Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 12:08
Reakce na Ounz:

Kokoska děkuju, no mně udělali na orl audio, to vyšlo v cajku, tak mi pan doktor poradil ať si pustim rádio nebo tv

​Já mám tinnitus už dvacet let, a kdysi jsem obdržela odbornou brožurku kterak s tím žít... nejlepší rada byla odstěhovat se do mlejna (jako fakt ). 

Nejhorší je to samozřejmě v klidu a tichu, skutečně jediná pomoc je nějaká zvuková kulisa. Možná vy, kdo to máte od covidu, se toho časem zbavíte, mně není pomoci a tak mi nezbylo než si zvyknout. Písk, hvízd

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 13:03

barbucha no, já pracuju na tom zvykání si, ale teda zatim mě tyhlety vaše zpětný vazby, jak dlouho už s tím musíte žít, spíš rozesmutňujou, ach jo, doufala jsem, že to zmizí..eště já jsem fakt byla vždycky citlivá na hluky a mám ráda ticho..no nic, holt byla moje kolonka osobní anamnéza ještě ne zcela plná

a ano, v tichu je to nejhorší..

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 14:42

Ounz 

Já tě nechtěla strašit, třeba se toho ještě zbavíš. V to já doufat nemůžu, mám zničený to vnitřní ucho a kromě toho, že se tím pádem furt motám jak s trojkou v žíle, mi v něm prostě sviští - a jelikož se to ucho už nespraví, svištět bude i nadále. No co už. (někdy se při vyšší intenzitě divím, že to neslyší i okolí )

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 15:00

barbucha tak to tě moc lituju! Zní to fakt pekelně..

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 15:51

Ounz 

Hele a pak se někdo diví, že jsem kapku popudlivější

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:18
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 18:24

Dostali sme so sambom opustak na vikend bez deti. Deti strazila mama a moja sestra. Potial by to bolo do radostneho vlakna. Ale mama vcera na obed ochorela, este som sa jej pytala ci nema koronu. Ale test si spravila az dnes vecer.  A co myslite? :( Keby si ho spravila hned ako som jej vravela, mohli byt deti u sestry. Takto vysoko pravdepodobne nakazila celu rodinu. 

A aby toho nebolo malo, zabudla som si v hotelovom wellness svoje najsamlepsie plavky z cosu! 

A este mam aj pms, takze sa za chvilu asi rozplacem. Dufam aspon, ze mama nebude mat moc zly priebeh.

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 19:21

Mrakoplas  No potěš teda. Hlavně ať je průběh u mámy co nejlehčí a u ostatních žádný. Plavky by to mohli poslat, pms přejde a svět hned bude lepší (mívám hnusný pms, nálady, únavy, nervózy, deprese, fuj)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 19:29

andulka01 dakujem . Mame je podla jej slov mizerne :(, spala s nimi na jednej posteli, tak tomu moc nedavam :( Starsi ma mat tento tyzden zapis do skoly ach jo.

Do hotela asi napisem ale je mi to blbe, zabudla som ich mokre pohodene v sprche, vyzerali ako kus mokrej handry . Ale tak hotel to nebol najlacnejsi, tak snad mi ich poslu (a uz tam nepachnem )

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 22:26

barbucha prosím tě, jak se zničí vnitřní ucho? To je nemoc, úraz nebo tak něco? Já jen že mě už dloouuho strašně svědí/lechtá v uchu, doktoři že tam nic nemám, já to pořád drbu, jak to strašlivě lechtá, a už jsem tuhle měla strach, že si s tím uchem fakt něco udělám. Teď poslední doktor mi řekl, že taková nemoc ucha neexistuje, takže s tím nic nemůže dělat :-)

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 22:41

Lenka22 Svědění v uchu je peklo!

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 22:45

Sweet Potato no je, ale ještě pekelnější je, že s tím nic nemůžu udělat. Vypadá to jako legrační nevinná věc, ale ráda bych se toho zbavila. Mám o ucho, resp. sluch, už strach.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 22:45

Lenka22 to máš spíš něco ve zvukovodu, zkus nějaký šampon na lupy s antimykotickou složkou. Nizoral, mně pomáhá i Vichy.

A moc to nedrbat nečistit. S vnitřním uchem to nemá nic, nevím z čeho to má Barbucha, ale to je důsledek blbych opakovaných zánětů středního ucha například, rozhodně ne zánětu zvukovodu (který ani nemáš, ten boli). 

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 22:47

continuity to se nedá vydržet nedrbat :-) Já už jsem zkoušela spoustu věcí, různé babské tipy a tak, šampon na lupy ještě ne, tak to vyzkouším.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 22:54

Lenka22 mě to taky občas svědí, nejhorší je, když si to člověk drapne nehtem, mě se tam ještě drží voda, kvůli blbemu tvaru zvukovodu. Ale je to fakt neškodný.

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 23:01

continuity jdu to hned zkusit, máme ho doma!

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 23:04

Lenka22 prosím tě, nedávej si ten šampon do ucha, jen si umyj vlasy.

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 23:07

continuity jo aha, já už bych si ho tam cákla :-) Ba ne, jen vopatrně a asi ředěnej, ale dala bych ho na tyčince do ucha...?

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 23:16

Lenka22 to fakt nemůžu nijak doporučit, ja si s ním občas umyju vlasy. 

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 23:45

continuity hmm, ještě popřemýšlím, jak to teda udělat.