Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 17:10

Candance u nás to nepomohlo. Teda ha nepsala rozčileně smsky. Kojení nevadilo, pak polonahá v předsíni. Reakce tchýně: však on (tchán) se rád podívá. 

Já jsem dost splachovací, ale co je moc, to je príliš. 

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 19:30
Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 19:36
Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 19:46

Renusatko ja ve sprse a tchan vez ohlaseni ve dverich koupelny...to znam, taky se mi to prihodilo. Vymluva, ze chtel vedet co se deje byla velmi chaba, proste poslouchaĺ za dverma bytu. Nase vztahy to ovlivnilo  nenavratne.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 20:16

Ginger Tak to se zase nedivím. U nás to bylo spíš tím, že to tchánovi nikdo neřekl. Hodně nám hlidal kluky a odemykal si třeba ráno, když šel hlidat, aby je nebudil. Jenže potom u toho zůstal a vůbec  mu to nedocházelo.Manžel to odkládal a moje infarktové stavy, když jsem sama dona, vysávám a někdo promluvil, ho vůbec nepřekvapily, ii když jsem nékolikrát řekla, že tohle mi dělat nemůže.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 20:30

Když už tu jedou ty tchyně...  asi budu za krávu, ale dlouhodobě mně štve, že když má tchyně narozeniny, tak sambo se svým bratrem několik měsíců dopředu řeší, co jí koupí a vždy to skončí hodnotným darem za tisíce zatímco moje narozeniny poslední roky odbyde nebo to úplně vypustí jako letos. Nejde mi o hodnotu daru, jako o to, že tomu prostě dopředu věnuje čas a námahu. Jinak jsem ale samozřejmě ráda, že se ke svojí matce chová hezky, 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 21:00

monis Nemůže to být tím, že u toho daru pro tchýni to vykopne ten jeho bratr a pak už to prostě řeší jako společnej projekt, zatímco u tebe chybí ten spouštěč? Jinak tě chápu, mě by to taky štvalo a bylo by mi to líto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2023 21:02

monis no věřím, že to zamrzí! A není to spíš iniciativa toho bratra? (U muže: jeho ségra: Co plánuješ koupit mamce? - nevím - já myslela třeba xy - kolik ti mám poslat?)

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 21:16

Zina Evaeva jo ten bratr učitě hraje roli, protože sambo je prokrastinátor že mu není rovno. Normálně bych to přešla, ale když jsem včera po tom letošním failu s mýma narozeninama slyšela, jak probíhá přípava na letošní kolo jejích narozenin, které má za dva měsíce, tak jsem si říkala, že by mohl mít trochu slušnosti a neřešit to aspoň přede mnou...

Online tv
4200 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 21:38

monismě by to mrzelo moc a ozvala bych se, promiň.

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 23:21

monis Ty jo, tak o tom slyším poprvé, že chlapi řeší narozeniny takhle dopředu. Ty jo! Jako asi bych mu to řekla nahlas, že mě to mrzí, že matku tak řeší a tebe ne, kdoví co se dozvíš, třeba ho to taky nebaví 

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 00:09

monis Prosím tě, řekni jeho bráchovi, jestli by nemohl takhle organizovat nákup dárku i pro tebe a je to. :-) Chápu, že tě to mrzí, ale je úplně očividné, že iniciativa je na jeho straně a tvůj muž se jen veze. 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 07:33

monis a ty mu neco k narozeninam davas? Vykaslala bych se na to, kdyz nic, tak nic.

My jsme teda hrozny neslaviči, vetsinou si koupime nejakou podzimni dovolenou a darky si nedavame, mame narozky tyden po sobe. Letos ma manzel kulatiny a doufa, ze si na to nikdo nevzpomene, navic budem v zahranici, takze oslavy nehrozi. On to cislo stejne dost spatne nese.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 07:46

Garfie on tu svojí přítelkyni taky často zazdí, takže nevim, jestli to je cesta

Kokoska ano dávám, klasicky oslava a peču dort, jsem blbá no

Karja řeší, ale jenom u matky Ona bydlí daleko a žádné laskavosti ani hlídání nám neposkytuje, tak asi nechtějí, aby je vydědila nebo nevím...

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 07:58

monis Mně se to ted taky asi dvakrát stalo, že mě sambo uplně zazdil, tak jsem to letos nepodcenila a fakt to říkala snad měsíc dopředu....a co myslíš? Zazdil to, ale jelikož on zazdí uplně všechny, krom asi dětí, ale to má stejně velice vlažný přístup, jen to spíš tak se mnou probírá, tak si to neberu tak osobně, ale mrzí mě to taky. Letos když to bylo potřetí, tak to hodně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 08:01

Karja nemá upomínku v mobilu? Díky tomu můj muž nezazdí nic (ne že by mi vymýšlel dárek dva měsíce, to zas ne), děti teda nechává zcela v mé režii.

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 08:08

EvaevaOn vůbec tyhlety diáře nevede, bud má nějaké papírky v poličce, třeba objednání k doktorovi a nebo mi duležitou informaci pošle na whatsapp a ten používá jako zápisník:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 08:11

Karja aha, u nás jsem já ten s papíry a informacemi v hlavě

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 08:14

Já bych teda nedokázala žít s člověkem, co by ignoroval moje narozky nebo třeba naše výročí a sám by se nechal obdarovávat. Nesnáším rodinné oslavy, takže vždy jdeme jen na večeři ve dvou a pokaždé mě muž překvapí dárkem, z kterého je vidět, jak celý rok pozoruje a číhá, jaké značky mám ráda, co mi dochází a potřebuju. Já se zase snažím dělat radost jemu, hlavně ne dárky typu vysavač nebo vrtačka 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 08:16

Karja no já jsem dřív po vzoru mojí matky, která si teda i sama objednává i vánoční dárky, posílala měsíc dopředu odkazy. To bylo na jistotu, ale letos jsem toho měla hodně a už mně to nějak přestalo bavit výmýšlet dárky pro celou rodinu včetně sebe, tak tady mám výsledek. Neni odkaz, neni dárek