Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 24. května 2023 13:08

Překonala jsem stres z vlastního cestování a odjela na dámský víkend, muž se veselil na spářce s přáteli, jedna dcera na druhým konci republiky s šermířema a tam se můžeš stát spousta katastrofických scénářů, další dcera v jakési díře na Vysočině autem řízeným čerstvou držitelkou řidičáku. Všichni přežili a užili si to. A hádejte co? Doma si mezitím v klidu praskla hadička od záchoda.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. května 2023 13:13

Archivářka Počkala na svůj okamžik. Promiň, ale směju se, hadičce která zhrzená, že nikdo nesplachuje, praskne.

Offline eM
1747 příspěvků moje polička 24. května 2023 13:16

Archivářka A kterej chudák přijel první domu a řešil pohromu? ;)

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 24. května 2023 13:19

Sairon Já se na to dívám tak a naše učitelky stejně, že je úplně zbytečne, aby skolkove děti jely autobusem takhle daleko. U nás se jezdí cca půl hodiny, minule jely asi 40 minut a říkaly už že to je zbytečné. Těch výletu v okolí je dost, že ty děti i když chodí třeba 3 roky ani nejedou na jeden dvakrát. Z hodinového výletu po dálnici bych nebyla nadšená, ale to je asi tak jediný co bych dělala:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. května 2023 13:20

Archivářka

No to vození dětí vrstevníky s čerstvým řidičákem bude taky zkouška nervů. Řekla bych, že větší než školkové výlety.

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. května 2023 13:21

Muž jde na operaci za 3 týdny s tím urvanym kolenem, takže vyhlídka na další měsíc kompletní domácí a firemní práce...kde je ten smajl, co se střílí do hlavy když ho potrebuju

Offline continuity
43026 příspěvků moje polička 24. května 2023 13:41

rasaNori jezis to tě fakt lituji

Co s tím má?

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 24. května 2023 13:58
Reakce na eM:

Archivářka A kterej chudák přijel první domu a řešil pohromu? ;)

​Naštěstí nejstarší dcera a děda byli doma - zastavili vodu a vytřeli. Kdyby tam nebyli, tak se můžem rovnou vystěhovat. Dneska půjčuju vysoušeč...

Offline Raduza
příspěvků moje polička 24. května 2023 14:01

Sairon já tajně umírala strachy vždycky, ale řešení to nemá no. 

Jednou se o mě pokoušela mrtvice,když synek volal, že s nimi autobus spadl do příkopu. Ta pidisekunda než člověku docvakne, že když volá tak žije...

Bylo to ve čtvrté třídě a pod autobusem povolila krajnice, když se vyhýbal protijedoucímu. Nikomu se nic nestalo, jen musel přijet náhradní. 

Tím nechci nikoho vyděsit.

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:01

Sairon tenhle strach jsem taky vzdycky mela a uplne spatne jsem si zakazovala na nej myslet. Ted si rikam racionalni argumenty - kolik autobusu takhle havarovalo, deti jsou pripoutane celou dobu, nemuzu ke drzet doma jen kvuli svemu strachu... 

Vcera jsem se bavila se znamou, co sel jeji vnuk na operaci mandli. Dosly jsme k zaveru, ze mame moc informaci, ze media a socky tomu nepomahaji. Kdyz sla na stejnou operaci jeji dcera, tak to prijala, pockala a bylo. Dnes denne mysli na ten pripad, kdy chlapec krvacel na chodbe a je postizeny.

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:06

Archivářka hadicky me dost desi! soused takhle vytopil pullku baraku.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:07

Sairon nelíbí se mi to vůbec. Minulý týden dcera absolvovala první výlet a po návratu mi vykládala, jak se chtěla v autobuse připoutat. Podívala jsem se na fotky z výletu a žádné dítě nebylo připoutané (fotka uvnitř autobusu, foceno za jízdy). Než se pojede příště, tak se o tom s učitelkou pobavím. Hlavně že je ve školce průšvih, když se děti nedrží zábradlí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. května 2023 14:08

Lamicka taky jsem na něj loni myslela. Ale tam bylo tolik pochybení, že to se fakt nemůže opakovat, navíc po té medializaci. Plus to byly mandle krční, to je rizikovější operace než nosní (na těch byl syn)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:17

díky všem za reakce,mě právě přišlo, že jsem snad jediná,kdo to řeší, když loni příšerka nejela a jinak měli plný autobus dětí.

MP Meri když mě právě příjde, že ty nehody autobusů nejsou zas až tak výjimečné. Jenže v tomto asi trpím přeinfomovaností jak píše Lamicka, bydlíme u dálnice, muž po ní jezdí denně hodně km, takže ty nehody na dálnici dost registruji a kontroluji, jestli je to někde u nás, jak toovlivní dojezd atd.

rasaNori ty mikrobusy s podsedákama mi přijdou super, rozumím že máš strach, taky bych ho měla, ale rozhodně bych tímto způsobem pustila děti klidněji

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:23

Karja přesně,mě to přijde prostě zbytečné, jet tak daleko, jak kdyby kolem toho Brna nebylo dost zajímavých míst. Myslím že zrovna ty školkové děti není potřeba oslňovat nečím extra. Když jedou tím stejným autobusem 15 min tady do blízkého JZD, tak to fakt neřeším.

continuity to není dobré, že se to věkem nelepší... naivně jsem si myslela, že jak porostou,tak mi ty jejich tělíčka budou připadat méně zranitelná.

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:41

Sairon Přijdou jiné aktivity, budou samostatnější, budou trávit čas bez dozoru... ne nadarmo se říká, malé děti, malé starosti. 

S tím vzdáleným programem mívám ale taky problém. Třeba v zimě jeli na divadelní představení 100 km daleko, zrovna byla sněhová kalamita, říkala jsem si proč??? Ne kvůli strachu, prostě mi to přišlo úplně mimo hnát prvňáky za divadlem mimo Prahu. 

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:51

Lamicka Archivářka O Vánocích 2009 takhle praskla hadička u záchoda ve Šporkově paláci, kde sídlí malá část FF UK. Samozřejmě tam nikdo nebyl, prázdniny... Byla to velká polízanice. Velká. Přitom blbá hadička.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. května 2023 14:52

Lamicka to mi taky přijde mimo. Proč mají trávit tolik času v autobusu kvůli něčemu, čeho je v Praze dost, viď?

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:53

continuity jde na plastiku, takze vazy. Ale hlavne ze mu to od ledna vypadava casto, tak s tim sel inteligentne na boulder, pitomec

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 24. května 2023 14:57

Evaeva No právě... a že by ocenili kvalitu mimopražské divadelní scény, to asi ještě úplně ne Třeba mě udivuje, že jezdí na opakovaně na výlety do mýdlárny, svíčkárny, kde platíme výlet a ještě tam nakoupí různé kraviny, ale třeba v NM nebyli.