Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 11:25

Myslím, že vítězí můj manžel, který mi na Štědrý den dopoledne v Hornbachu, kde jsme se stavovali pro nějaké baterky, najednou říká, myslel jsem si, že si tu vybereš nějaký dárek

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 11:26

Mermaid Tak podle toho, co popisuješ, je dávání dárků svým způsobem váš koníček. Jako proč ne, hobby jako každé jiné. :-) Já si třeba potrpím na hezky zabalené dárky (nevyžaduju!), ráda lidi obdarovávám a na žádné narozeniny jsem zatím nezapomněla, ale jen díky kalendářI!!

Já mám narozeniny na snadno zapamatovatelný den, takže mi často přejí i lidi, se kterými se leta nevídám. :-) Možná proto jsem vůči tomu tak tolerantní, na mě nikdy nikdo nezapomněl!  Ale věřím, že být to jiné datum, muži se to stane. Navíc máme tradici chodit do restaurace, takže já ji vždycky předem zarezervuju, on o tom ví a tím pádem má i dárek. Jen takové malé doporučení pro vás, co muži zapomínají. :-)

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 11:28

Mrs.Robinson a to já bych si v Hornbachu vybrala

Online Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 11:49

Pinot Noir A to já celkem vzato asi taky. Ale to načasování!!! Být to o týden dřív, tak v pohodě. Nakonec se pohroužil do zahradní části a dostala jsem tchýniny jazyky, takže Vánoce byly zachráněny :-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 11:56

MP Meri jakože ty osobně musíš přát tchýni? Tohle jde úplně mimo mně, vím, přibližně kdy mají mužovi příbuzní narozeniny, ale přeje za nás muž, dárky jsou taky v jeho režii. Já popřeju akorát při předání a teda informuju děti, jestli nechtějí něco nakreslit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 11:57
Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:05
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:17

Evaeva Jo, ale SMSka, kterou posílám, je stejně málo. Vysvětlení, ze nevolám si ani s vlastní mámou nebylo přijato No jak říkám, letos nebylo nic, tak třeba se to tím vyřeší

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:31

no a ja ted budu mit opacny problem - partnera, ktery darky odmita prijmout. ja to neberu nejak moc vazne, ostatne mela jsem jednoho, co si daval s darky extremne zalezet a ted kdyz to zprtne promitam byla to asi jeho jedina kvalita

ale zas prejit narozeniny, vanoce.., uplne bez povsimnuti s clovekem se kterym ziju mi pripada proste nespravny

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 12:44

viktorka_od splavu ale tak popřát a jít třeba na večeři je také řešení? 

Mě vadí ty narozky zazdít úplne, dárek nepotřebuju, ale aby ten nejbližší projevil zájem, to jo.

Online Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:04

Abych tedy nelíčila manžela jen jako totálního ignora, tak musím napsat, že k narozeninám kytici a zákusky nikdy neopomene a vždycky mi to udělá radost. Plus večeře/oběd v podniku dle výběru oslavence je tradice. Věcné dary jsme více méně vypustili. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:17

viktorka_od splavu Tak mu dej něco nehmotného, zážitek, nejlépe pro vás dva. 

andulka01 Máš pravdu, zapomenout na moje narozky je  ignorace, nezájem nejvyššího kalibru. :D

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:22

Kan každej to má nějak jinak, ovšem překrucovat to fakt nemusíš, díky předem

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:27

andulka01 Ale já to mysímjako fakt! Taky by mi to vadilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:27

viktorka_od splavu myslím, že tradice společných zážitků, jak píší výše, by mohla být fajn. Ostatně já letos k Vánocům dostala poukaz na večeři a muž lístky do divadla. Prakticky jsme si vyměnili poukazy

49352 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:27

andulka01

no to je celkem komplikovany, co se tyce data i jidla jako takovyho. na vanoce jde aspon spolecny darek, tim jsem to vyresila minule:-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:28

MP Meri no jakoa k čemu jí to je, když si to takhle vynucuje. Vždyť z toho sama nemůže mít radost ani trochu.

49352 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:28

Evaeva obavam se ze nevim, co z toho by ho rozezlilo vic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:34

viktorka_od splavu no musíš vybrat dle vašeho gusta

49352 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 13:37

Evaeva jedine nejakou hudbu.. ktere ja ovsem absolutne nerozumim