Lamicka achjo, to je teda nepříjemné, mírně řečeno. Myslím, že terapii by potřebovala především sestra.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir aha, trochu jako ten vtip, jak si jde myška ke krtkovi pro lopatičku ![]()
Zemřel Jiří Černý. Jeden z nejhezčích rozhlasových hlasů... jdu si pustit z archivu některý z Klubů seržanta Pepře.
Děkuji vám všem za podporu
už je to lepší, budu si prostě držet hranice, omezím setkávání zase na minimum a nebufu neřešit, že mě řeší. Lidi, kteří mě, muže a naše děti znají, tak ví. Ostatní mi můžou být ukradení, ať si myslí svoje.
eM to mě mrzí :(
Lamicka je to tezky, ale ja to resim stejne, jak radi 711990 prerusenim kontaktu. Moje tchyne se svou dcerou, moji svagrovou me hrozne pomlouvaly a kazda mi hned hlasila, co ta druha rekla. Chvili jsem to prechazela, ale po jedne zvlast hnusne poznamce jsem se hodne nastvala a zcela prerusila kontakt se svagrovou a tchyni jsem videla max 2x do roka na Vanoce a na jeji narozeniny, kdy jsem ji poprala a odesla.
crazydaisy Ty jo, a ještě si to na sebe napráskaly. Lidi jsou fakt ujety.
MarcelaN no mě k tomu "zákazu" vedla hlavně jedna z recenzí, která zmiňuje, že si domácí za svou pohostinnost nechali na konci dobře zaplatit, mj. za snídaně, o které nikdo nežádal, ještě s komentářem "aspoň jste si nemuseli vařit čaj". Protože o ceně vín ani piva nepadla zmínka, neměla jsem zájem přeplácet vína dovezená z Prušánek, tj. z jiné vinařské oblasti, když v přímo v obci je několik možností, kde si vypít výborné místní víno.
A to čtení mezi řádky - majitelé v domě byli uvedeni tak u tří čtvrtin našich pobytů. Vždycky měli vlastní vchod, patro, oddělenou část domu. Netvrď mi, že jsi z toho mezi řádky vyčetla, že ti lidé budou za průsvitným závěsem a že ti to připadá normální.
TY jsi neměla zájem, tvůj muž evidentně ANO (když jsi mu to musela zakázat) a předpokládám, že je svéprávný člověk trávicí tam i svou dovolenou, nejen tvou.
Nevyčetla jsem že ti lidi budou za průhledným závěsem, vyčetla jsem že tam prostě BUDOU (a klidně v té samé místnosti). Že jsi nepadla do oka ubytovatelce a svému muži diktuješ co smí a co ne je tvůj problém, ne můj. Holt on by si to tam evidentně užil jako ostatní...Sorry - na tom nic nezmění ani zástup tvých obhajovatelek
MarcelaN ty máš fakt dost...
Že ty jsi ta babka za závěsem?
dzizisketa
teďs to zabila!
MarcelaN nežer to tak.
"Babka za závěsem " směru se jak blázen. ![]()
Hele možná to je ten obchodní trik, vožrat se tam z těch domácích zásob, aby se ta babka za závěsem dala přežít. 10 stran diskuze a jen díky MarcelaN a její vysoké míře empatie to máme!
Sto zvířat už je jen 99 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.