kocoureksuggy může, ale nemusí:( Ségra to tak mívala, ale těžko říct.
Stěžovací vlákno
Renusatko to teda fakt zamrzí! My měli něco takového minulý týden, a i když to trvalo pár hodin, byla jsem mrtvá i druhý den, letět na dovolenou si neumím představit. Vypadá to na nějakou zakletou destinaci.
kocoureksuggy Synovec to tak taky míval. I teď občas, je mu 9.
Renusatko to je teda hrozná smola, nech sa vám aspoň rychlo polepší.
Renusatko to mě moc mrzí.
Kam jste měli letět? Je možné přesunutí termínu?
Renusatko kocoureksuggy to je teda pech!
U nas nasledovne: segra odjela v patek na dovolenou, vrati se zase v patek, takze denne chodim za mamou. Dceri bylo od ctvrtka nejak blbe, byla v patek u dr, na ATB ze to neni. Tak poslala manzela se synkem na chalupu, ze jen s mrnavkou bude mit vetsi klid. Malou jsem si vcera dopoledne vzala k nam, po obede jsem ji vratila, jedu za mamou a dcera kolem ctvrte pise, at ji koupim CRP test, ze je ji nejak hur. Takze vysel dost blbe, jely jsme do nemocnice na ORL na Vinohrady na pohotovost, tam ze pry kdyz ji boli v krku, ma jit na internu (od kdy prestalo byt ORL krcni?) Malou jsme musely vzit s sebou, muj muz by ji byl pohlidal, ale ona ma hysterak kdykoli ho vidi. Na interne fronta na puldruhy hodiny, tak jsem jela domu aspon Adelku nakrmit a vratily jsme se, dcera uz byla akorat hotova a ma spalovou anginu. Takze jeste fofrem do lekarny do Sterbohol, nez zavrou, nastesti meli leky na sklade, pak k holkam domu, malou jsem vykoupala a dorazila domu v pul devaty vecer schopna akorat sedet a tupe zirat. Dneska druhe kolo, kluci prijedou kolem pate, tak to snad uz nejak preklepou. Zitra si vezmu na dopoledne aspon vnuka, jestli ne oba, v utery ma jit chlapecek na kontrolu kvuli nosnim mandlim (vzit ci nevzit), tak to asi bude na mne, abych si tam poridila svou vlastni choleru ![]()
Ty spálové angíny letos strašně řádí! Snad bude mít dcera lehký průběh.
kocoureksuggy bere atb od vecera a snad krk trochu lepsi, ale sotva se vlece. Jsem zvedava, jestli to od ni s Adelkou chytnem. V aute mela respirator, ale byla jsem u nich dva dny pred propuknutim hlidat, tak si muzu hodit korunou.
Držím palce ať jste fit!
Kokoska tvoje dcera má super mámu! ![]()
Kokoska to je teda taky fajn!
Dceři ty atb určitě už brzy zaberou a bude jí výrazně líp.
Tabea kdyz jsem mela maly deti, byla bych byvala vdecna za kazdou hodinu hlidani. Tak kdyz muzu, pomuzu.
ParisNavrhli nám odlet dnes večer, to jsem si ráno neuměla představit. A dobře jsem udělala, protože jsem úplně mrtvá, unavená, bolí mě klouby a mám trochu teplotu. Měli jsme storno 100%, ale nevim, jak to bude, když jsme to nenahlásili před odletem. Nebylo komu.
Renusatko to je teda situace. Na storno je ale potřeba i potvrzení od lékaře. No, držím pěsti... Taky ať vám je brzo dobře. Kam jste měli letět? Z tohohle jsem měla vždycky strach... že někdo onemocní. Letecké dovolené jsme naštěstí vždy dali, ale když byly holky malé a jezdili jsme do Chorvatska nebo po Čechách, tak to bývalo před odjezdem napínavé. Jen jednou jsme posouvali pobyt v Čechách, kvůli mladší. Naštěstí nám to v penzionu umožnili. A jednou byl v ohrožení odjezd do Chorvatska kvůli mně (ráno před odjezdem ledvinový kámen), ale to pak dobře dopadlo a s posvěcením od doktora jsme nakonec vyrazili.
Kokoska dceři brzké uzdravení a ať to nechytnete i ostatní.
Paris To nás mrzí nejvíc, protože to bylo k výročí. Bylo to na Krétu, opravdu nádherný resort a ještě za úplně perfektní cenu, koupený ve středu. Prostě za týden je to o 30 tisíc víc a ani nemám dovolenou.Naopak jet autem do Chorvatska, tak jedem v klidu třeba dnes. To by mi tak nevadilo.
Paris díky!
Renusatko
tak to naštve ještě víc. Tak aspoň držím pěsti, ať to dopadne dobře s cestovkou, resp. s pojišťovnou. Napiš pak, jestli se to nějak kladně vyřešilo. Budeš mít ještě jednu dovolenou v létě?
Kokoska jo jo jsi super Babička ale i Dcera i Maminka
Renusatko teda, to je fakt k naštvání! Hlavně ať jste zdraví! A vše ostatní ať dopadne k vaši spokojenosti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články