Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 00:05

MarcelaN 

Tvá snaha najít jakoukoliv marginálii, aby ses mohla povozit po někom, koho nemáš ráda, je na jednu stranu obdivuhodná; na druhou ale v zájmu tvých blízkých doufám, že to děláš jen online, jinak to musí být radost mít tě doma!

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 12:05

Dorazili jsme domů, pominu pět plných kufrů a rovnou si postěžuju na počasí. Je sedm večer, venku je tma (slunce zapadá už před půl sedmou) a je pořád víc než 30 stupňů! Bez klimy se vůbec nedá fungovat, ale zase mě z ní bolí v krku. Pařák jsme se snažili vylepšit výletem k moři, ale požahaly nás medúzy a zítra škola, v těch třiceti stupňích, no těšíme se!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:27

Garfie Já si teda teplo užívám a být to jen na mně, tak klimu nepotřebuju, ale lituju všechny, co z ní mají potíže. Celkem by mě i zajímalo, čím to je. My ji máme pořád všude, doma, práce, auto, tady na dovolené jede všude. Manžel by bez ní nikde nebyl. Žádný mírný rozdíly, venku 38, uvnitř nebo na pokoji tak 20. Nikdy mi nic nebylo, ani chlapovi nebo klukům, ani třeba mojí mamce. Brácha si taky pořád stěžuje, že jsou z ní nemocní.

A přeju úspěšný start do školního roku.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:39

Renusatko muz byl v patek na jednani, cely den v klimatizovane mistnosti. Takze co jinyho, nez ze ho boli v krku. Ale on je na to dost citlivy, staci, kdyz se v horku napije neceho opravdu ledoveho a druhy den ma chrapot jisty. Presto to obcas udela :(

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:45

Garfie tlapkam moc, tohle vedro i večer a v noci je to, co mi na horkejch dnech vadí nejvíc, jinak to přežiju, nerada, ale jo,  pač to prostě patří k životu, ale když chybí ten úlevnej noční chládek, tak je to zlý..

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:45

Kokoska ze studeného pití mám chrapot a bolest v krku taky jistou, ale klimatizace na mě naštěstí nemají vliv. Ale teda na 20 nechladíme, když je venku přes 30, tak doma to držíme tak na 23-24. Renusatko 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:49

Ounz nam se v noci celkem ze zahrady vyvetra, ale nekde ve meste v ulicich to je urcite horsi. Dnesni noc mi ale prisla nejak teplejsi, to nekdy predevcirem mi dokonce bylo k ranu chladno na vystrceny nohy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:55

Kokoska dneska byla teplá noc i ráno, jak byly mraky (aspoň u nás). Obvykle je venku ráno na té severní straně tak 22 a větrat se dá do jedenácti určitě. Dneska bylo asi 26 a zavírali jsme už před desátou. V bytě začíná být fakt nesnesitelně, ještě tak v těch severních pokojích to jde, ale začíná být zle i tu. Ale tady je pořád docela hodně zeleně, vzrostlé stromy a tráva, v centru si to neumím představit.

Ounz ano, pokud je aspoň chladná noc, tak se to dá přežít. Fajn bylo, jak v týdnu večer zapršelo, pak bylo příjemné ráno.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:56

Pinot Noir my klimu nemame, ted je v obyvaku 27, diky mymu blbymu napadu maso k obedu upect (mame kuchyn spojenou s pokojem). Pres noc se to vetsinou tak o 2-3 stupne vychladi, to se da vydrzet. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:01

Evaeva ani nemam chut se jit projit nekam do centra, coz jsem si minuly tyden myslela, ze bych zas jednou mohla.

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:01

Kokoska hodně záleží na jakou světovou stranu je byt orientovanej, moje mamka má půl bytu na západ a to je slušný peklíčko..

jinak nepeču už aspoň tejden, už jsem rezignovala a dneska jsem k obědu měla chleba se šunkou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:02

Kokoska já jsem pekla kuře V obýváku je už přes 29, v severních pokojích pod 27. Ten obývák je fakt poblém, před ním je balkon, který se přes den rozpálí a žhne ještě dlouho po západu slunce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:03

Kokoska my momentálně nemáme chuť jít vůbec nikam, ale budeme muset něco s dětmi vymyslet.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:07

Ounz Evaeva nas to slunce pres den hezky obchazi, krome jedne mistnosti, ktera je na sever, sviti nekam postupne cely den. Ta obyvakokuchyn ma okna a francouzske dvere ze tri stran, musime mit naklopene zaluzie, jinak by tu bylo hur. Ze zahrady nastesti ted tak od 12 hodin prestava svitit, tak se da vetrat.

No, doufam v prijemne babi leto!

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:22

My si včera vyšlápli na Říp a teklo z nás slušně. Měli jsme pak v plánu ještě odpolední procházku, ale zvládli jsme se už jen dohrabat do pivovaru.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:25

Pinot Noir doplnovat tekutiny je zaklad!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:31

Pinot Noir to bych umřelaPro mě tohle vůbec není výletní počasí, natož teď v mém stavu. Včera mi teda celkově bylo pěkně blbě, dneska už je to naštětsí dobré. Ale pocit, že mně zabije i krátká procházka na hřiště, pokud povede po slunci, přetrvává

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:57

Kokoska taky doufám v babí léto! 

v tomhle vedru mě ani nebaví někam jít nebo jet..

Offline Kora
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 15:39

Kokoska Ounz ano, takovej ten hezké barevnej podzim s příjemnou teplotou, kdy je ráno mlha a pomalu z ní vyleza slunce,  na to se těším. 

Klima mi naštěstí nevadí,  ráno zalezu do kanclu, chladim tak na 20 - 22 stupňů a vylezu až večer.  Jsem sice trochu zmrzla,  ruce a nohy studeny, ale pomůže mi to přežít zbytek dne.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 15:45

Garfie skola od 21.8. ? Co to je jako za kulaty datum??