RoSa Já bych to taky nehledela v hodnoceních, má to být v popisu, plus ten závěs, stejně jako nevíš i když si to nakrásně přečteš, si řekneš že mají z chodby třeba ten korálkový závěs, nebo závěs místo dveří a ne že půlí místnost....A jako ty reakce tý báby jsou prostě přes čáru, i kdyby bydleli v jiné jednotce a ona to pronášela cestou s košem do popelnice, tohle si prostě majitel či spolubydlící nemůže dovolit, at už to pronajímá on, dcera, švarg, teta, prostě fakt ne. To Airbnb je prostě služba jako každá jiná a inzerovat kuchyňský koutek, když tam není voda, to je podle mě chyba, to má být v popisu. Ale spíš jde o tu bábu.
Stěžovací vlákno
Tabea určitě, to má být v popisu každopádně! já jen, že dohledat se to dalo, i když to nebyla aktivita inzerenta...
bába byla nasraná, že nebude přivýdělek... taková moravská upřímnost, no... ![]()
edit: přidán smajlík, pro vztahovačné Moraváky ![]()
Kecy, co baba vedla , by mě naštvaly, i kdyby to tam měla pozlacený . Vůbec nechápu, tu její obhajobu, která se tu rozjela. Jak nesedli si? Bába to má na kšeft, Pinot Noir byla zákazník, který se choval slušně, tak se má chovat slušně taky. Jestli podmínka k ubytování je konzumace jejich vina nebo osobní sympatie, mají to do nabídky ubytování napsat.
Fakt žasnu, jaké chování ve službách může někomu přijít ok.
notna tak to teda prrr! já se jen snažim si pro sebe vysvětlit, proč k tomu mohlo dojít - chování báby neobhajuju, to samozřejmě neni OK!
Karja bába byla nasraná, že nebude přivýdělek... taková moravská upřímnost, no...
A tohle tomu dalo korunu! Moravská povaha za to může ![]()
Příště nejezděte na Moravu a máte po problému s nerudným hostitelem.
RoSa Ale Pinot odjela po blbejch kecech, ne pro blbý ubytování.
notna mam stejny nazor, bud ma poskytovatel sluzeb drzet pysk (pokud se hoste chovaji slusne) nebo sluzby neposkytovat. Nebo si otevrit penzionek na mytince. Kdyz souhlasi s ubytovanim rodiny s detma, ktere umisti do obyvaku za zaves, neda se predpokladat, ze o nich nebude vedet, leda by to byly etericke bytosti plujici v prostoru. O popisu ubytovani nemluve.
aneb postěžuj si na něco úplně wtf a ještě dostaneš nakládačku ![]()
Potrefenáhusa ty jo, přesně. Vůbec nechápu, co je na té stížnosti ke zpochybnění. V popisu chyběly zásadní informace (ne fakt nevím, proč bych měla pročíst úplně všechny recenze), poskytovatelé služby nějak nepochopili, že jim tam budou jezdit lidi (jako jaké nesympatie, od prodavačky taky čekáte, že se bude chovat slusně). Pinoti tam vydrželi ještě dlouho, my bysme byli asi po první noci pryč.
Přesně, že v kuchyni není voda a že je ubytování odděleno od bytu domácích pouze závěsem jsou zcela zásadní informace, které mají být uvedeny v popisu hned na začátku. A že to psal někdo jiný než provozovatelka a že se to tam teď změnilo by mne jako hosta fakt nezajímalo, já jsem si to ubytování vybrala na základě parametrů, které se ukázaly jako nepravdivé. Jediný, kdo má právo být jakkoliv naštvaný, jsou Pinotovi.
My byli v červnu na chatě, kde taky nebyla pitná voda a měli jsme si přivézt vlastní utěrky na nádobí, ale bylo to uvedeno v popisu, takže jsme to prostě vědomě akceptovali.
