viktorka_od splavu jo, tak to je blbý. Muž ocení i ponožky (nemusí do obchodu) nebo děti mimo domov, ale to u vás asi nebude to pravé![]()
Stěžovací vlákno
Můj muž na to ze začátku taky zapomínal, tak jsem mu prostě týden předem řekla, "hele, mám 5. narozky, tak to nezazdi" a už se to naučil.
Evaeva A jedeme taky spíš v nehmotných dárcích, který jsou většinou pro oba, ale občas vymyslí něco fakt dobrýho. Předloni mi nechal třeba nechal komplet zrenovovat kytaru z konce 60. let, co jsem si nechala jako památku na tátu, který si ji koupil ze svý první výplaty.
Zina to je ale hodně pěkný dárek. Takový by určitě muže nenapadl
Ale zadávám mu všechny technické nákupy, akorát řeknu, co od té věci chci.
Evaeva Jo, myslím, že když chlapi dostanou zadaný technický dárek, tak se většině uleví.
Zina a nakonec možná i většině žen ![]()
Mrakoplas já jednou dostala hned dvě masážní věci na záda, jedna byla taky taková dečka vlastně. Bylo to ještě před dětmi, tak jsem se taky smála, ale používala obě ![]()
Mně teď udělal velkou radost muž když v předvečer výročí svatby zavelel brzký odchod do postele, že budík dává na čtvrtou a běžíme na východ slunce. V podstatě taková blbost, ale ví, že to miluju, že mi to udělá mega radost ![]()
( ale chápu, že to není krásný dárek pro kazdého!)
A narozeniny u nás slavíme tak, že máme vždycky oba volno, ráno pohoda, snídaně (ruzuměj cca 11h) potom procházka, pozdní oběd nebo večeře v restauraci, další drink někde cestou...kytky kupuje krásný a dárek většinou kupujeme dohromady podle přání.
Občas překvapení typu 3 dny v Krumlově, to bylo moc hezký, noc na hradě (tam byla tenkrát strašná kosa), výlet kamkoliv. Je zlatej
Catherinne Super, tak to má být.
Evaeva po tom, co tu tyden byla dcera s nama v 1+1 a chvili i syn abychom se poradne uzili, tak myslim ze "deti z domu" uz taky umi ocenit![]()
( ale chápu, že to není krásný dárek pro kazdého!)
to opravdu ne
naštěstí u nás to fakt nehrozí
Evaeva jedine nejakou hudbu.. ktere ja ovsem absolutne nerozumim
Tak napiš co poslouchá, třeba ti poradíme.
A pak jsou lidi, jako třeba moje tchyně,
A pak jsou ještě lidi, jako moje švagrová: Byla jsem 10 dní po císaři s druhým dítětem, moje mamka po vážném úrazu a ještě s velkými zdravotními komplikacemi, babička téměř ležák a s vážnými psychickými problémy. Starší dítě muselo být u tchyně, protože bylo v inkubační době neštovic (nakonec to bylo dobré, ale tehdy jsem z toho měla stresy, že ho odsunujeme kvůli miminku) a manžel, který ho šel tam navštívit, byl čerstvě propuštěn z práce, novou neměl a měl z toho samozřejmě úplně hrozné stresy. Tam se potkal se svým synovcem (malým), ale neuvědomil si, že ten má ten den narozeniny. No a pak jsme se dozvěděli, že švagrova s ním (svým bratrem) absolutně nemluví (což u ní je akce v řádu měsíců), protože synovci ani nepotřásl pravicí. Synovcovy narozeniny jsme samozřejmě řešili, jen kvůli všemu s několikadenním zpožděním. Manžel je na muže v kupování dárků opravdu dobrý, jen teda ta data většinou drží v hlavě jen u mě a dětí, ostatní tak tuší. Celé sestřině rodině kupoval dárky obvykle tak, že to s ní MUSEL nejdřív konzultovat, ona vyjevila, co má koupit, ale že to stojí xyz, ale my prý máme zaplatit jen x a oni si doplatí yz. Samozřejmě že to vždy zaplatil celý s nebylo to fakt málo.
Catherinne Já jsem jednou naplánovala něco podobnýho, teda bez běhu, ale s procházkou se psy, že budeme pozorovat východ slunce na Žebráku (nebo na Točníku, už nevím). Bylo to v létě, takže jsme vstávali ve 3:30 a na místě jsme zjistili, že jsem úplně nezvážila orientaci hradu a slunce vyšlo na druhý straně, ale stejně to byla hezká akce.
Kan promiň, jsem to nepochopila, ten nejvyšší kalibr mě zmátnul.
CatherinneDoufám, že se do tohodle životního období taky dostanu:-D.
Já jsem zapomněla, že tento rok byl vlastně v plánu taky půldenní narozeninový výlet, který byl ale takovým překvapením, že jsem zrovna ten půlden nemohla:-D. Muž usnul večer s dětmi, takže mi to řekl až ráno...Bože, to bylo fakt špatný, když to bylo zapomenutý, bylo to mnohem lepší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.