Chudák manžel. Nedivila bych se, kdyby si zašel na vasektomii ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha nemá čas, je stále v práci![]()
A kdy teda plodí ty děti?! ![]()
barbuchacez noc, vidíš, vlastne aj vtedy pracuje (na potomstve)![]()
Inak tá vazektómia nie je na zahodenie, v 40-tke ju absolvoval manžel, aby som nemusela do seba pchať antikoncepciu. Inšpiroval aj ďalších dvoch kolegov nemcov, slováci na to nemali "gule", radšej by poslali na sterilizáciu manželky. A pritom vazektómia trvá pár minút a hotovo.
milacka Ale vždyt jsi psala, že je to tvoje známá, tak asi veškerý pohnutky svých známých neznáš, nebo já aspoň nesděluju svým známým ty svoje:-). Myslím, že má tři děti, protože je prostě chce mít. Od tý doby co mám děti, tak vím, že mít děti, abych nemusela do práce je kravina, nemá to logiku, není to důvod:-D
KarjaPovedala mi to, je prostoreká, sem tam jej s deťmi pomôžem.
Ale ako písala aj Potrefenáhusaje je to jej rozhodnutie aj jej manžela. Sú pri tom obaja.
milacka Tak asi chce mít víc dětí, nevím, myslím, že to může být ostatním jedno. Jako alibi dítě, abych nemusela do práce, je dost znát, to není jak předstírat neschopenku.
barbuchacez noc, vidíš, vlastne aj vtedy pracuje (na potomstve)
Inak tá vazektómia nie je na zahodenie, v 40-tke ju absolvoval manžel, aby som nemusela do seba pchať antikoncepciu. Inšpiroval aj ďalších dvoch kolegov nemcov, slováci na to nemali "gule", radšej by poslali na sterilizáciu manželky. A pritom vazektómia trvá pár minút a hotovo.
Manžel má zjevně rozum. Ten ale nemůžeš čekat od rádoby macho chlapů, který to berou jako nějakou kastraci.
Karjajá bych to viděla tak, že péče o děti jí přijde míň náročná než jít do práce. Nebo víc naplňující nebo kombinace obojího.
Jinak syn už už byl jedináček, původně byly v plánu 2 děti, po porodu jsem další nechtěla, pak jsme to asi rok zkoušeli, že teda aby měl sourozence, a povedlo se to hned potom, co jsem v duchu pokrčila rameny, že teda bude jen jedno a začnu si pomalu hledat práci. A vlastně to byla spíš nehoda :-)
Stěžuju si na sebe, že jsem ignorant, protože jsem dodnes nevěděla, jaká strašná situace je na Rhodu a my tam včera koupili zájezd, samozřejmě do oblasti, která je zasažená... nechápu, jak mě to mohlo minout, to snad ani není možné. Samozřejmě to není nic ve srovnání se situací těch, kdo tam jsou, musí to být hrozné. :(
Hwi kdo vám to proboha prodal?![]()
continuity Kupovali jsme to přes Invii
Já to vůbec nechápu, nejsem člověk, který by nesledoval, co se kde děje, musela jsem žít v nějaké mlze nebo co...
Hwi proboha, a nejde to nejak stopnout s ohledem na tamni situaci?
Hwi u zájezdu neplatí 15 denní lhůta pro odstoupení od smlouvy uzavřené na dálku?
Kokoska Dneska budeme volat do cestovky, letět tam určitě nehodláme, tak snad se nám povede to nějak vybavit... Pojištění máme, doufám, že to nebude moc velký boj.
Makara Nejsem si úplně jistá, ale řekla bych, že ne...
Hwi mad pravdu, u cestovní smlouvy nelze odstoupit be důvodu. -Ale řekla bych, ze u vás je důvod - "mimořádná situace, napr. Živelná katastrofa, která by významné ovlivnila pobyt"
Hwi drzim palce, dej vedet, jak to dopadlo.
Makara Jojo, přesně na to se hodláme odvolávat. Cestovka teda tvrdí, že zatím nemají důvod nic rušit, že se tam stále lítá
Ale že to chápou a máme zavolat do pojišťovny. Tam dnes samozřejmě nikdo není, tak zítra. Nejvíc se bojím, aby nám třeba nenabízeli "náhradu" v podobě ubytování v jiné části ostrova, nebo tak, to by bylo úplně na hlavu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.