Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 11:02

Allysa mému synovi to vůbec nevadilo, klidně u toho blití spal nebo si vysmátý hrál, takže mně to nestresovalo, akorát to praní a převlékání, když se poblil do čistého, musela jsem dokoupit bodýčka, i když po starším jsem jich měla dostAle otravné to bylo dost.

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 11:11

Pinot Noir To je teda hodně nepříjemný zážitek a vůbec se ti nedivím, že jsi nevydržela blbý řeči.

Spíš by to patřilo do přiznání, ale ráda pročítám ta hodnocení, když vybírám ubytování. Tak mi te´d u tebe nedalo a sjela je taky. Já bych podle těch recenzí řekla, že to ubytování bylo jako dva samostatné pokoje s vlastní koupelnou a sociálkou. Nikdo tam nepíše, že by sdíleli nějaký prostor, jen přes pronajímatele chodili k bazénu. Jestli to fakt někdo bral a měl k tomu bonus, že se šel vykoupat do bazénu, tak chápu to nadšení. A stejně jako ty z toho mám pocit, že šlo jen o krátkodobé pobyty, kdy někdo přijel, přenocoval, předtím zašel do sklípku a zase odjel.

Ale i tak nechápu ty nadšené recenze. Mi to podle fotek tak úžasný nepřijde. Označení luxusní a úžasný bych teda nepoužila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 11:19

notna to ubytování vypadá pěkně, ale ta kuchyně je jak od někud jinud

Online continuity
43117 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 11:21

notnajá ty recenze přičítám vždy a když je jich hodně,tak minimálne ty špatné. Člověk hned vidí, že někomu vadí něco, co mě ne nebo je to úplná blbost. 

Teď jsem třeba chtěla ubytování s parkováním jiným než ulice a musím říct, že to byl dost vopruz.  často to člověk vyčte až z recenzí, protože pokud je parkování na ulici relativně bez problémů, klidně je to označené jako "s parkováním". 

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 11:38

continuity To máš pravdu. Kolikrát je špatné hodnocení z mého pohledu kvůli banalitě nebo blbosti, jak píše MP Meri byla tam tma. A mi to přijde jako pozitivní

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 12:06

Já tak nesnáším dětskou pojistku u naší pračky. Už podruhý se mi podařilo ji zablokovat a ted mi nejde spustit . i když k odblokování použiji navrhovanou kombinaci předpírka+odložený start. Zkouším to celé dopoledne. I minule se mi to povedlo odblokovat na nekolikátý pokus.

Online continuity
43117 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 12:11

Tak Betty zkus zatlačit nejdřív jedno (držet stlačené) až stlačit druhé tlačítko. Pokud nepomůže, tak obráceně. 

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 12:51

Pinot Noir dočítám až zpožděně, ale teda musím říct, že máš svatozář, v ubytování, kde bych od domácích byla oddělena jen závěsem, bych nevydržela. Jak jsem to tu pročítala a pak na to koukla, přijde mi, že se to opravdu nějak časem měnilo a hlavně tam nikdo nebyl moc dlouho. No a pokud to ještě rodičům nadirigovaly děti... k tomu už nemám co bych řekla.

Jak vidno, někdy ani pečlivé pročítání recenzí nepřipraví člověka na skutečnost. Tak držím palce, ať už se vám podobné ubytování vždycky vyhne.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 13:00

Allysa To je frustrace, to čekání. Já jsem synovi zjistila zdravotní problém (kterej dost negativně ovlivňoval kvalitu života), když mu bylo pár týdnů  a než jsme se dostali k řešení, bylo mu 5 měsíců. Takhle malý miminka by neměly mít trable.Odkud jste, nenašel by se blízko někdo, kdo by vás vzal dřív? Ty miminka berou obvykle dost přednostně.

Mně nevadilo, že pořád převlíkám a peru, to mi bylo úplně fuk. Děsně mě štvalo, že i kvůli tomu věčně nemohl spát, a když jsem ho konečně uspala, chtěla jsem ho položit do postýlky a začal škytat a bylo po spaní. No jsem ráda, že je to období pryč. Teď máme zas jiný. Ale zas můžu říct, že u náročných miminek je pak každá další fáze jen a jen lepší.

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 13:04
Reakce na Gatita:

A v souvislosti s letnimi byty vubec nechapu, jak muzou fungovat ty ruzne home exchange. Znami jsou z toho nadseni, ale pro me uplne nepredstavitelne. Jet na dovolenou a soucasne zanechat byt v tip top stavu pro hosty. Kdyz si predstavim nase chaoticke odjezdy a stav domacnosti

​My homeexchange dělávali a musím říct, že jsi vystihla největší potíž celého procesu!  Ale zase mě to donutilo uklidit a trochu se zorganizovat!! 

Online Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 13:56

Len díky, bydlíme kousek za Prahou, objednali jsme se do BeBalanced, kdyby někdo měl doporučení na dobrou fyzio pro miminka, kde berou brzo, nejlíp Praha západ, tak beru tipy vsema deseti. 

Jak říkáš, nevadí mi prevlikat a prát,  ale ten duskomfort mimina a následně všech 

Online Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 14:01

Len A jsi dobrá, že jsi problém našla a vyřešila, tady u těch mrňousu je to fakt děs.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 14:11

Allysa Nevim, odkud jsi, ale slysela jsem dobry reference na Purerehab v Dolnich Brezanech, ale osobni zkusenost nemam, ja s detma chodila primo na Karlov do VFN.

Offline rasaNori
8835 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 15:09

Garfie me by stvalo tech milion drobnosti, se kteryma tady fungujeme, ale jinym bych musela sepsat seznam. Treba ze mycka vydava divne zvuky a vicemene cekame, az umre, ze vyklapeci dvirka skrinek se nesmi otevirat uplne, protoze pak nejdou zavrit, ze grill na lince se musi hned po vypnuti vytahnout ze zasuvky, jinak vyhazuje proudovy chranic atd...

Offline Gatita
8623 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 18:34

Garfie jsi dobra! Me to docela laka, clovek se dostane asi na zajimava mista, podiva se do rezidencnich oblasti a tak, a asi je to hodne ekonomicka varianta cestovani. Ja ani nemam problem se svym materialnim soukromim, ze by nekdo spal v moji posteli nebo koukal, jaky mam nabytek, ale nedala bych tu pripravu! Mozna az budou deti vetsi. Protoze ted jsou nase odjezdy sileny stres, odjizdime treba pul dne i bez lesteni koupelen. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 18:44

Gatita já teď dost přemýšlím o pronájmu chalupy a nebo zkusit ten home exchange s ní. Ale docela se bojim hostů jako jezdí k MP Meri 

A teda zážitek Pinot Noir je hroznej a naprosto chápu, že to nedala. Lituju vás moc, tohle je opravdu noční můra. Chyba opravdu nebyla na vaší straně. 

Offline Gatita
8623 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 18:56

MPLee na to asi musis byt nejak nastavena. Ja treba asi uplne nejsem. Ale s chalupou, kde clovek nebydli, by to mohlo byt jednodussi? 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:29

Naprosto banální stížnost, ale proč se film, který je beztak přístupný od 15, musí uvádět do kin nadabovaný? 
Nevíte, jestli je možnost počkat a bude i verze v originálním znění?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:30

MPLee u chalupy si to umím představit spíš, když přizpůsobíš vybavení. Ale zase může být problém s úklidem, pokud to nechceš dělat sama (což je dle mého taky problém být tam v určitý čas)

Offline baltik
4980 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 19:30

Zu zrovna jsem poslouchala recenzi a tam rikali, ze je i par promitani bez dabingu