Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letolet
745 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 20:26

Paris asi podobně. Hned první priklad neklapl (a přiznávám, že i já u něj strávila víc času než se u jedničky předpokládá) a tradičně 16 vůbec nezkusila. Dal jsme to nerozebirali, shodli jsme se na tom, že lepší teď nepitvat. Takže na odlehčení jen tradiční video prijimacky s Hitlerem. 

Taky držím palce všem, ať to klapne a zítra si třeba prilepsi. 

Offline Paris
příspěvků moje polička 13. dubna 2023 20:35

letolet dcera 16 zkusila a došla k číslu 363... a má být 364. Tak nic. U matiky jsem s tím počítala, ale čeština mě mrzí.

Tak zítra...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 21:03

tzaziki a nedalo by se jit za vedenim zitra a rict, ze sis to promyslela a prednest argumenty?

Offline Paris
příspěvků moje polička 13. dubna 2023 21:26

letolet díky za tip na přijímačky s Hitlerem... neznala jsem je. Zatím jsem si pustila 1 díl 2018 a dost se bavím. Asi tak nějak je to u nás.

Offline letolet
745 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 21:55

Paris  starší dcera dělala přijímacky 21. To video bylo tehdy hodně trefný a ten šílený příklad s krmivem pro koně vidím ještě dnes

Offline Liesel
1668 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:52

tzaziki jsem na tom stejně, ale občas mám světlé vyjímky a jsem schopna něco vyargumentovat, až se sama sobě divím.

Jo, a potovová odpověď je to, co člověka napadne druhý den odpoledne

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:41

Paris u nás stejně, matika těžká a čeština dobrý. Syn taky povídal, že podobný dojem měli i ti okolo. Tak jsem moc zvědavá na dnešek a jak to dopadne celkově.

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:42

letolet to video s Hitlerem mi pouštěl syn ještě před přijímačkama a včera říkal, že celkem sedělo

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 11:12

Ounz U mě se titnitus objevil součastně s potížema s čelistním kloubem, pak jsem někde četla, že je tam fakt souvislost - ani nemusí ten kloub bolet, stačí, že občas jakoby přeskočí, nebo v něm lupne. Jeden čas jsem si říkala, jak se s tím dá žít, přesně hlavně večer bylo to vysoký pištění hodně nesnesitelný. Pomáhala mi na to akupunktura, v tom nejblbším období jsem chodila jednou za týden a vždycky jsme měla na 2 dny klid a pak to postupně nabíhalo.

Dost se to zmírnilo, když se mi podařilo trochu napravit ten čelistní kloub, ani jedno teda není zdaleka stoprocentní, ale dá se s tím fungovat. Krom čelisti do toho můžou vstupovat i problémy s krční páteří, tak jestli tě občas zlobí, může to souviset is tím.

Na ORL se na mě dívali stylem, co tam lezu, ale aspoň mi k tomu doporučili tu knížku od Schwabauera a prý je fakt dobrá.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 11:55

Zina jo, ja mam tinitus od krcni patere. Jsou lepsi obdobi a horsi obdobi, podle stavu krku :)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 12:05

Zina no to jsem taky četla..trochu mě to děsí kam všude budu muset chodit a co vsechno platit kvuli zvonení v uchu, většina těchhke lidí chce za hodinu víc, než mám na hodinu já  a nějak se mi toho sešlo moc skoro..ale asi něco z toho zkusim.,blbý, že už to mam skorem pul roku a nevim, jestli už neni pozdě.,orl a jejich přístup  bez konentáře, to fakt nebylo nic příjemnýho..

Offline Řvousenka
1036 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 12:22

Zina Když jsem se na ORL bezděčně zeptala, jestli to pískání v uchu nemůže být třeba od krční páteře, dostalo se mi odpovědi "jak to mám vědět?" Nakonec mi napsal Vertimed, užívala jsem ho asi dva měsíce a pak jsem se na to vykašlala. Nějak jsem se s tím naučila žít.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 12:32

Ounz jinak v úterý jdu na injekci do kolene, ortoped doporučil řešit to obohacenou krevní plasmou, tak to zkusím (ještě byla levnější možnost, píchnout tam kolagen, ale tohle je prý vhodnější). Asi to ani nepatří do stížností :-) 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 12:36

Magráta tyjo! No tak přeju ať to pomůže, dej vědět

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 12:48

Ounz Jo, to placení je nepříjemný, hlavně kolik to stojí, než člověk zjistí, co mu pomáhá. Já už jsem s tím smířená, platím si dvojí fyzioterapii a u tý jedný to při placení dost bolí, ale díky tomu nějak funguju. Ale zrovna ta apukunktura nebyla tak hrozná, chodila jsem na ní ke svojí neuroložce, která má jako vedlejšák a ceny dost mírný.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2023 13:08

Ounz já teď poptávala někoho na to chodidlo (prostě nějakou fyzio) a z jedné kliniky mi přišlo, že vstupní vyšetření 3 500No mělo mě varovat, že ceník nebyl na webu.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 13:20

Zina no, taky budu platit ráda, když to bude fungovat, ale to zjišťování no

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 13:21

Evaeva no jako ty ceny jsou vostrý kolikrát..

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2023 13:23

Ounz jinak jsem našla v rozmezí 600 až 1500, to jsem tak čekala, tohle mě teda trochu vyvedlo z míry Ale termín mi nabídli hned za pár dní.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 13:26

Evaeva no..to mě nepřekvapuje