bram Ach jo, proto včera nehráli ![]()
Stěžovací vlákno
Zemřel Jiří Černý. Jeden z nejhezčích rozhlasových hlasů... jdu si pustit z archivu některý z Klubů seržanta Pepře.
![]()
Tohle nemůžu přežít ![]()

Včera Jirka Černý a Honza Kalina ![]()
![]()
![]()
andulka01 a Vašo Patejdl
RoSa Nene.
Evaeva mne to ukazuje pristi vikend dest a ochlazeni, samozrejme mame zaplaceny prodlouzeny vikend v Krusnych horach.
Kokoska já měla původně ochlazení už v pátek, teď už to tam nemám. Mně to teď fakt zabíjí.
Evaeva ja nejsem tehotna a zabiji me to taky. Meli jsme vcera vecer odjet na venkov, muz prisel v pul sedmy servanej jak boruvka. Cely den meli jednani, den pred tim byl na sluzebce, fakt byl unavenej, tak jsme odjezd odlozili na rano.Rano z nej vylezlo, ze meli v praci pustenou klimatizaci a ze ho boli v krku. Tak jsme doma, mozna pojedem vecer s navratem v pondeli, ale ani se mi moc nechce.
Kokoska běžte radši do kina![]()
Luna na 100 zvířat jsem se jestě chystla na koncert. Do Sona na svůj svátek![]()
Evaeva klimatizovanyho, vid ![]()
Kokoska přesně. Být bez dětí, udělám to samé ![]()
Asi si v tom Radotíně předplatím vstup na celý týden, to by mohlo být i se slevou, a rozbiju tam stan.
Evaevajá doufám, že u toho baltu se ochladíme. Už jsme vymetli všechna místní koupaliště. Z výletu na hrady a do skal zbyly jen rychlé výpady. To fakt nešlo.
Zítra Malbork a to musíme nějak přežít.
dzizisketa tam jsou nejhorší (na peníze) zmrzliny a kafe
Ale na nás už je to moc, ani k té vodě se nám nechce. Chtěla jsem vzít ještě kluky na nějaký výlet, ale v tomhle počasí dojdu akorát na nejbližší zastíněné hřiště.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.