Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 19. července 2023 17:38

Kokoska to je presne ono, pokud se nekdo nepostara a nezaridi, tak to dopadne presne tim "penovym mickem". Doufam v rehabilitaci v urazove nemocnici, ale vzhledem k tomu, jak se staveli k sanitce a to je mama vlastne vozickar, akorat bez voziku a bezbarieroveho bytu. Ona bude i pri rehabce natolik hendikepovana tou nefunkcni zdravou nohou, ze bych to videla fakt na pobyt, kde bude dost casu ji to naucit. Takze dnes hadka, nikam nepude.
Aranel podrobnosti moc nejsou, zda se, ze jsem byla opet trubkou, fungujici rok v situationshipu. 

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 19. července 2023 17:38

Pavlena ach jo,to je hrůza, držím palce.

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 19. července 2023 17:59

No mám teď kamaráda, který se rozvádí, protože ho manželka prudi, když chce někam na víkend vzít nejenom to společné, ale taky její dvě děti. A to není žádný psychopat, trénuje děti tenis a dělá pro je v létě tábory. 

Jeho je taky dost, doma bych ho nechtěla, ale toto je problém, který on rozdychava už dlouho. 

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 19. července 2023 18:20

Zrovna nedavno jsme si s kamaradkou rikaly, ze bychom se ani nedivily, kdyby se s nami nasi muzi rozloucili. Unavene zenske, ktere furt neco resi a prisly o posledni zbytky smyslu pro humor. Mne ten rodinny zivot prijde hrozne narocny, a to si myslim, ze chlapi to snaseji jeste hur. Ale snazime se, ja i muz, davat tomu druhemu prostor. A hrozne moc doufam, ze spolu vydrzime, protoze si myslim, ze bychom se mohli mit fakt skvele, jestli prezijem plus minus deset let.

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 19. července 2023 18:40

continuity

Manželka nechce, aby on podnikal o víkendu věci s jejich/jejími dětmi?

A co chce?

Online tv
4197 příspěvků moje polička 19. července 2023 18:45

Tabea taky to nechápu. Hlavně, když je ochoten brát i její děti.

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 19. července 2023 18:49

Tabea

Já úplně nevím, se vším má nějaký problem. ona je dost ochranitelska, což se mozna dalo pochopit, kdyby to byly miminka, ale je jim 15 a 13. 

Poslední kapka byla, kdy mu pro změnu strašlivé vynadala (přes WhatsApp), že domluvil vodu na vikend, kdy jsou její děti s tatínkem a že ji to udělal naschvál, ze tam hrozně chtěli.

Akorát se na tom dohadovalo osm rodin, tak se prostě vybral víkend, který vyhovoval většině. Není s námi první rok a vi jak to funguje. 

Online Kokoska
34899 příspěvků moje polička 19. července 2023 18:51

Pavlena nojo, to je tezky. Ta pece doma o nemohouciho cloveka je strasne vycerpavajici a neprinasi to moc vysledky. Uminuty stary clovek to bohuzel nechce videt. Snad ji nejak presvedcite.

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 19. července 2023 20:11

Pavlena tak to me mrzi, ti chlapi sou fakt

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 20. července 2023 00:01

Gatita Já si myslím, že se mnou se musí žít skvěle. Jsem tolerantní, neprudim (a že by se dalo), vařím a je se mnou prdel. Ale jako minulý týden v hospodě tam právě někdo načnul, že se někdo rozvádí, co už má starší děti, a kamarád říká, že to nechápe, že se tak těší až kluci vyrostou a právě s Luckou budou mít čas, co všechno budou spolu podnikat...Ty jo, já to nedám! Co jako budeme podnikat? Mně úplně zatrnulo tam! Naštěstí sambo mě asi nechá bejt na pokoji. Už jsem to tema načnula u ségry, ptala jsem se švagra, jestli to jako dají pak bez těch dětí, co budou doma dělat a on odpověděl ,,že on doma rozhodně nebude, aby ho ségra furt neotravovala,,. Takže já budu od 50 se svojí sestrou asi. Jenže ono to dopadne jak u Garfie, my budeme přesně ti, co furt drží ačkoliv by to nikdo netipoval a kamarád s Luckou budou dávno od sebe, protože byl někdo ,,nudnej,, nebo měl ,,neslučitelné představy o životě,,.

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 20. července 2023 00:05

Pavlena Ty hlavně kopeš úplně jinou ligu! To si myslím, už od toho jednoho výjezdu, jak jsi mi to představovala. Takže by to stejně neuhrál a asi to věděl. Hodně sil do dalších týdnů, ať to s maminkou jde dobře, o tvůj partnerský život se nebojím;-).

