Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 27. července 2023 20:40
Reakce na Evaeva:

711990 pro mě je hraničních tak 29 v bytě. Jsem ráda, když máme míň, ale pořád to jde. V noci máme otevřené okno, naše ložnice je na tom nejhůř, jediný pokoj na jih bez balkonu, máme tam i přípravu na klimu, ale nevymysleli jsme, jak rozumně táhnout ty hadice ven.. Já to blbě snáším venku, po příchodu jdu vždycky do studené sprchy, doma to jde. 

​29?! To jsem v posledním tažení! Já se vyspím, teda dobře vyspím, když mam v ložnici tak 15! Zaplaťpámbu je máme na sever, ale v těch hicech na mě vždycky dejchne z ulice vedro i tam.

Klimatizace mě nebaví, to je úplně něco jinýho, nepoužívám ji ani v "našem" apartmánu v Chorvatsku. Neni nad čerstvej vzduch. Studenej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2023 20:43

barbucha haha, to je pro mě málo, já teprve okolo těch 25 můžu spát v tílku. My máme ta severní okna do rondelu, tam je chladno, že se dá větrat i do 12 dopoledne, ale večer tam svítí slunce, ale už se to nestihne tolik vyhřát. Akorát že sever okupují děti.

Online barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 27. července 2023 20:48

A skuhry skuhry!

Jsem si dneska libovala, jak mi všechno klape, z práce jsme vypadli brzo pročež jsem stihla Notino, manikuru i pedikuru a Catherinne!

A jak tak radostně hopkám z kadeřnictví, celá jako nová tak se mi najednou podlomilo koleno, natáhla jsem si přitom nějakou zadní šlachu nebo co, bolí to jako čert a plazím se s bolestným syčením jak mrcha. V tramvaji mě pustili sednout a milostpán mě doma dorazil pravě, že to se stává nejvíc fotbalistům (wtf?!), a kolikrát to prej trvá i půl roku

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:03
Reakce na Evaeva:

viktorka_od splavu jo, příroda si poradí, o tu strach nemám. Ale o (moje) lidi jo.

​jo, to chápu

Pinot Noir blbost

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:18
Reakce na Mermaid:

... nepochopí, a proto poslední 3 dny jen řvou, že léto už skončilo a i kdyby, tak co.

​Jak a co? Vždyť je půlka prázdnin, ještě má být měsíc léto! Hnusně je tu třičtvrtě roku, tak ať aspoň to jediný roční období, co za něco stojí neskončí předčasně. Já si ho nestihla ani pořádně užít, v tom nejlepším mi dítě přišlo že školky s neštovicema a zvládla jsem se akorát vykoupat u rodičů v bazéně. 

Tak bych se ráda ještě vykoupala v přírodě a užila si nějaký ten teplý večer s manželem. 

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:38

Ignis dneska bylo v Praze hnusne, ale i tak mi prislo, ze se toho dalo delat vic, nez kdyz je tech 30+. Vylety, sport, courani po meste, jde jen o vyber te spravne cinnosti:) A verim, ze se do konce prazdnin jeste vykoupem v prirode i povecerime venku... Jinak voda je tepla, minuly vikend jsme byli s detmi v Ceskem raji, bylo chvilemi na mikinu, ale po ceste domu jsem si do Jizery stejne skocila. No teda pravda - zrovna Jizera neni z nejteplejsich, ale stojaty vody jsou vyhraty. Nosim s sebou plavky i kdyz se nejdem koupat, a mam letos nakoupano jako nikdy predtim. Predpoklad je, aby doma nebyl nikdo nemocny. Frustraci z nestovic plne chapu, meli jsme loni a vygenerovalo to nejake pridruzene problemy a hausarest na 6 tydnu. Drzim palce, at jste fit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2023 21:42

Gatita nemoce jsou blbý, to je úplně jedno, jaké je počasí. Já v tomhle počasí funguju mnohem lépe než v horku, dneska jsme byly s dětmi pryč celý den a já po návratu nepadla mrtvá na gaučAni mi nepřišlo nijak hnusně, u nás dokonce byly i vodní hrátky.

