Kokoska Jsi super, tyhle krize, to je vždycky nářez!! ![]()
Renusatko Ach jo, to je mi fakt líto.
No u nás podobně, zrovna jsem ve fázi, chce se mi plakat, dcera se zavřela do pokoje a brečí...
Pozítří odlétáme na Borneo a muž má covid...
Garfie jezis:(
Garfie to neee!
Garfieach jo!
Garfie uuf, ani neviem čo napísať. Tak len sa držte, je to na hov..
Garfie paneboze, at uz ty nemoce tahnou do pryc! A to jste cela rodina v klatbe nebo pojedes s detma sama nebo jak?
Ja jsem mela dneska hlidat druhou partu, tak jsem napsala snase, jaka je situace, ze jsem se pohybovala v zamorenem uzemi a jestli mam teda prijit. Tak pry me nepusti pres prah
Oni si teda letos uzili nemoci vrchovate, deti i dospeli, vcetne spalove anginy u vnuka, tak se nedivim, ze nechce riskovat.
Proti cestovatelským stížnostem a nemocem je to nic blbost, ale stěžuju si na muže. Včera jsme se vrátili domů pozdě, tak slíbil, že udělá úkol s dcerou ráno a vstane dřív. Ráno vstal až před 7, snídal vedle ní, ale že by jí s tím pomohl to ne, prej to nemá cenu, jen by jí to nadiktoval, musí to udělat sama, což nebyla v tu chvíli schopná. Tak dcera šla brečící do školy, bojí se ze dostane 5. Já vím že je to špatně už od začátku, úkol měl byt hotový v pátek, ale ...
JankaM Poučíte se, a snad i muž.
Já jsem teda byla taky včera taková docela přešlá, jak je sambo laisser faire. Jedna dcera je nemocná doma, já musim pracovat, on musel k doktorce své, pak zavést moč k doktorce dcery, do toho vyřídit si autoservis, aby mohl odjet na týden pryč svým autem a ne mým.... A stihnout to tak, abychom se prostě ráno mohli u dítěte před prací vystřídat, no moc se mi to nezdálo, ale vytvořila jsem určitý harmonogram rána. Ale on pohoda, však se to nějak, auta jsou dvě vid, moč počká o den dva......Tak aby toho nebylo málo, objednal nám řemeslníka. Když jsem se ráno vzbudila a on nebyl doma, moč doma ale byla, nebyla jsem uplně nadšená. Nicméně on to všechno stihnul a ještě pracuje, nevzal si volno, že to všechno stihne. Ráno nebyl doma, protože šel před svými ukoly v 6 ráno sbírat slimáky. Já se musim tlemit.
711990 Tabea brrr Janulik03 Kokoska continuity Mrakoplas Děkuju všem za účast, zhluboka jsme se nadechli a začali jednat. Vypadá to, že šance nejsou úplně ztracené. Hotely můžu zdarma zrušit do zítřka, takže počkám.
V Japonsku aktuálně není nařízená žádná karanténa, jen doporučená pětidení. Můžete vycestovat ze země i s coviden. V Malajsii dělají testy jen pokud máte teplotu, příznaky, nebo přiletíte z Číny. U muže v práci mají interní nařízení pětidenní karantény. Přijel nemocný už minulý týden, dneska je mu vcelku dobře, jen dostal zprávu, že všichni, co s nima byl v hospodě jsou nemocní, takže si udělal test. Domluvil se, že ve středu přijde do práce, pokud bude v pořádku. Takže teď jen, aby byl skutečně ok a neonemocněl nikdo z nás tří a možná to klapne. Rozhodneme se zítra.
Garfie to zní nadějně, držím palce!
Garfie držím palce!
Garfie držím palce!
Garfie ![]()
tolik adrenalinu, brr!
Renusatko To je mi moc líto, takhle pitomě načasovaný.
Tyhle jedno až dvoudenní viróry nám teď probihaj firmou, já zatím nic, ale je to jen otázka času.
Děkuju všem
Jsem fakt mile překvapená, že ty podmínky nejsou až tak přísné, teď se jen modlím, aby neonemocněl někdo další, protože to by snadno mohlo ovlivnit i přesun domů...
JankaM Moc tě lituju, tohle přesně by se stalo i u nás!!!
Garfie držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.