Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. července 2023 20:50

letfenixa Náhodou, já bych ze svých zkušeností toto řešení viděla pozitivně. Já resim snad obden nějak problémy s telefonem, ale to že ma zkusit občas něco sama zmáčknout, tam jsme se nedostaly

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. července 2023 20:57

Karja kamoska dobra

Offline Liesel
1669 příspěvků moje polička 04. července 2023 20:57

Karja

Ja jsem na posledni dovolene u more, sla usmernovat Cechy, co o pulnoci s kytarou vyzpevovali Nedvedy... 

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 04. července 2023 21:05

Karja A ty lokální retinoidy /v masti, na recept/ ti nedoporučila? Rovnou tablety ? Divný....

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 04. července 2023 21:48
Reakce na Fiction:

Karja A ty lokální retinoidy /v masti, na recept/ ti nedoporučila? Rovnou tablety ? Divný....

Karja 

​To by naviac malo este aj antiagingovy efekt, uplne by som tie masticky nezavrhovala.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 04. července 2023 22:49
Reakce na letfenixa:

Koľkokrát ešte budem musieť mame povedať, že keď jej niečo na telefóne nejde, tak nemá bezhlavo všetko postlacat???

​Dokud na nej bude videt a udrzi ho v ruce. Overeno.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. července 2023 23:15

Fiction geekygirl Nějakou mast mi dala teď na léto, protože s tou léčbou se stejně přes léto nedá začínat, s tím ale že je ty lokální přípravky jsou prostě jen dočasna řešení. Já jsem našla ještě jedno specializované zařízení nedaleko, zkusím se tam objednat a uvidíme. Já jsem tuto možnost léčby znala a zavrhla už někdy před lety, že se mi moc nelíbí ty vedlejší účinky, přijde mi to hrozně omezující. A normálně jsem na to ale úplně zapomněla, takže jsem byla trochu zklamaná, když jsem přišla s takovým výsledkem. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. července 2023 23:23

Karja Ty masti s retinoidy (a differine gel/mast) jsem patlala roky. Jako ono to pomaha, ale zazraky se uplne nekonaly no. Vubec netusim, jaky to akne mas. Ja mela dost to podkozni na brade a cele, kdy mas proste bolaky co strasne dlouho zustavaji a boli...Ale pamatuju si, jak mi na Bulovce rekli, ze to je vlastne uplne v pohode proti vaznejsim formam. Byt tebou zajdu vazne jeste jinam...

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 04. července 2023 23:33

Karjapřed chvílí jsem tam prišla s dealem, že můžou do půlnoci (nocni klid je tu od jedenácti) a oni se mě lekli a okamžitě to vypli. Asi jsem babizna stará nepřející a evidentně hrozivá. No co už.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 05. července 2023 06:39

Karja mne kdysi (ale uz po 25, v dospelosti) hodne moc pomohlo nejake to modre svetlo. Fakt se to akne zredukovalo. Uplne jsem se ho nezbavila dodnes, ale myslim, ze tenkrat to svetlo udelalo uplny zazrak, byla jsem vecne podobana, mela jsem hodne reaktivni a zanetlivou plet. 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 05. července 2023 07:33

Kokoska no, nepotesil jste mne!

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 05. července 2023 08:12

Jos No jasně, já to tak taky vnímám, že je to v pohodě oproti jiným. Ty masti nejsou moc cesta, protože jsou na takovou tu klasickou aknozní plet a to už většinou u ženy kolem pětatřiceti není. No čekala jsem asi nějaké zázraky, protože kosmetička říkala, že se dnes skutečně dají dělat i na akné vyšetření typu jak/proč/z čeho. A v kontextu toho půl dne tam stráveného....

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 05. července 2023 08:12

andulka01 No vidíš to, jde z tebe strach!

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 05. července 2023 08:14

Karja myslim ze ta vysetreni nemuzes ale cekat na koznim:-))

a abych si taky postezovala, tak mobil mi odesel definitivne, ty blesky nebyly zrejme  porucha displeje ale nejakyho pajslu. tak mam provizorni nez poridim novy ale je to peklo

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 05. července 2023 08:23

viktorka_od splavu Jj, myslela jsem, že mě třeba trochu popostrčí jinam, někde začít musíš a navíc to nebylo takové to klasické kožní,  takže jsem měla asi jiná očekávání;)

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 05. července 2023 08:25

Karja jo, chapu. to zklamani je naprd

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 05. července 2023 08:29

viktorka_od splavu No hlavně zabitejch 5 hodin a dovolenka 2 lidí:-D

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 05. července 2023 09:02

Karja je to hrozny, ale asi clovek musi ty cesty hledat sam, aby tusil, co ma chtit... mam takovy problem se zubama, nikdo nevi, cim to je, tak to bud nechteji resit vubec (protoze kaz to neni) nebo opacny extrem - cele rozvrtat a vyplnit, aniz by resili pricinu a zda tam ta vypln bude vubec drzet. Takze taky studuju odborne materialy na internetu a zkousim si aspon vyloucit nektere priciny, nez nastoupim do ordinace. U toho akne mozna pujde vypozorovat nejaky spoustec nebo cyklus, ktery by te nasmeroval na imunologii nebo nevim kam. ono to akne v dospelosti bude nejspis neco jako ekzem, kdy nikdo nevi, cim to je. 

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 05. července 2023 10:09

Karja Já přidám jen postřeh z druhé strany, moje matka tyhle léky bere rok (na nějakou formu lupenky) a kromě suchých sliznic v nose žádné vedlejší příznaky nemá.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 05. července 2023 10:37

Karja napadá mě a zeptám se, viděla tvoji pleť  fakt dobrá kosmetička? Protože kosmetička už dnes fakt není jen někdo, kdo ti vyčistí pleť a dá masku. Když je dobrá, odhalí příčiny problémů a díky nastavené péči je dokáže řešit. Jen takový tip...