Candance i s doporucenkou s podezrenim od gynekologa?
Stěžovací vlákno
Mermaid no jasně, co je to za argument?! Můžou nabrat jen tolik pacientek, kolik zvládnou.
Lamicka ano
Ale tak co cekat, ja jsem uz na vysetreni k ni cekala dlouho. Takze.... ona to hlavne zatim uzavrela na netypickou bulku a spis se priklani k nejake zdurele zlaze. A to i ja, takze jsem zatim v klidu
Candance a nechceš se zkusit objednat jinde? Pokud sis cokoliv nahmatala, tak mi dva měsíce na sono přijdou teda úplně mimo. Já jsem letos pociťovala delší dobu bolest v jednom prsu, objednala se jako samoplátce a šla jsem za dva týdny bez žádanky, ještě ale upřesním, že to nebylo v Praze.
Nějak se nám po 40 kazí sambo. Začala ho více bolet záda, kyčel, nedávnou zakopl a narazil si koleno a rameno. A to jezdí (jezdil) na bruslích, běhal, do práce jezdí na kole. Kyčel ho bolí od doby, co asi 8 hod. řídil na dovolenou a zpět, vystřídat nechtěl. A nově musí na delší čtení nosit brýle.
A ještě má lehce zvýšený cholesterol, takže začal jinak jíst, protože to co jsme jedli normálně nejí, jen otevře plechovku tuňáka nebo tvaroh, k tomu si dá žitný chleba a je po večeři. A to je další stížnost, protože já tedy musím chystat večeři dětem a sobě, tedy generuju bordel, který je považován za můj, tak bych ho měla uklidit. Jako je to trochu nadsázka, ale snad chápete.
JankaM To bude jen nějakej podzimní sešup!
monis no ja kdyz si pred uz skoro dvema lety nasla v prsu bouli, tak i se zadankou jsem na sono cekala sedm tydnu. A to jsem se pohadala s dotycnou telefonitskou pri objednavani, ze na terminu opravdu trvam. Kdyz totiz zaslechla v telefonu moji tehdy rok a pul starou dceru, tak se zeptala, jestli kojim. Ze mlade a kojici doktorka nerada vysetruje. Ze mam zavolat za mesic, kdyz to nezmizi... Akorat to pak uz bylo rychle a po sonu ze me za dva tydny byl onkopacient s agresivnim, rychle rostoucim karcinomem prsu
Zuzulico na to napsat, je to strašný...na tom sonu jsem byla taky jako kojici a když jsem na to doktorku upozornila, tak jí to bylo naštěstí úplně jedno.
JankaM Jojo, tak to je. Mnoho mužů se v určitém věku pokazi...
Jako ne že by ženy ne, ale přijde mi to často u těch chlapů výraznější, nebo možná dřív. Zrovna jsme to o prázdninách probíraly s kamarádkama....jako začnou dřív scházet a k tomu to většinou hůř nesou. Ty jo, pamatuju se na svýho tátu, kterej než by šel ven s hůlkou, raději seděl doma, to je zářný příklad!
Mermaid neuveriteľné! Bežne sa na preventivku objednávam týždeň vopred.
Garfie taky mám ve svém okolí spíš ty, co si to nechtějí připustit. Ale můj děda si sice nikdy na nic nepostěžuje, ale pak najednou koukáš a z auta vytahuje berle a objednává se na rehabilitace.
Evaeva Ono je to pro ty chlapy nějak těžší, přijde mi, že my ženy se celkově víc pozorujeme, dokážeme víc předcházet potížím a taky jsme tak nějak průběžně srovnané s kondicí a tak, i to těhotenství tě tak nějak připraví na to, jaké to je, být "neschopný". Zatímco chlapi to mají často ze dne na den, jeden den uběhnou maraton a vidí až za roh a druhý den zjistí, že nevyjdou schody a nevidí na noviny.
Muj muz nosi bryle cely zivot, ale na blizko ted vidi lip bez nich. Vzdycky se musim smat v restauraci nad jidelnickem, kdy ja si bryle nasazuju a on sundava.
Garfie a není to jen kondička, ale i takový ten mužský přechod. Ale o těch ženských změnách se víc mluví, tak jsme na to asi připravenější.
Garfieještě bych přidala, že chlapi často od své fyzické kondice odvádějí svoji hodnotu. No lovci prostě.
Teď jsme byli na motokárách. Musím říct asistence,ať tyhle soutěživý aktivity pro příště radši vynechá, než se někdo dočista zrakvi. Kluk, co vyhrál, tam už šel s přetíženymi šlachami na ruce, tak teď má regulérní zánět a ortézu. (Ty motokáry nemají posilovač řízení)
Evaevano to kdysi psal Čermák krásný úvodník, že n jrizikovejsi období pro chlapa je věk mezi 40-50. Přijde sešup a oni se pořád chovají, jak kdyby bylo vše po starém.
Kokoska Jako Jack Nicholson a Diane Keaton v Lepší pozdě nežli později? ![]()
Evaeva I ten šok, když opustí práci je pro ně větší, ženy se přece jen víc koncentrují na rodinu a udržují vazby....to se říká v Japonsku, že muži, když odejdou do důchodu, stanou se úplně závislí na své ženě, protože jsou to ony, které mají přátele a udržují kontakt s rodinou.
Je na to i hezké přísloví, které už jsem tady určitě kdysi říkala, něco jako že muž v produktivním věku je jako pytel s odpadky, pořád doma někde překáží, zatím co starý muž je jako mokré listí, pořád se vám lepí na paty...:-)
continuity
Pravda, oboje. Ty i Čermák!
continuity a nekteri z nich si mysli, ze tomu zabrani novou zenou o 20-30 let mladsi a nejlip miminem k tomu.
Jen se na chvilku vrátím k účtům v rodině. Opravdu není dobrý nápad mít jen jeden účet, když se majiteli účtu něco stane, druhý je pak v háji a bez prostředků... nečekaná tragedie v širší rodině... dnes jdu na pohřeb![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.