Příští týden chtějí děti někam vlakem a další týden jsme na jižní moravě, takže bych prosila ponechat teploty max do 25

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:45

Me spis stve, ze denne asi desetkrat prsi, ale vzdycky jen na par minut, to tu zemi ani nezaleje. Radsi at prsi celej den nonstop, aspon by to k necemu bylo. 

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 27. července 2023 22:09

barbucha a sakryš. A můžeš zítra zůstat doma? 

Online barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 27. července 2023 23:11

Catherinne 

Těžko, ale na druhou stranu - až uviděj invalidu, daj pokoj!

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:50

viktorka_od splavu ne, to co ti pise Pinot Noir neni blbost, zpochybnujes tu neci obavy ze zmen v prirode uz minimalne podruhe.

A ano, priroda se meni, bylo to tu vzdy, priroda si nejspis nejak poradi a my jako jeji soucast asi taky, nebo mozna ne. Vzdy bylo neco, ale to neznamena, ze me to nemuze desit a mrzet. 

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:55

Lamicka ja nezpochybnuju, ze to nekoho trapi, naopak pisu ze jsem se toho desila take. ty obavy jsou skutecne - ovsem rikam, ze realita je jinde. iracionalni uzkost je porad uzkost, ale narozdil od bezneho strachu, ktery nas chrani, je nezdrava a skodi. naloz s tim, jak uznas za vhodny

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 28. července 2023 09:01

viktorka_od splavu ty jo, to je super, že všichni ti vědci jsou vlastně blbci, zkoumají ty mořské proudy, teploty a úbytky ledovců úplně zbytečně, vždyť se stačí zeptat Viktorky, ta ví, jaká je realita

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 28. července 2023 13:10

Stěžuju si na sebe, jakej jsem srab. Místo, abych se zvedla a odešla nebo něco řekla, tak tu u kadeřnice poslouchám, jak ty vychcaný Ukrajinci berou našim Cikánům dávky. A jaký jsou to vůbec svině líný nevděčný, drahý auta nadřazenost, berou práci included. Chodím k té kadeřnici 30 let, docela jsme se i kamarádily a je mi to líto, tohle prozření.

myslím na tebe barbucha jak bys to tu srovnala se zemí :)

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 28. července 2023 14:30

OliveOyl Tohle je fakt šílený, chápu, jak ti je :-(. Nepojedeš si s náma spravit náladu do Kroměříže? 

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 28. července 2023 14:39

Zas zápal dutín

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 28. července 2023 14:47
Reakce na OliveOyl:

Stěžuju si na sebe, jakej jsem srab. Místo, abych se zvedla a odešla nebo něco řekla, tak tu u kadeřnice poslouchám, jak ty vychcaný Ukrajinci berou našim Cikánům dávky. A jaký jsou to vůbec svině líný nevděčný, drahý auta nadřazenost, berou práci included. Chodím k té kadeřnici 30 let, docela jsme se i kamarádily a je mi to líto, tohle prozření.

myslím na tebe barbucha jak bys to tu srovnala se zemí :)

​tak variaci na tohle jsem si vyslechla o víkendu od svagrove... taky už jsem pak ani nehlesla... to nemá smysl... tyhle argumenty a přesvědčení nemám čím zvrátit... ale chápu ten pocit...

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 28. července 2023 15:19

Takže pokračování mých trampot se zdravotním pojištěním. Budu samozřejmě přihlášena zpětně, protože,co kdybych náhodou neměla těch 10 tisíc, ale od 3.7., protože to byl první pracovní den?

Snažím se to nějak prorazit, ale pokud mi zas budou chybět dva dny a zas mi budou chtít zrušit penzijko. Můžu se akorát modlit, že nakonec narazim na zdravotní pojišťovně na rozumnou úředníci, která mi to tam říci upraví. 

Nasrat, fakt, měla jsem jít radši na ten pracák.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 28. července 2023 15:34

continuity tvl to je jak u dementuA neslo by to vyresit tim, ze by sis vykazala praci uz o vikendu? Smlouvu mas od 1.7 ne?

Offline Jimik
příspěvků moje polička 28. července 2023 15:37

continuity Slyším poprvé, že se někdo hlásí až od prvního pracovního dne daného měsíce. Smlouvu máš taky od 3.7.?