Tabea Děkuju!
Představa, že tu místo toho trčíme v období dešťů (a letos teda fest) není moc veselá...
Stěžovací vlákno
Garfie držím palce, ať to klapne.
Spíš už jenom pro pobavení... jak jsem tady popisovala ty naše potíže s autem, tak motor snad už dobrý, na svatbu jsme dojeli. Akorát těsně před ubytováním byl tak halabala zahrabaný výkop, že při jeho přejíždění manžel prorazil kolo, neopravitelně. Takže nás to stálo ještě 2 nová kola
Jako... snad už máme, co se auta týče, vybráno.
Myrtila jezisi tak to je teda pech![]()
711990 No, bylo to uz jako nejaky blby vtip
Nicmene, svatba byla skvela ![]()
A trochu opozdene gratuluju, myslela jsem na vas, jake vam asi vyslo pocasi
My jsme tesne nezmokli, takze dobry ![]()
Myrtila No já to asi chytla od vás, protože se mi rozblikal na displeji „servis" a dost výhružně při nastartování ječelo celé auto (takto neřve ani když jedu 100m nepřivázaná) Naštěstí mám osobního automechanika, který dá ten verk na počítač a udělá co je třeba. Jo a bylo to brzdové světlo, které odešlo do nebe.![]()
Garfie
moc drzim palce
Garfie ach jo... tady nejsou nakažlivé nemoci, ale nemoci před dovolenou. Držím pěsti. ![]()
Garfie drzim palce fest!
Karja tyjo, ja kdyz si predstavim souziti s tvym sambem, tak nevim, z koho by byl vrah driv ![]()
Garfie Držím moc pěsti, všichni nemůžou mít smůlu
. Budu na vás moc myslet, ať to vyjde. U nás bylo trochu štěstí, že jako dospělí se s tím srovnáme, i když teda mě to mrzí strašně moc. Ale když si před těma rokama mladej zlomil klíční kost, tak to bylo doma pláče od obou.
My jsme ovšem začarovaní. Celej rok dobrý a před dovčou něco. Jeden rok taky covid, ta zlomená klíční kost, jednou operace slepáku 10 dní před odletem, to jsme dali s nervama, protože to bylo naše hyperaktivní dítě a dva dny po vytažení stehů skákal do bazénu a nikdo nechápal, proč mu to zakazujeme. A s antibiotikama každou chvíli.
Myrtila tak hlavne ze svatba se povedla!:) my jsme zmokli silene, cely dopoledne slunicko a jakmile prisla na misto matrikarka, zatahlo se:D
711990 Taky jsem na vás myslela, tak to bylo místo od místa. Ach jo, ale i tak věřím, že to byl šťastný den, prostě pršelo štěstí. Nám taky pršelo a 23 let dobrý
, až na ty dovolený.
Kokoska Jako víš co, já už jsem se hodně za ty roky naučila. Ale je fakt že některý věci mě občas trochu dostanou. Že jako vím, že to bude v pohodě, že třeba když se zdrží někde nezvěstnej s dětma, tak vím, že nejsou mrtvý/mokrý/hladový ale asi jak mám nějakej ten jinej přístup, možná přístup ,,až moc problém,,, tak stejně mi tam iracionálně něco hlodá. Nebo jako furt mám asi tendence lidi furt podceňovat, že se na to vykašlou, že se něco nestihne a tak no! Jako přitom nepamatuju si, že by se něco podelalo nějak.
Karja jak dlouho jste vlastne spolu?
Kokoska Jo, asi nějak 14 let. Tak Betty Může to být projevem, ale myslím, že naši přátelé by to tak ani nevideli. Ale mně prijde, že kdo nemá nějaké blízké zkušenosti s určitými typy lidí, že to prostě nemůže moc pochopit. Některým svým kamarádkám třeba o rodině vůbec nic neříkám, jak vidím, že mají úplně jiné vzorce, vůbec nechápaly. A určitě to tak mám i já naopak.
Ale za hodně věcí si můžu sama, ségry domácnost funguje tak nějak samospádem, její muž řekne dětem at si připraví batohy na druhý den kupříkladu....wtf jako?! No a teď nám neteř, které je 12 ,připravila veceri, normální běžné jídlo, za které by se nemusel stydět kdejakej dospelej a to vaření není její koníček, má spoustu jiných. Pak že ségry vylezlo, že i synovec 9 let si uvaří špagety s omackou..prej ,,vis co, nesmíš nic moc dělat doma, musíš tak jako spíš posedavat, oni se pak všechno musej naucit:-D..
Myrtila To je už skoro k smíchu! :-) Tak hlavně že jste dojeli.
Karja Já chápu, že to podáš třeba trochu humorným způsobem, abychom se pobavily, ale v zásadě ti úplně věřím. Já mám na kontě taky pár vtipných historek, hlavně z časů, kdy byly děti malé. A co vyvdala mojé ségra za materiál....tam je celá rodina zdrojem hořkosladkých historek. Minule si moje kamarádka stěžovala na tchýni, líčila o ní strašné věci a já na oplátku vytáhla něco z galerie mojí ségry a kamarádka prý "ok, tvoje ségra vede".
Myslím, že můj švagr už je skoro někde na hraně poruchy osobnosti. Jsou spolu přes 30 let a už to asi nějak doklapou.
711990 To pak fakt nezbyde, než si říct, že prší štěstí
Na tom "našem" obřadu spadlo pár velkých kapek, skoro bych si ani nevšimla, kdyby si jeden příbuzný vedle mě nestěžoval, že mu pleskly o pleš
a těsně po obřadu a focení přišla apokalypsa.
Kan Tak to doufám, že jsi to ode mě nechytla komplet, a světlem to skončí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články