tv Aha, aha. Tak ne, na Vysočině problém s platebníma kartama, mobilem, hodinkama nemám nikdy, ale představ si, že jsou v cz místa, kde to problém je. To by člověk nevěřil, což? :D
Stěžovací vlákno
Kanpořád nechápu, proč jsi zmiňovala tu Vysočinu. Jakože se ti to stalo v Praze, ale stát se to na Vysočině, tak tě to nepřekvapí?
tv Bože můj, jak si přišla na Prahu? Hele sorry, ale já bych to už asi nechala bez vysvětlení, očividně čteš něco jiného, než píšu.
Jo a před chvílí se mi prošel v obýváku fakt hnusnej pokoutnik. Zařvala jsem na něj zustan, nahmatla papírový kapesníky a jo stydím se, zabila jsem.ho.
Raduza To nikdo!
Kvůli návalům jsem toho v noci moc nenaspala. Když jsem se dopotácela ráno do obýváku, že si jako každý den zacvičím, poblila mi mé cvičící místo kočka. Uklidila jsem blití a na cvičení pro dnešek rezignovala.
Třídenní technoparty na poli za městem. Jsem rada, ze to skončilo a ze město hledá kroky, jak se tomu snažit zabránit, bylo to strasny a neslo uniknout
Potrefenáhusa tlapkam moc, ja si vždycky, když to čtu, vzpomenu na Berlin, kde jsem bydlela tak šikovně, že se poslouchala techno party do 4 rano každej víkemdovej den, páč sem měla okna do stejnyho dvora..strašny moc, ještě s ohledem na fakt, že i v noci bylo horko. Vykomunikovala jsem si přestěhováni na druhou stranu (pomohlo vic než jsem čekala!) ale nevim, co bych dělala, kdyby to nešlo..tyhlety hluky, před kterýma není úniku jsou strašný moc!
Archivářka Tlapkám, prostě ti do toho Matka Příroda nehodila vidle, ale rovnou šavli![]()
Dala jsem si pěknou asi desetikilometrovou vycházku, zakončenou poměrně velkým nákupem potravin v obchodě u nádraží, když jsem se s tou těžkou taškou dovlekla na perón, ukázalo se, že vlak má (ve špičce!) víc než půl hodiny zpoždění...za normálních okolnéstí bych se domů vrátila pěšky, takhle jsem tam stála jako trubka ve frontě, do prvního vlaku jsem se nevlezla a do druhého jen proto, že slečna za mnou mě postrčila tak, že se vešli další čtyři lidi i když bych tomu v životě nevěřila. Nechápu, že jsem dovezla ta vajíčka bez úhony!
Doma jsem si musela udělat drink, jak jsem byla vyřízená!
Garfie tyyjo, tlapkám.. Nacpaný MHD je moje noční můra, jsem odvykla. Drink jsi si úplně zasloužila!! ![]()
Garfie Na to jak jsou Japonci uzavření a konzervativní, tak v hromadné dopravě, ten osobní prostor a ohledy jdou asi stranou, že?
Garfie Lituju tě. My jsme minulou neděli odjížděli z Jeseníků. Měli jsme jet z Vrbna nebo Karlové Studánky. Nakonec jsme došli někde mezi, do Ludvíkova, bylo nás 10 a ještě jsme si teda sedli. No v Karlové Studánce nastupovalo asi tak 50 lidí, některé už ani nevzal. Nechápala jsem, kolik lidí se do autobuu vleze, hlášky postupte si dál..no tak leda zase vystupovat zadním oknem, dejte si batohy na klín...na klíně už máme cestující
. A hlavně ten autobus jel do Olomouce asi 90 minut a v dalších zastávkách už vůbec nezastavoval. Cestující nadávali, že je to v létě každej víkend.
Kan No to ti řeknu! Dodnes si pamatuju jak jsme vloni na konci školního jeli dceři na koncert, ještě jsme nebydleli v Jokohamě, takže vlakem z Tokya ve špičce....peron byl úplně plný, fronta stála do půl schodů, strašný to bylo. Je jich prostě moc.
Renusatko Brr
Pavlena Jezdit takhle denně, asi je ze mě alkoholička! ![]()
Já už tady psala, jak mě máti prudi ohledně sekání travy-malo často, je to hrozně přerostlé ( tráva do půli lýtek
), atd. Nikdo tam nebydlí!
Tak teď máme nově kauzu "lípy". Tři stromy, 70 let. U jednoho jsem vyřídila na odboru životního prostředí povolení ke kácení. U dalších dvou jsem objednala orez-nikdy se to nedělalo. Ješte jsem tam nebyla, ale větví a jmelí hromada. Dodělalo se to minulý týden. Dnes telefonát od máti. A jak to tam vypadá hrozně a jak je tam toho hrozně moc a jak ona se za to stydí, jak to tam teď vypadá. Že když ona se tam o vše starala, vše vypadala perfektně. A že se s tím musí něco udelat. Že já to musím nějak udelat. Tak doprčic už. Vše objednám, zaplatím, ale odmítám tam jezdit po práci, abych to co nejrychleji uklidila. Až to bude, tak to bude prostě. I kdyby to mělo být až na Vánoce. Sambo chodí na 12 a přesčasy, toho už vůbec nebudu někam lanarit. Vytocila mě dost.![]()
tv to je taky na drink
. Nebo čokoládu.
tv tak at si to mati zaridi sama po svem, skvele, okamzite a strelhbite. Jak vidno, telefonovat muze a umi, ma pole pusobnosti otevrene. Nebo at drzi usta.
Garfie vlak v Japonsku mel zpozdeni? Byl nekde na trati hurikan nebo zemetreseni?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.