continuity Zrovna čtu nějaký další článek, to chování cestovek je fakt na pěst.
Stěžovací vlákno
Hwi tak snad i Blue Style bude rozumná... kopíruju z Novinek: "Lidem, kteří mají na jih Rhodu odletět v nadcházejících dnech, Fischer i Exim Tours nabídly bezplatné storno nebo změnu na jiný zájezd. Stejný krok učinily také CK Čedok a CK Blue Style."
999už to lítá prázdný, jen repatriační lety. Odpoledne jsme to sledovali.
Ale ty řeči jsou strašné
999teď koukám na zprávy. To je velké divení.
Seděli jsme tři hodiny a sami a nikdo nám nic neřekl, máme jen vodu a doklady. Každý už má pocit, že má nárok na cokoliv, to je fakt neuvěřitelné.
Oni hrozně váhali, ale nakonec jeli a div se svět, je problém sehnat hotel.
Paris continuity Moc děkuju, dám vědět, jak jsme byli úspěšní.
Janulik03 Fakirka Catherinne Isca Děkuji za podporu..
Teď mám právě mámu v Brně, pokud by se to stalo u ní doma, bylo by to ještě horší. Trvalý přesun samozřejmě zase narazí na "ne". Bude to boj a jsem rozhodnutá používat i nečestné metody aneb citové vydírání..
Když jsme před osmi lety kupovali gauč, přivezli nám ho s prodřeným obalem, tudíž poškrábaný. Dneska nám přivezli nový a hádejte co - má zlomenou tu spodní desku ![]()
Dneska jsem skončila v kufru auta přede mnou. ![]()
Ale kámoška hned vysvětlila muži, že budu potřebovat auto, ať mi půjčí svůj milovaný golf. To je tak fajn.
brrr hlavně jestli se nikomu nic nestalo. Plechy jdou opravit.
brrr uff, hlavně,že jste v pořádku, auto se vyklepe.
Makara continuity Jo, krom mého auta jsou naštěstí všichni ok, kupodivu i to druhé auto.
brrr To jsou šoky! Tak hlavně že to v rámci možností dobře dopadlo!
To jsou tropy...mám svetr, snesla bych tři...
Catherinne my jsme na horách a je tu dneska 14 stupňů. Ale na nás si Jizerky nepřijdou, sbalila jsem i čepice ![]()
žluťásek jsi žena činu! V Praze 16°, máme dopluvený oběd na zahrádce, chtělo by to péřovku ![]()
žluťásek no já mám na balkóne 16 a leje jak z konve. přemýšlím, jak děti teleporotovat na nádraží, aby neseděly šest hodin mokré ve vlaku. ![]()
continuity taxík?
continuity vy to tam máte teď divoký s tou mhd, co. Ale převlečou se, za šest hodin jim to i uschne :)
continuityjo, jedině tak, převléknout, a mokrý pak nechají uschnout v cíli nebo vyprat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.