Lamicka to je max jedna menší rostlinka, spíš půlka. To od někoho dostal, ať si to usuší. Byla bych v klidu, žádný velkopěstitel, jen drobny konzument.
Stěžovací vlákno
Lamicka to je tak jedna kytička ![]()
continuity Pinot Noir jako vážně??? to jdu taky zasadit!![]()
Hele, jak to víte? ![]()
Lamicka Jo to je klidně jedna. Já to vím od souseda a holky výše to určitě vědí přes kamarádku!
Lamicka Přece si to jejich babička pěstuje na mazání na klouby!! ![]()
Ale jako jo, ta kytka naroste velká, nevyžaduje velkou péči a pak vydá tolikhle palic.
tzaziki Uf, postěžování tedy pomohlo! A umyla i ty hovna? ![]()
Gatita Hlavně oni jsou roky (třeba letos), kdy kytky zešílejí a alergii možná chytají i lidi, který jinak moc netrápila. Já taky bojuju, naštěstí antihistaminika už mají vylepšené receptury a neuspávají.
Trochu pomáhá i pití kafe kdyžtak.
Karja štěstí, že jsem nezavolala zásahovku!
Lamicka nejsi sama s bouřlivým mládím. Teda, když jsem potřebovala v práci prověrku NBU a ex to chtěl pěstovat na balkoně, nebyla jsem z toho úplně happy. ![]()
Lamicka Ale tchýně říkala, ona dělá na policii, že když někomu zabaví takhle "kytky" tak pak policie to usuší a až podle té gramáže suchých rostlin se určí, kolik toho bylo a vyvodí se z toho důsledky. Takže těžko říct, jakou si přát na těch vlastních rostlinách urodu.
continuity No a to si myslim, že se to pěstování od dob tvého mladí dost změnilo. Začínalo se někde v kukuřici a ted mi známý říkal, že prostě mimo domov to nemá smysl, že to nemá sílu, uroda za nic taky nestojí. Ale on už je v podstatě závislý, on už má asi jinou potřebu a spotřebu.
Karja já fakt nevím, jak to je dnes, ale před těmi 20 lety se tady většinou pěstovalo technické konopí a to by snad po usušení bylo potřeba vydělit třemi, aby to odpovídalo.
Jinak kukuřici potvrzuji. Jednou jsme na dovolené s exem zastavili na čůrání a on tu rostlinu zmercil uprostřed nějakého pole. No long story short, smrdelo mi celé auto. ![]()
Karja To asi má, záleží na tom, co kdo chce. Já... chci říct moje kamarádka, když měla svoje období, tak vyhledávala naopak venkovky, aby nebyla po jedný skleněnce zhulená jak paprika.
Karja a to by mě zajímalo, co pak policie s těma usušenejma palicema dělá? :))
bram mě hned napadlo, že to doufejme váži až poté, co uspokojí všechny zájemce ze svých řad. ![]()
bram spali to?![]()
Karja a to by mě zajímalo, co pak policie s těma usušenejma palicema dělá? :))
Test kvality samozřejmě. ![]()
Aranel dik za info. Zatim to resit nebudu, zivot mi to v beznem provozu nekomplikuje. Ale i tak me to trochu stve a doufam, ze se to nebude nijak zhorsovat. Kafe piju dost a dost:)
Aranel Blázníš? To je pod její úroveň.
viktorka_od splavu ono asi ani to pálení nebude úplně bezpečné ![]()
bram No, jednou jsem se na to, co s nimi pak dělají, zeptala a jako odpověď jsem dostala nabídku na ochutnávku slivovice s naloženou šiškou, tak nevím... ![]()
Myrtila a slivovice byla ze zabavených celních zásob?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články