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 20. července 2023 00:39

Karja diky nacelniku, ze jsi se me zastal..! Ty jsi fakt zlato. Ja mam ted obavu o vsecko, ale asi si to casem nejak sedne...

Online Kokoska
34899 příspěvků moje polička 20. července 2023 07:24

Karja ja to vidim tak, ze holky budou doma co nejdyl to pujde a az jednou z hnizda vyleti, sambo bude travit cas v lese a na rybach a ty budes mit plny dum neteri, synovcu a jejich deti, pak i tvych vnoucat, budes ta nejoblibenejsi teta a babicka, protoze nebudes prudit, budes vyvarovat dobroty a bude s tebou prdel!

Offline Janulik03
20243 příspěvků moje polička 20. července 2023 07:27

Karja myslim ze Kokoska ma pravdu. Ty si taký pohodový človek, za ktorým sa ťahajú davy. 

Offline Janulik03
20243 příspěvků moje polička 20. července 2023 07:31

Pavlena mrzi ma to s maminkou, snáď sa casom spraví a bude chcieť. 

A tiez ma mrzí že ti nevyšiel vzťah.

Ty mi prídeš hodne samostatná a si hrozne pekná, myslím že ten pravyy ešte len príde.

Offline Janulik03
20243 příspěvků moje polička 20. července 2023 07:40

Oproti iným sťažnostiam blbosť, ale aj tak ma to štve. 

Kavovar sa asi pokazil už nadobro. Muž sice tvrdí, že ho opraví. No tak som kupila narychlo taký maličký pákový prekapavac, ale nie je to ono. 

No proste chcem ráno poriadnu kávu.

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 20. července 2023 07:48

Pavlena Určitě si to sedne, ale chápu, že máš obavy, kdo by je neměl!

Kokoska Janulik03 Děkuji, snad to tak bude! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. července 2023 10:44

Gatita Menší děti, nedostatek času ze strany ženy a takové to, do teď jsem byl zvyklý dělat jen co chci, ze strany muže. To je nejtěžší období, to asi pokud je věšina věcí doma na tobě, děti a ještě práce, tak humor dochází všem. A dle mého lepší období nastává, když je můžeš nechat doma alespoň chvíli samotné. Nebo teda u nás, kde nebylo hlídání. 

Karja To bych se vůbec nebála. My máme ten čas rozdělený, že nějaké koníčky každý máme. Dovolená bez dětí poběhla už loni, letos dvě a nebylo vůbec špatné vyrazit na hory i s kamarádama, k moři spolu, když nám to vyhovuje, číst na lehátku a večer vyjet na kole nebo se projít. Ale myslím, že je strašně důležité, když se spou lidi mají o čem bavit a mají společný smysl po humor, já jsem strašně ráda, že se spolu celé dny smějeme. Neuměla jsem si to představit, obzvlášť, když jsem vždycky viděla naše. Jenže oni jen seděli doma, nikam nechodili, sami ani spolu a víceméně se buď nebavili nebo dohadovali. My se celkem dohodneme na sportech, na trávení času i na tom poměru, kdy sami a kdy spolu. Do toho odpadnou ty nároky dětí, nikdo nic nechce, většinu času tady ani nikdo není doma, pořeší si obědy a jen posílají zprávy, kde jsou. A najednou má čas člověk i jen pro sebe i s patnerem a musí to vyvážit, aby to oběma vyhovovalo. 

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:10

Karja Renusatkojá myslím, že riskantní jsou všechna období, kde se nějak není to uspořádání a je úplně jedno jestli k lepšímu nebo horšímu.

Spíš mi přijde, že u těch papírové horších věci, kde človek ty těžkosti očekává, to jde nějak líp. Představa, teď se vezmeme/prestehujeme do vysněného domečku/povijeme dítě a vše už bude jen zalité sluncem, je dost riziková. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:30

continuity Tak u někoho asi ano. Je pravda, že u nás jediné rozpory byly s výchovou problémového dítěte. A v době, kdy jsem nevěděla co dřív a manžel byl buď v práci nebo měl ten pocit, že na koníčky má nárok a ty děti jsou asi jen moje. A to mi přijde, že je v 99% rodin, kolik těch rodin bude, kde v téhle době bylo vše zalité sluncem. 

Jasně, že i potom může přijít kdykoliv cokoliv, jen si myslím, že ty děti a najednou jíné nároky, jsou největší nápor v tom vztahu.