Koupila jsem si vyhřívanou myš do práce, protože je mi pořád zima na ruce. A šéf řekl, že to půjde na firmu ![]()
jen jsem si v té radosti spletla vlákno
Koupila jsem si vyhřívanou myš do práce, protože je mi pořád zima na ruce. A šéf řekl, že to půjde na firmu ![]()
jen jsem si v té radosti spletla vlákno
Fakirka to me zajima, jakou presne? Ja mam porad ledovou ruku a v praci nosim rukavice bez prstu.
Fakirka raduju se s tebou, ale teda... Minuly tyden jsem se starala sousedum o mazlicky, mysky. Jak jsem o vyhrivane mysi nikdy neslysela, tak mi blesklo hlavou, no ty kocicky i pejsci v posteli panicka hrejou, tak ze by byla nejaka novinka v oblasti hlodavcu...? ![]()
Dnes nejsem uplne nejbystrejsi no..![]()
viktorka_od splavu to ano, moc se mi tam líbí
Mulen tak dnes snad lepší. U matiky nestihla vše, ale myslí, že bodově by mohla mít o trochu lepší výsledek než včera. U češtiny si je prý jistější než včera. To tedy neznamená, že má vše dobře. Ale vypadala spokojeně. Jak se dařilo u vás?
Mulen bude to dlouhé čekání, ale nic jiného nám nezbývá. Tak hodně štěstí...
Fakirka ooooo, tu asi potřebuju. A jsem si jistá, že mi ji šéf ještě rád vezme na firmu, pár dnů nám v práci haprovalo topení a já mu hlásila bolavý a málo hybný zápěstí.
Edit: Ajo, vždyť ty máš novou práci! Tak ať to takhle pokračuje ![]()
Paris vám taky!
Paris hlášení z přijímaček- včera matika těžká, ale prý dobrý, dala i tu 16. Čeština oba dny prý úplně v poho. Matika dnes-cituji- lehčí asi, ale úplně debilní.
Tak nevím, nechávám to osudu a Cermatu, jsem optimista a nějaká škola se jí snad ujme
andulka01 dík, snad bude
Paris Já teda letos sleduju jen přes kolegyni, babičku, která se stará místo rodičů. A říkala to stejné, že druhý den se vnučce ta matika zdála lehčí a že snad napsala vše. Čeština oba dny stejná a prý nebyl problém.
Já vám teda nezávidím a držím všem palce, ať se dostanou kam chtějí
Tím, že šel syn loni na umělecou, tak jsem ty přijímačky prožívala v lednu a touhle dobou už jen maturu. Měla jsem úplnou hrůzu z té kombinace
. Nakonec jsme měli od ledna jasno, alespoň s tou střední.
Renusatko děkuji. No, uvidíme, jestli bude tento výsledek stačit. Nebo aspoň na odvolání. No, nezbývá nic jiného než čekat.
vypravila jsem se dnes do botanické zahrady na burzu afrických fialek - dorazila jsem hodinu po začátku, a už bylo vyprodáno. To se mi ta výprava teda vyplatila ![]()
Fakirka Chvilku mi to trvalo...![]()
faustefra Wow, i 16! Tak to už můžete skoro slavit.
U nás vypukly maturity. Ve středu psala češtinu, tak říkám, super, první si můžeš odškrtnout. "Jo, bezva, už jen devatenáct!" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.