žluťásekno právě, na autobus kilometr. Ale prešlo, tak snad to už bude dobrý.
Stěžovací vlákno
žluťásek já si říkala, co lidi blázní, fb skupina o výletech s dětmi je plná dotazů kam s nimi - je zima
Já vozím bundy pokaždé, 14 stupňů ještě jde, pokud neprší.
V Praze se teď vyčasilo, myslím, že nakonec bude příjemný den. Ne že by mělo být takhle celé léto, ale aspoň se nám ochladí byt.
Evaeva vždyť se říká, že není špatné počasí, je jen špatné oblečení. Asi se nechce hlavně těm dospělým trajdat v dešti a zimě, mně by se taky nechtělo ![]()
Kokoska v dešti to není nic moc, i když taky chodíme. Ale dneska skoro neprší. Akorát je chladněji
Kokoska Je to tak, mně se taky nechtělo, a nebyla jsem sama, na naší hodinové venčící trase louky-les jsme potkali celého jednoho psa. A ve městě bylo docela dost nadšených trpaslíků, skákajících do kaluží, včetně toho našeho, i když jsem mu navrhla hned několik indoorových aktivit, tak jsem neuspěla.
Zina když byly děti malé, chodily jsme i v Praze v jakémkoliv slejváku, jim to nevadilo vůbec, já bych se v Praze bez toho obešla. Na dovolené mi v mírném dešti výlet nevadí. Akorát že dneska pršelo fakt půl hodiny?
My sme práve dorazili na Oravu, 13 st, celý čas leje. ![]()
Já bych klidně brala aspon tři propršené dny, jako bylo dnešní dopoledne v Praze. Teploty nijak drastické, příjemně osvěžující. Ten všudypřítomný suchý prašný zmar je příšerný.
A za mě takhle může být už až do příštího května, 5 týdnů veder a sucha stačilo až až
dzizisketa letos mi to sucho přijde fakt hrozné, i ty Jizerky mi přišly takové vyprahlé. Je fakt, že pořádně nepršelo už dlouho.
Evaeva dzizisketa my jsme teď u Písku a tady prší každý den, občas i hodně, a je to obrovský rozdíl proti vyprahlé krajině jinde. Úplná oáza, vše zelené, živé, džungle všude. Takové léto mého dětství.
Tak v Brně deštíček včera, po strašné dlouhé době. Jenže pršelo asi hodinu a půl, trochu a pod stromama sucho. Tady prostě fakt neprší a když, tak 5 minut a dost. Dneska tu bylo 24, déšť žadnej a lidi v bundách, dlouhých kalhotech
. Sem si přišla v tričku a sukni už ráno nepatřičně. To bylo 16.
MermaidJá bych teda nějakou koupací sezónu ještě brala, to je strašně jednoduchej program pro děti:-D. Od té doby nahlížím na vedra úplně jinak:-D
Karja na koupání ještě bude, to nepotřebuješ zrovna 35. Já bych teda klidně míň, tak 24, vyhnat děti před dům na hřiště je pro mě jednodušší než na koupák![]()
Renusatko v Praze taky nejsou žádné pořádné deště. Dneska v noci pršelo víc, ráno byly mokré chodníky, ale jinak to jsou samé půlhodinové přepršky. Chtělo by to propršené tak dva tři dny.
Evaeva O to já nijak nestojim
. A myslím, že tady už by to ani nepomohlo trávnikům a ničemu, seno tady roste už dva měsíce. Takhle kdyby pršelo každou noc a přes den to bylo na koupání, to by mi vyhovovalo.
Renusatko jo, to by taky šlo, ale tomu věřím ještě míň než těm třem dnům ![]()
Evaeva tady sice mělo být těch 14 stupňů, ale na sluníčku to klidně bylo i jen na triko s dlouhým rukávem nebo lehkou mikinu. Na hřišti byly děti s krátkým i děti v bundě a čepici. My jsme prochodili dnes okolí křížem krážem, objevili úplně novou turistickou trasu, co ještě ani není v mapách a užili si fakt krásnej den. Déšť jen jeden menší. Lilo tu velmi vydatně celou noc, tak se to všechno vylilo nad ránem asi.
žluťásek to zní fajn. Ono na ty výlety je to snad i lepší než teplo na kraťasy. Když neprší.
Evaeva jo, já souhlasím, radši taky chladněji na výlety. Syn teda chce na koupálko, to je tu dost ledový i v horku, tak snad aspoň na pár dní vykoukne slunko a zvládneme aspoň trochu ráchání.
Pinot Noir hrají se u vás ještě putovní kamínky? My jich teď na dovolené už položili spousty a na fb se neobjevil ani jeden. Ale mizej, tak snad potěšily. My jsme našli dnes jeden krásný veliký, asi po půl roce! V Praze u nás to nějak už úplně utichlo, ani na osvědčených místech jsem už měsíce nic nenašla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.