Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9425 příspěvků moje polička 25. května 2023 21:53
Reakce na letfenixa:

Zomrel Dano Heriban, včera. Môj ročník.

​Včera měl premiéru film Muž, který stál v cestě, kde hraje Dubčeka. Skvěle. Strašně smutné to je.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 27. května 2023 08:17

Kuny ve střeše a dělaly si tam party skoro celou noc!

Offline Pinot Noir
29862 příspěvků moje polička 27. května 2023 12:01

Lamicka uf, tak to teda hodně štěstí.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 27. května 2023 17:04

Pinot Noir je to v háji, rozkousaná izolace, plno bordelu a teď řešíme, jestli flek na stropě v koupelně je taky jejich dílo, nejspíš jo  takže dnešní krásný den strávil muž rozebíráním střechy a na půdě. Půlka chalupy má neobydlenou půdu a ony si vyberou tu část po rekonstrukci! 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 27. května 2023 18:00

Lamicka asi to maj rády hezký...

promiň, moc lituji, sestře na chalupě pomohl ten vysokofrekvenční zvuk. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 27. května 2023 19:48

Catherinne jo presně, taky bych si vybrala hezčí část

Díky, uvidíme, co dnes v noci, pak to asi to zkusíme. 

Online Vari
2220 příspěvků moje polička 27. května 2023 22:49

Lamicka Drzim palce! Na tu nasi zabraly i lidsky vlasy, sambo byl na rozdil ode me nadsenej, ze mi tak po porodu padaj. Kamaradce na chalupe zabrala az tygri ... no hovna, ze Zoo to vlekla mhd a prej ji ve spicce celou vyklidila :-D.

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 27. května 2023 23:18

Rozjetá akce pro 50 lidí, program dopadl skvěle, cyklovýlet perfektní. Bohužel servis v (poměrně drahém ubytování) tristní. Zmatek v pokojích, recepci všechno neuvěřitelně trvá, dohody nefungují, servis na place pomalý, catering "zapomněl" na drahé položky. Dvě kila tatráku - kdybych si něvšimla, tak nám ho prostě nedají. Po reklamaci se doprošuju dostatku topinek, talířů, ubrousků... Jo, měla to být má superakce, bohužel, hotel mi do toho hází velký a vostrý vidle. Taková škoda.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 27. května 2023 23:46

andulka01 to je mi líto, že tě hotel takhle potopil. Ale třeba to účastníci ani nepostřehli, protože ty odvádíš parádní práci a výkon na 200%.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 28. května 2023 08:44
Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 28. května 2023 08:48

andulka01 To je blby, ze musis mit nervy kvuli jinym.  

Kamaradka si ted stezovala na prazskou restauraci, akce pro klienty, servis pry priserny, dohody se nedodrzely a pan vedouci tam pobihal mezi v sortkach a triku. Byla hrozne nastvana. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 28. května 2023 09:03

Lamicka měli jsme v týdnu akci pro klienty. Rezervace na 70 lidí a běhal tam jeden číšník pivem a druhý byl u grilu pro celou hospodu?

Jakože katastrofa, nějak se mi povedlo najíst v devět a to jsme tam byli od šesti a talíře už roznášeli i naši lidi. 

Offline Pinot Noir
29862 příspěvků moje polička 28. května 2023 09:58

Lamicka my jsme měli kuny taky, půdu nemáme odnikud přístupnou, myslím jako pro člověka, byly navíc v tom přesahu střechy, mezi střechou a podhledy, to je deset metrů dlouhý tunel, kam se člověk nedostane. No, myslela jsem, že to tu radši podpálím. Vypudili jsme je nastříkáním silného roztoku chloru, takovým tím postřikovačem na rostliny. Nastříkali jsme to do všech otvorů, skulin, úplně tím prolili místo, kudy vypadalo, že tam lezou. A zabralo to. Ten roztok jsme vyrobili z chloru do bazénu, prostě jsme tak dlouho přisypávali, dokud se rozpoustěl. 

No ale přikaždém hluku ze střechy mi zatrne. 

Offline Pinot Noir
29862 příspěvků moje polička 28. května 2023 10:00

andulka01 achjo, to je škoda, mrzí mě to za tebe. 

Offline Řvousenka
1036 příspěvků moje polička 28. května 2023 10:22

andulka01 Tak to je na facku, doufám, že nejste u nas

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 28. května 2023 16:51

Řvousenka Neboj, vy jste byli super! Tohle je botel v Praze. Dnes to samozřejmě pokračovalo, kdy mi naúčtovali osobní klientskou spotřebu a noci navíc na firemní fakturu. No nic, zítra to nějak rozpleteme a uvidíme. 
Ale akce samotná se povedla, dnešek na Vodouchu Pražských Benátek s mým kamarádem kapitánem/průvodcem to fantasticky završil. Jako teda i mýmu šéfovi celkem spadla brada

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 28. května 2023 19:21

Pinot Noir nas prave taky vubec nenapada, kudy se tam dostala, ta nova cast by nemela mit zadnou diru. Kazdopadne zna konstrukci lepe nez my, protoze jsme ji slyseli i ve strope mezi prizemim a patrem (dreveny strop s mezerou), nejen v te stresni casti. Malem nas oba trefilo. Dneska v noci byl klid, tak uvidime priste. Blby je, ze z chalupy, kde dlouho nikdo neni, se bude vyhanet slozite. Diky za tip na ten chlor, to by snad i slo. 

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 28. května 2023 19:39

Pinot Noir to si musím zapísať. U nas uz zmizli, ale akosi samé. Dali sme tam aj odchytovu klietku, ale nie su naivné, nevliezli tam. Ani naše mačky nezabrali. Teraz je pokoj, tak hadam to tak zostane

Offline Tak Betty
6131 příspěvků moje polička 28. května 2023 22:31

Nikde nemají olomoucké tvarůžky.

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 28. května 2023 22:40

Chlor na bazen nam na kuny taky zabral, nasypali jsme ho na pudu a okolo domu na mista, kde jsou okapy, po kterych se na strechu splhala. A na noc jsme jim delali diskoteku z radia