepší?
Pavlena A neměla by se k nehodě s firemním autem volat policie automaticky? Kvůli poškození cizího (firemního) majetku.
Lenka22 jo, taky jsme se hodně báli, ale převezli ji nám tam úplně bez domluvy, resp. zavolali znemocnice tchánovi, jestli jestim ok. Ten je už dost mimo, nijak to nerozporoval. A než jsme stihli vymyslet něco jiného, zjistilo se, že to je dobrý. Tchýně je hodně stěhovací a největší problém byla nakonec nahlas puštěná televize spolubydlících.
ja znala ty strašlivé historky, jak se stařečci ani sami nenajedli a netknuté jídlo ošetřovatelky odnasely, padli z postele anikdo to neřešil nekolik hodin. + klasicky dekubity - toho jsem se bála hodně a chodili jsme ji polohovat i my.
continuity historky byly strašlivé, živě si na to pamatuju. Jestli je to teď už lepší, tak to jsem moc ráda. A kde tchyně teď je?
Lenka22 teď je doma, nejlepší je, že když zjistila, že opravdu může být podstatně hůř než sedět ve vlastním baráku a zahradě, dost se tam s tchánem porovnali. Úplně ideální to samozřejmě není, ale oproti loňsku je to nebe.
Musím zaklepat, ale bodejť by to vydrželo v tomto stavu co nejdéle. Ona bude mít dost těžkou osteoporózu, takže další zlomenina hrozí, ale nejdu malovat čerty na zeď.
continuity A udělali jí vyšetření a dali jí Prolii? Ona je ještě celkem mladá ne? Jako myslím že ty naše pacientky začínají někde na 60 a máme jich i dost přes 90 let. Ne, že by to pomohlo hned, ale ty výsledky to má.
continuity jak to dopadlo s garsonkou? Mohla najemnice zustat?
Renusatko co to je prosim? Maminka uz mela par zlomenin,i se zmensila o par cm.
Antje Podle vyšetření na denzitometrii se zjistí jestli jen má opravdu blbé pády nebo osteoporózu, ale přihlíží se i na ty zlomeniny. Je to léčba na řídnutí kostí, která je teď momentálně nejlepší. Podkožní injekce jednou za půl roku. Výsledky většinou nejlepší hned v začátku, dává se to asi 5 let, pak je přestávka. Zatím co vím, tak to dáváme celých 9 let, čím dál víc pacientkám.
Kokoska tak to je dobre, ked bude spojojna aj luecba pôjde rýchlejšie.
Renusatko prosím tě, nemocnice to neřešila vůbec, musela by přes obvodní. Ona si to teď manažuje zas sama, já to sní několikrát otevřela, ale ona ví všechno nejlépe, tak je to těžký.
Antje nájemníce už je pryč. To bylo ještě nějak před tou zlomeninou a dost rychle si něco našla, tak jsme to už neřešili, protože to bylo furt otevřené. Tchýně tvrdila ještě koncem ledna, že se tam přestěhuje, ať ji seženeme internet a polohovací postel
continuity Obvodní jí nemůže poslat na denzitometrii a ani jí předepsat tyhle léky. Obvodní u nás může poslat do osteocentra, ale v jiných zařízeních to tak být nemusí. Gynekolog, ortoped, nerolog, endokrinolog a další. Zase pokud ona nechce tak je jasné, že ty nezmůžeš nic a škoda, že to okamžitě automaticky nedoporučí v té nemocnici, po každé větší zlomenině.
Renusatko já ani nevím, jestli je v Praze takové zařízení jako jste vy, že to tam člověk vyřeší během jedné návštěvy všechno.
Jakože jak se chovali ty ortopedi v nemocnici, to bylo příšerné. Když ji dovezli z LDN na předepsanou kontrolu, tak ji lékař vynadal, že jí řekl před půl rokeml, že s tím kolenem to lepší už bez operace nebude. Tak co tady dělá. To ani nemáš chuť s ním cokoliv řešit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články