Aranel pojišťovák říkal, že se musí všechny hadičky tak každé 2 roky měnit.
Stěžovací vlákno
Sairon tak ve 100 km rychlosti se zabije i dospělý. Jinak mi přijde méně nebezpečný autobus než auto, už jenom kvuli tomu, že tam sedí profi řidič, který je v práci. Když nám jet s kolegou, který kalí do dvou do rána s klienty na akcii a pak spěchá 250km do Prahy, aby tam byl v poledne v čas.... I ty mikrobusy jsou na pováženou, hlavně pokud je řídí nějaký strejda na vedlejsak, který někde předtím osm hodin pracoval.
rasaNori to je asi úplně jedno, klidně mu to mohlo vyskočit na schodech.
No jinak nechci strašit, ale pokud to půjde dobře, tak běžná zátěž cca 3 měsíce od operace. Tak jen abyste s tím nějak počítali, až ti zas řekne, že je to na par týdnů a to nějak vydržíš
Lamicka za tím je podle mě nějaký lobbing. Přijde tam někdo, vychvalí svíčkárnu, nabídne levné vstupné a rázem má zákazníky na všední dopoledne.
Lamicka já teda vodu při odjezdu na déle než jednu noc zaviram. Je to na minutu a prasklé těsnění je jedna dvě.
continuity Jj, my taky vzdy zavirame.
Evaeva to me taky napadlo
Lamicka syn bol so skolkou, vedľa na Morave, po diaľnici malý kúsok, zväčša zákruty cez pohoria. Pripútani boli, učiteľky na to dohliadli.
Evaeva Lamicka podle mě je výlet autobusem pro ty učitelky jednodušší. Děti nakopou do busu přistaveného pred školkou, do půlky nacpou kynedril a mají to. Do Pražské Zoo musí 3x prestupovat, u toho je hlídat a ještě je to tam velky. Bus zaplatí rodiče, tak co se stresovat.
U nás teda nebyly na jediném výletě v Praze, až ve škole.
continuity ak by som mala 3-x prestupovat so skolkou MHD, urcite si radsej objednam dopravu. Keď minulý týždeň chodila synova trieda na plaváreň, vozil ich mikrobus, hoci zastávku MHD majú 3 minúty od škôlky a na plaváreň sú to len 3 zastávky. Nebude to v pohodlnosti učiteliek.
continuity naši chodí po MČ, plavat pár stanic metrem,... Na výlet do národního jedou tak jednou. Ale stejně se člověk ptá, proč zrovna svíčkárna a ne třeba Křivoklát ![]()
continuity to sice jo, ale nemusel tomu jít takhle naproti. Jinak on ví, už má operovane to druhé.
Sairon Přesně tak. Nehledě, že ten autobus je hrozně drahej, ředitelka pořád lamentuje, kolik ta doprava spolkne peněz. Takže půl den a kratší trasa určitě i něco ušetří. Teď jedou na výlet asi 7 km vlakem, všechny děti tam už asi byly, ale vymyslí jim tam nějaký speciální program a tak. Jsem ráda, že to berou takhle rozumně.
Autobus rodiče neplatí, jde to ze sponzorských daru a z peněz zřizovatele. Vždycky platíme něco jako na vstupné a tak. Ale fakt mi přijde, že tady v okolí vymetou každou blbost, kam se dá, tam vyrazí a je to prostě rozumne, linkovým busem pár km nebo si někoho pozvou do skolky s něčí. zajímavým, prostě dokážou i z blbosti něco pěkného vymyslet
continuity ja pisu o skole, ve skolce jeli 1x rocne s zviratka na Suchdol, to mi prislo ideal.
Zrovna do te svickarny jezdi mhd a vlakem.
Karja my autobus platíme, jde to z toho fondu.
Karja vlakom by som sa s takými malými deťmi bála, vlani na stanici nastupoval tábor a jeden taký cca 7-ročný spadol pod vlak.
letfenixa to ale můžeš říct i o cestě metrem třeba, to u nás absolvuje školka jednou týdně. Nic není úplně bez rizika.
Evaeva nie je. Ja by som s 20 skolkarmi nešla.
letfenixa Jj, ale naše nádraží má jen dvě nebo tři nástupiště, a jezdí tam jen osobáky o jednom až dvou vagonu.A to asi jednou za dvě hodiny. Jinak rozumím.
Dcera měla 1-3. třídu bezvadnou učitelku, vymetla s nimi veškeré kulturní akce a myslitelné výlety po okolí. Nicméně zdaleka největší (!!) zážitek ze všech výletů byla účast na nehodě tramvají v 1. třídě..! Probíráno a prohovořeno asi 1000x po tomto silném zážitku a to ve všech rodinách všech zúčastněných dětí... ![]()
(nehoda byla lehký ťukaneček bez zranění kohokoliv)
Pamatuji se, jak jsme ten den s matkama na dítka čekaly před školou po tom výletu, nehoda ani moc neproběhla médii, takže jsem byla jediná, kdo tušil. ("a to jste slyšely o té nehodě na Moraváku? mohlo to být cca ve chvíli, kdy naše děcka jela na nádraží...") Tlupa matek v tu chvíli měla velké štronzo, ale to už se za rohem objevily děti a běžely a volaly všecky něco ve smyslu: "mamiii, to byl super výlet, my měli nehodu tramvají...!!! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články