Gatita Já jsem dospěla k tomu, že nemá cenu se trápit, Xyzal třeba stojí pár korun, takže když cejtím to svědění a kejchání, jeden si vezmu. Když se to rozjede, těžko tlumit.
Stěžovací vlákno
Myrtila a slivovice byla ze zabavených celních zásob?
continuity Myslím, že tahle konkrétní ne
ale radši jsem se už neptala.
Myrtila Já se zeptám, ale tchýně by v životě nikdy nic nepřiznala.Mozna jsme se jí kdysi na něco ptali a taky říkala, že se to musí likvidovat...nebo že to mají ve skladu atd atd ..
Karja tchýně asi nepotřebuje machrovat, jako to bylo v tom mém případě
Já taky nevím, jak to ve skutečnosti bylo, myslím, že dotyčný nekecal, ale jistotu nemám.
Já sem píšu málokdy a jen v nouzi nejvyšší, protože vždycky může být hůř, žejo, ale!
Jsme na Moravě a komu takhle ve čtvrtek večer prasknul retenkční drátek? (opora zubů ve vnitřním oblouku po operaci a rovnátkách...) to nemůžete mluvit, jíst, polykat, protože vás ten drát píchá do jazyka...
Modlila jsem se ať tady najdu ortodontistu, co bude mít čas a hlavně bude ochotný mi ho přilepit..naštěstí jo, což je dobrý konec...
Ale...kdo dnes píchnul kolo u auta? Silou dobré víry nás těsně před zavíračkou v servisu ještě vzali, což je zase dobrý konec ![]()
Neměla bych já být nakonec v radostném vlákně?
(všechny nezdary byly opicky posíleny zítřejším během v Olomouci a následnou dovolenou)
Catherinneteeda dočítala jsem o drátku "v zubech" na ostravsku(?) a už jsem žhavila linku na sestřenici, která opravovala hokejistům "zuby/výplně" po Nagánu. Doufám, že jsi ok.
... pokud ne, ozvi se. :)
Catherinne teda, za toho sehnaného ortodontistu ![]()
V Olomouci ať se daří a hezkou dovolenou.
Catherinne Oooo, tenhle drátek opravdu může prasknout? Má syn, tak se ptám, jelikož říkali na věky.
Ale tlapkám moc.
My mame na zahrade nejakou tresen co plodi hodne brzy, takze v nich nebyvaji cervi. Muz ji kazdy rok hodne oreze, i kdyz se to u tresni moc nedela, aby nebyla velka a mame takovy maly strom co da tresni tak akorat.
Me mrzi, ze se nam nechytla broskev. Ja na nich vyrostla, ale nedari se jim vsude a u nas nejdou :(
my máme broskev na zahradě a kazdej rok si rikame, ze ji fakt uriznem, to je fakt zmar, každý jaro nervy, ze to zmrzne, muž ji chodí každou noc mlžit a pak to stejně nadobou vosy nebo přijdou kroupy, který to rozsekaj. Za posledních pet let byly broskve jednou. Meruňky nemáme, ale je to totéž, tohle ovoce patří asi fakt jedine na tu jižní Moravu.
svestku máme velkou, několik jabloni, i tu mispuli a kdouli. Když se narodila starší holcicka, zasadili jsme ji třešeň, která by byla měla bejt menší, mladší jsme zasadili moruši, ale tu teda po dohodě s obci na obecním pozemku, to na malý zahradě fakt nechceš
Potrefenáhusa Merunky presne. Za dobu, co jsme ji meli plodila hojne jednou. Ale broskev v Praze kazdy rok nekolik beden. Ale...je strasne hnusna, vodnata, rozbredla a bez chuti. Kazdy rok ma nejake padli a vypada to, ze to neda a zas pak urodi tu hruzu
. Jako na par na jidlo dobry, ale je toho nekolik prepravek a co s tim.
Marielle díky, vše je zalepeno ![]()
Pinot Noir ano, byla jsem moc ráda, že mě vzala a poděkovala jsem 100% odměnou při placení, tak snad pak byla moc ráda, že mě vzala, i ona ![]()
KanNo, on buď praskne ten drátek v tom smyslu, že se postupně pomalinku roztřepí a pak to rupne, nebo se opotřebovává to lepidýlko, jak jíš tvrdý věci a jednoho dne se ten zbytek odlomí. A drátek trčí do pusy. A mně teda nikdy víc než dva roky nevydržel, to pak volám sos a dají mi nový.
Mel to byt hezky den. Misto toho turiste nasli srazenou muflonku a jeji pobihajici mlade. Vsichni myslivci ze spolku nekde pryc, tak jsem donutila muze, ze tam zajedeme a mlade kdyztak odchytime, kdyby bylo jeste moc male. Jinak by jel sam. Mlade je v poradku, vratilo se pro nej stado...Ale maminka bohuzel spatny. Tyhle konce si priste asi odpustim, ale aspon se uz netrapi. A doufam, ze na toho hajzla za volantem ceka karma. Ten ujel. Volali lide, co ji nasli.
Chcete vidět jak to vypadá v hotelu Kampa Garden (Pytloun) za 5K/noc?
A bez klimatizace! 

Manuka hmmm mne to za tych 5 Kč príde tak akurát ![]()
JosJako je to smutný, já jsem srazila srnčí, jela jsem z plesu nad ránem a v jedné zátočině už v obci mi tam prostě vlítnul, jela jsem pomalu, bo sníh, ale stejně jsem střetu nezabránila.
Kan o to nejde, ale ze ujel. Podle zraneni musela ponicit i auto, musel si vsimnout.
Jos A jak se to řeší? Nebo koho mám volat? Já mám známé myslivce, ale o půlnoci bych jim nevolala. Ale doufám, že se mi to nestane!
Karja No já ve tři taky ne, teda leda bych jela z nimrodskýho bálu, bych to jako otočila a jela zpět pro myslivce. Můj sražený srnec odešel zdechnout do křů za dědinu, po svejch, nechal mi jenom kus srsti za stěračem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články