Karja asi vyhravas![]()
Stěžovací vlákno
Gatita No, nehledě, že by to byl náš společný půlden asi po roce a dopředu asi taky po roce! Teď mě to štve snad víc než ten den, fakt jsem neměla ty vzpomínky jitřit!
Splašil se mi kůň, vlastně poprvé v životě
. Ustála jsem to a zastavila ho, ale jako uf! Teď se budu bát, co udělá příště...
Mulen
neboj, priste to ustojis taky:-)
ja vzala pred mesicem i dceru a ta to teda neustala.. no a taky se nic nestalo:-P
Mulen Uff, to bych asi nechtěla zažít....
Mulen ustálas to, dobře to dopadlo. Příště to ustojíš zas, a trochu líp. A nejspíš se to víckrát nestane, je škoda se bát předem.
Mulen Uvidíš, že když jsi to zvládla poprvé, zvládneš to i příště, to tělo časem reaguje jaksi podvědomě :) Hlavně zkus odbourat ty obavy (hraběcí rada, já vím), v sedle zhluboka dýchej, určitě se příště nic nestane
Jsem psychicky dost nalomena a včera jsem se do toho ještě opila. Hodně. Prostě jsem úplně zapomněla na všechno, takže dneska je mi samozřejmě absolutně strašně. Děkuju za to, že to můžu vyklopit.
Tlapkám.
To se stane, když nejsi trénovaná ![]()
dej si nějaký multak nebo sportovní nápoj s hodně minerálana a něco hodně sladkého a hodně pij.
Karja To se občas přihodí!
Odpočívej!!!
Karja Tlapkám.
Karja soucítím.
Hwi bublifuk Garfie viktorka_od splavu kobyla byla v říji, tak doufám, ze příště už to snad neudělá. No ale už ji tak nevěřím, byl to fakt hnusnej pocit. A diky za povzbuzení ![]()
I když Karja se určitě cítí hůř. Taky tlapkam, ať je lip, psychicky i fyzicky![]()
Karja Soucítím....
Karja potlapkavam ťa ![]()
viktorka_od splavu
Ale to bude ted taky problem![]()
Mně teď udělal velkou radost muž když v předvečer výročí svatby zavelel brzký odchod do postele, že budík dává na čtvrtou a běžíme na východ slunce. V podstatě taková blbost, ale ví, že to miluju, že mi to udělá mega radost
( ale chápu, že to není krásný dárek pro kazdého!)
Muhehe! To by byly poslední narozeniny v životě - byť moje - který by milostpán moh oslavit ![]()
U nás, patrně zcela nepřekvapivě, na nějaký ty termíny zapomínám já, i na vlastní... a ostatní si už zvykli, že mě musejí upomínat resp. předem varovat (typicky syn dává avízo, že má snacha zakrátko narozeniny, zaplaťpámbu za to). Uvažuju, že si dám na záchod kalendář jako moje babička, která v něm měla zaškrtaný všechny významný dny i s poznámkou, např. x.x.: barbuška narozeniny
Naopak milostpán vede vše v patrnosti včetně inkriminované hodiny - léta chodil ve výročí svatby s obří kyticí za mnou do práce, protože dodržoval nejen den výročí, ale i hodinu obřadu
Jsem mu to časem zatrhla, protože jsem se s tím pak musela táhnout domů, kde na mě mohl ten strašlivej pugét klidně rovnou počkat, no ni? Nehledě na zírání tetin ![]()
A hrůza děs - máme doma líheň molů! Špajzový se mi povedlo vykynožit, vyházela jsem kdeco a šlus, ale začali tu lítat šatní jak vzteklí, přesně poté, co jsem - se záměrem jenom prevence - rozvěsila nějaký cedrový odpuzovače mezi hadry. Čímž jsem moly pravděpodobně zle rozdráždila a teď jsme tu jak na divadle, furt tleskáme! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.