Já si teda zjišťuji recenze i různě v diskuzích. V září chceme na Lysou, takže na fb ve skupině sonduju a porovnávám celkově všechno, trasu, ubytování, jídlo.
Stěžovací vlákno
Mně se zdá naprosto nehorázný, že tak zásadní věc není zmíněná explicitně v popisu objektu. A je fakt blbý někoho vinit z toho, že si nepřečetl stovku recenzí a nenašel tam nějakou zmínku o závěsu tvl.
RoSa 124 hodnocení opravdu nečtu, projdu si obvykle jen ty nejnovější.
Pinot Noir budeš to nějak řešit přímo s airbnb? Docela by mně zajímalo, jak se k tomu postaví.
Děkuju těm, kdo pochopili. Napíšu k tomu poslední věc: spousta věcí vyplynula až tady v diskuzi a původně vůbec nebyla předmětem mé stížnosti. Nevím, z jakého důvodu jsme se tu začali točit na sklípku, vařiči a špinavém nádobí, o to vůbec nešlo. Jediné, nač jsem si stěžovala, bylo otevřené nepřátelství té paní. Považuju se za celkem nekonfliktního člověka, hodně lidí tu psalo, že by do objektu "majitel v domě" vůbec nejel, my naopak tento druh ubytování využili mockrát, mně občasná setkání ve vchodu nebo na zahradě nevadí. Navíc jsem psala, že i ten závěs bych zvládla, pokud by lidé za ním byli milí, nebo aspoň korektní. My se snažili být maximálně ohleduplní, v objektu se vyskytovat minimálně a kluky jsem tišila a omezovala dva dny natolik, že mi od stresu bylo neustále špatně.
Do ubytování jsme přejeli po několika nocích v jiné vinařské obci, měli jsme s sebou už tři bedny vína, několik otevřených lahví z degustace, které bylo třeba nejdřív vypít, plus plán navštívit další zdejší vinařství. To, že jsme jim neudělali tržbu ve sklípku, ale podle mě důvodem nepřátelství určitě nebylo, paní byla zlá od prvního otevření dveří. Ani nevím, zda je možné si s někým nesednout ještě před prvním otevřením pusy a podání ruky. Myslím, že důvod je jinde, opravdu už asi ve znechucení z pronajímání časti domu. To mě jako platícího zákazníka ale opravdu nezajímá.
Tím bych to uzavřela. Že je ve výsledku ze mě nesnášenlivá fúrie mě nepřekvapuje, celkem jsem tento vývoj diskuze i očekávala. Mustr zahradní hadice je věčný.
Evaeva nebudu. Podle mě se ta majitelka, tedy ta dcera, zachovala slušně, omluvila se, peníze slíbila vrátit, slíbila zkontrolovat popis ubytování. Tím je to pro nás vyřízené, nějak se mi nechce kazit si zbytek léta, momentálně si užíváme zbytek dovolené, sice doma, ale s přáteli, je nám fajn. Z báby za závěsem opravdu bude časem ta vtipná historka. ![]()
Kan no tak na Lysou vyběhnes za 1 hodinu, pokud pujdes od bezruce, za hodinu a pul pokud z ostravice, na tom není co hledat:D ubytko doporucuju hotel sepetna.
Pinot Noir myslím, ze bába za zavesem tu zlidovi, dopadne jak palacinka ![]()
a jinak mas naprostou pravdu, bylo mi to jasne, hned jak jsi psala ten první post, bylo tam něco o přivítání očima v sloup či co. To je jasný červený blikající signál značící průšvih a taky to tak dopadlo. Jsem rada, ze jsi teď napsala, ze jste predtim byli už jinde. Představovala jsem si, jak v po jedete z domu takový kus, abyste se za 2 dny pakovali zpět, dovolená snu
takhle je to pro vas lepší, uzivejte léto!
Pinot Noir ano, chápu a máš pravdu, že ta dcera to vyřešila dobře. Já byla akorát zvědavá, jak by to řešili přímo v airbnb, spíš pro informaci nebo případně do budoucna.
rasaNori Ale já nechci běžet. Chceme si to užít a předejít zklamání.
Potrefenáhusa kamaradka jednou dala filtr bazén a pes, rezervovala to a skončili jsme v hnusné chalupě, kde si dle popisku kdysi Hlinka uvařil smaženici. Byl to normálně vybydlenej bordel z devadesátek :)) kde ještě ležela původní kniha (ehm) hostů. Ty fotky jsou dost milosrdné.
https://www.e-chalupy.cz/krusne_hory/ubytovani-lipa-chalupa-pronajmuti-8212.php
Pinot Noir se zpožděním ti vyjadřují podporu a taky obdiv, co vše jsi vydržela. Spousta že zmiňovaného by pro mě byla dost nepohodlná a nedovolenková, i kdyby to bylo zadarmo u známých. Tady za to člověk ale platí, takže fakt úlet. A bába za závěsem teda děs!
Ty jsi platící host, jejich klient, oni poskytují službu, tohle by si neměli dovolit, to není o formě ubytování. Nedej na kritiku tady. Že někdo neumí číst je jeho problém.
Že mám problematický vztah se ségrou jsem tu už psala. Její žárlivost a hlavně rytí do výchovy dětí, všechno dělám špatně, vyrostou z nich nevyrovnaní jedinci. Díky terapiím se mi podařilo nastavit hranice, nenechat se vždycky zblbnout obdobým, kdy je zase milá a chce být kámoškou. Jenže včera vypadlo ze společné kamarádky, že se do nás hrozně pustila, jak můj muž je na syna drsný, já na dceru, všechno dobré mají po ní (!!!). Jako ona s námi tráví 2 hodiny jednou za cca 6 týdnů na návštěve u našich a ví, jak to u nás chodí?! Kamarádka se ohradila, že jsme jejich rodiče a ona do toho nemá co mluvit, tak byl oheň na střeše.
Už se s ní bavím jen kvůli našim, snažím se s ní vycházet, ale tohle mě zase dostalo. Nemůže mi to říct do očí, protože se už umím ohradit, tak mě pomlouvá za zády?! Potřebovalo to ven, tak děkuji.
Lamicka Hlinka smaženici
To je historický objekt pro fanoušky hokeje a vy jste to nepochopili! ![]()
Lamicka
. Blbé, když ti ubližují ti nejbližší...
Lamicka Kdo je příčetný, myslí si o techto vypravěčkách svoje;-). Ale chápu, že te to štve. Já mám tohle s mámou.
Pinot Noirstojím za tebou, že by byl problém v tvém chování mě absolutně nenapadlo. Fajn, že vám vrátili peníze. Příště určitě vyberete líp.
a tlapkam moc!
Pinot Noir "bába za závěsem" je dobrej tip na název hororu :-)
a dodatečně soucítím ![]()
Kan pokud užít, tak trasa visalaje lysá, není to takové převýšení. Chce to dobre boty se vzorkem, a doporucuju hůlky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.