Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40251 příspěvků moje polička 30. března 2023 16:50

Zuzuli Kytky jim nejlíp co nejrychleji vrať.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. března 2023 17:05

Kora už to řešíme, díky :)

Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 30. března 2023 17:08

Sweet Potato kdyz ta monstera je moje, ta tu bydlela jeste pred prinesenim toho napadeneho krotonu. Nakonec jsem vsechny kytky omyla mydlovou vodou a koupila postrik. A uz u nich nikdy zadnou rostlinu nekoupim. 

Offline Sweet Potato
40251 příspěvků moje polička 30. března 2023 17:17

Zuzuli Aha, tak to jsou teda mrchy svižný. Já Chládka znám jen z vyprávění, samá chvála vždycky, koukám, že o nic nepřicházím.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 30. března 2023 17:22

Evaeva jo a ještě s kočárkem!

Offline Liesel
1664 příspěvků moje polička 31. března 2023 08:11

monis , no to sis dovolila , já včera u nás na vesnici vlezla do potravin a vyjímečně zavírali v jednu, nebylo ani třičtvrtě na jednu a prý, já nevím jestli máme ještě otevřenou kasu....  , ale u nás je to klasika, v šest se zavírá s tím, že v šest odchází prodavačky z obochodu

Offline continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:13

Chápu, že je to asi nutné, ale zavírají nám místní poštu. 

Ještě že už je letos po daních, ale kam si půjdu vystát frontu kvůli daňovému přiznání příště?

Offline Sweet Potato
40251 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:23

continuity Přímo naši nezavřou, ale jednu blízkou, takovou starou, tradiční ano.
Takže naše asi praskne ve švech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2023 11:24

continuity u nás zavírají dvě v centru sídliště a nechávají tu, co má většina nejdál. To teda od vždycky byla hlavní pošta tady, ale to blbý. Tu, co zavírají, měla většina po cestě z práce, blízko školy a obchodů, u té hlavní není nic.

Offline Victoria
1419 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:40
Reakce na continuity:

Chápu, že je to asi nutné, ale zavírají nám místní poštu. 

Ještě že už je letos po daních, ale kam si půjdu vystát frontu kvůli daňovému přiznání příště?

Datová schránka... podatelna finančního úřadu...

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:52

continuity mně je líto tý malý pošty na Újezdě, tam jsem ráda chodila, bylo to tam takový roztomilý... a pošta na Plzeňský v tom seznamu vůbec neni, myslim, že ji tak nějak tiše nenápadně zrušej v procesu jejího stěhování ke Zvonu...

Offline Mrs.Robinson
598 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:56

continuity Posílám přes Daňový portál

Offline continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:57

Evaeva no, tak naše nejbližší je všechno několik zastávek autobusem. Ještě netuším, která bude naše ukládací, ale i ta nejbližší je několik zastávek autobusem, který jezdí mimo špičky jednou za 20 minut.

Já tu poštu teoreticky potřebuji jen kvůli komunikaci s úřady, už i poslat dopis na Slovensko je levnější přes zasilkovnu za jejich balikovou sazbu. Minule se mi zásilka pro firmu za dve stovky vrátila, protože ji uložili na poště a nedali vědět, ze tam je. Málem mně omyvali. Prdla jsem to ještě ten večer na zasilkovnu a bylo to tam za dva dny. 

Navíc je tady plno důchodců a nevidomých (kdysi tu bylo několik paneláku státních bytů a nevidomí tady mají školící středisko). V kombinaci se šílenou dopravou a třemi zcela zrušenými zastávkami kvůli stavbě tramvaje to bude pro ně půl roku opravdu peklo. 

Offline continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:57

Evaeva no, tak naše nejbližší je všechno několik zastávek autobusem. Ještě netuším, která bude naše ukládací, ale i ta nejbližší je několik zastávek autobusem, který jezdí mimo špičky jednou za 20 minut.

Já tu poštu teoreticky potřebuji jen kvůli komunikaci s úřady, už i poslat dopis na Slovensko je levnější přes zasilkovnu za jejich balikovou sazbu. Minule se mi zásilka pro firmu za dve stovky vrátila, protože ji uložili na poště a nedali vědět, ze tam je. Málem mně omyvali. Prdla jsem to ještě ten večer na zasilkovnu za 90kc a bylo to tam za dva dny. 

Navíc je tady plno důchodců a nevidomých (kdysi tu bylo několik paneláku státních bytů a nevidomí tady mají školící středisko). V kombinaci se šílenou dopravou a třemi zcela zrušenými zastávkami kvůli stavbě tramvaje to bude pro ně půl roku opravdu peklo. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:57

Nám taky zruší poštu, já jí teda opravdu nenávidím, bylo tam vždycky narváno

Ale proč ruší poštu v Kaprově ulici, to mi hlava nebere. Asi že tam chodilo moc turistů...

Offline continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:58

Mohučanka no jenže vaše nová bude ještě narvanejsi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2023 12:01

continuity pro nás ta rušená pobočka byla původně ukládací, je to v centru sídliště, pak rekonstruovali unimarket a ukládací už nebyla. U nás je všechno metrem, takže dostupné, ale logické mi to nepřijde. A pošta v obchoďáku, kam prakticky nechodí lidi, není ukládací a je daleko od metra, zůstane.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. března 2023 12:02

continuity ano, ještě narvanější, a k tomu tam budu muset jet metrem.

Chtěla jsem tím říct, že nechápu, proč jí ruší, když v ní bylo nonstop narváno.

Naše městská část má 45 000 obyvatel a bude mít dvě pošty naše čtvrť je na okraji MČ, takže jedna pošta bude daleko a druhá ještě dál.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. března 2023 12:04

Evaeva taky nám zůstane pošta v obchoďáku ale daleko a ne ukládací.

Offline continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 12:07

Evaeva pošta v obchoďáku je pravdepodobne partnerská a ty se neruší.