Máme ve 3 ráno odlétat na dovolenou. Kluci mají být doma. A ten mladší zvrací![]()
![]()
. Jako on nebyl minimálně 3 roky nemocnej. Nemá ani jednu zameškanou hodinu. Minulý vikend bylo blbě staršímu, pak už dobrý, tak jsme ten zájezd koupili ve čtvrtek
Stěžovací vlákno
Renusatko jemine, tlapkám.
continuity Balíme se, ale je mi teda taky blbě, tak doufám, že od stresu a ne od nemoci. Brácha řekl, ať jedeme, necháme mu plnou moc, kdyby s ním někam musel, ale snad ne. Je mu blbě, ale od 15 už nezvracel.Jen není možný, že teda rok je v pohodě a zrovna dneska.
Renusatko to bude jen taková jednodenní virozka.
Tak nakonec zvracím i já s manželem, tak to nebyla nervozita. Manžel nebyl nemocnej asi 30 let
a já roky.
Renusatko jezisi to je smula![]()
Norovirus alebo nieco podobne. Vacsinou to ale aspon rychlo prejde, nacasovanie teda nepotesi.
geekygirl Je mi to jasné, ale letistě, letadlo a bus, si takhle neumím představit.![]()
Renusatko to mi je líto. ![]()
Renusatko Ježíš, to je teda děsná smůla. Tlapkám
Renusatko ...dočítám, moc držím pěsti ať je líp ![]()
Marielle Nepoletíme, už by jsme měli za chvili jet a nestiháme se střidat pomalu na wc.
Renusatko Tak to je pech!!! Je mi to moc líto, ještě jsem ráno vstala, přečetla si zprávu o synovi a v duchu si říkám, ty jo, to je potíž, ale bude to dobrý...a teď dočítám vývoj. :-(
Ale hele, třeba vás to uchránilo od něčeho horšího, spadlý letadlo, okradení, bouračka....určitě jo!!!
Renusatko ach jaj, to mi je ľúto ![]()
Renusatko je mi to líto.
Renusatko tak to mě mrzí, ať to brzo přejde a je líp!
Renusatkomoc mě to mrzí ![]()
Garfie Tabea No v letadle by to byl velkej průšvih. To si ani neumím představit, že by šlo
.
Jinak mi teda bylo blbě celou noc a i teď, tak jsem i ráda doma.
Garfie Proč se to stalo o tom taky přemýšlim. Když jsme na stejné místo měli letět někdy 2015, tak si ten mladší dva dny před odletem zlomil klíční kost a neletěli jsme tam.
Tady je nakožlivé snad všechno, v noci máme odlétat, tentokrát i s vnučkou. Kdo měl už druhý večer horečku? Je veselá, blbne s míčem, nic jí nebolí, strašně se těší, má chuť k jídlu, jen večer tu horečku.Může to být tím têšením?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články