RoSa já hodnocení čtu/projedu vždycky, ale abych jich přivítala pozorně 50 a víc, tak to fakt ne. Tohle jsou podle mě zásadní informace (prostory jsou odděleny pouze tavesem, v kuchyni není voda ani dřez, nádobí myje majitel), že mají být v každém případě uvedeny v popisu, a ne že je někdo musí vyčíst z tří komentářů mezi 120.
Přesně. Já třeba každému hostovi ještě píšu osobně zpravu, kde vypichnu ty hlavní nestandardní věci, jakoze je to bez lozniho prádla a ze tu není žádná voda. Protože typicky třeba nedělní večer si lidi bookujou v neděli odpoledne cestou z výletu a je mi jasný, jak podrobně asi v tu chvíli čtou popis.
Že i přes výslovný upozornění pak někdo do hodnocení napíše "ještě jsem nezažil ubytování bez povlečení a ručníků, takže 3 hvězdy" je zas věc druhá. To uz je Prostreno ![]()
Karja
bába byla nasraná, že nebude přivýdělek... taková moravská upřímnost, no...
No je to kombinace, pražská rozežranost a moravská upřímnost, no.
Přidávám taky smajlíky, já teda raději dva. :D :D
Teda ty recenze, co sem teď dala RoSa , by mě přiměly k okamžitému úprku. Popis nepopis - to jste ještě nikdo nečetl popisy realitních kanceláří nebo cestovek?! Víte, jak to chodí, ne?
Něco přikrášlej, něco zamlčej... "klidný pokoj" může bejt taky špeluňka s okýnkem do špinavýho dvora, a pokud se rovnou nepíše o WC, tak taky může bejt o dvě patra níž, nebo suchý
Dtto to opomenutí zmínit jaksi neexistenci vodovodu do kuchyně...
Podle mě dětičky vydělávaj na rodičích, který si hodlaj kapku přivydělat aspoň těma snídaněma a nějakým tím patokem, že to jako půjde jenom jim do kapsy... jinak by se na snídaně vykašlali a na sklípek taky. A tak jsou samozřejmě rozezlený, když z toho nic nekouká, to teda s RoSou souhlasím, přijde mi to logický. Ovšem blbý kecy a nucení k tý konzumaci, to bych netolerovala samozřejmě - co je mi po jejich problémech?!
Jinak, jako poloviční Moravák se snad můžu taky uchechtnout nad jejich proslulou a srdečnou pohostinností a srdcem na dlani - při vzpomínce na dá sa, nedá sa, dá sa Pražákom
čemuž také nasvědčuje vysvětlení Pinot Noir , proč nedovolila muži tu pohostinnost využít ![]()
barbucha Ale těch recenzí je tam mraky, to prostě nepročteš všechno tím, že to známe z celého kontextu, tak předvídat ted už umí každej. Taky by se mi asi povedlo nalítnout. S tím ubytováním s děckama, vždycky musíš mít nějakej kompromis nebo to teda objednávat tak 10 měsíců dopředu, aby to splnovalo veškeré požadavky, takže třeba na lecčím člověk přimhouří očko ve prospěch bazénu a pak to bába dodělá no!. Ty zisky si třeba normálně dělí a nebo je mají rodiče a bába je prostě bába:-D
Karja tak nějak, my když vyfiltrujem děti a psa, zbydou tam
tak čtyři možnosti, ze kterých proste něco vyberem
Potrefenáhusa Jo, dáš filtr lokality, ceny, nějakých pokojů aby se děti jakžtakž vyspaly a máš tam bábu!:-D
barbucha mně se teda ještě nestalo (ťuk ťuk), že by popis takhle hrubě neodpovídal a to jsme za posledních pět let ubytování v soukromí navštívili třeba 15.
Potrefenáhusa i bez psa těch možností tolik není, obvykle se snažím mít léto do konce dubna zarezervované. Stačí když chceš mít čtyři postele mimo obývák a nějaký výběh pro děti.
barbucha pro nás je to mnohem komfortnější než hotel a opravdu nemám žádnou špatnou zkušenost. Recenze si vždycky zběžně pročtu, ale zase extra detailně je nestuduju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.