tv Existují firmy na údržbu stromů a zeleně, kteří po sobě ty větve uklidí. :D
Stěžovací vlákno
Makarašla jsem na zahrádku na pivo.![]()
Kokoska to ji nemuzu říct, ale snažím se aspoň ohradit. Hodně mě štve ten její vycitave-ublizeny tón.
tv Existují firmy na údržbu stromů a zeleně, kteří po sobě ty větve uklidí. :D
Neříkej. Fakt?
tv Vopravdu, než řešit banality, otočila bych se na profíky. :D
tv proc ne?
je to jednoduchý. Akorát my si to děláme složitý![]()
viktorka_od splavunevím. Jsme čtyři sourozenci a všichni to máme stejně, co se týče mati. Co tak sleduju, my detni se snažíme to dělat jinak se svými dětmi. Tak aspoň to. Úplně se mi v tom nechce vrtat, promiň.
tvTlapkam! U nás je to podobné, ale my jako bleskového vykonovatele všech tužeb a přání máme taťku. Zajímavý je, že ségry si to přejaly do sveho partnerského modelu a taky chtějí všechno hned a teď a jak si představují, a to jako jejich muži jsou strašně šikovní a zapojení jakoby přirozeně. A já mám naopak ,,hlavně po nikom nic nechtít,,
Karja
dekuju
Kokoska Ještě zapomínáš na sebevrahy, to je tady v centrálním Tokyu asi nejčastější příčina, jednou jsem takhle uvízla přímo ve vlaku s malými dětmi v podzemí, kdy nebylo na co koukat, děs!! Naštěstí s námi jel pán bez kalhot, tak jsme měli o atrakci postaráno!
Tady se to stává na Japonsko relativně často, teď byl důvod "podezřelý zvuk" na nějakém úseku, aspoň tak mi to přeložil translator.
A kdysi jsem na oznamovací tabuli viděla, že pod shinkansen skočil medvěd! Tak jsem zjistila, že ne všude vede na těch obrovských mostech.
Garfie medved sebevrah ![]()
My tenkrat prave cekali asi neskutecnych dlouhych 8 minut, ze vlak jel nekde po pobrezi, kde hodne foukalo, a musel snizit rychlost. Jinak fakt na minutu a byly to casy opravdu treba 10.53, zadne zaokrouhlovani.
Kokoska
Přesně, pamatuju, že v dobách, kdy nebyly na nádraží nápisy latinkou jsem se orientovala jen podle časů odjezdu/příjezdu, které jsem si zjistila předem. Jinak bych ani nevěděla kde vystoupit, nebo do čeho nastoupit! ![]()
tv no to ja ti nechtela prisolit, jen, ze nedelas nic spatne
Přízemní stížnost, ale hrozná. Včera mi automat na jízdenky sežral 20Kč. Jako dobře dvacka jo, to by člověka třeba ani neštvalo, ale to že mě následná cesta čtyři stanice metrem vyšla na pade, to už jo.
Dlouho jsem se nerozčílila tak, jako dnes. Volám si pro termín preventivní prohlídky na gyndu, obvyklá objednací doba byla tři až čtyři týdny a bylo mi řečeno, že termín bude v říjnu 2024! Takže dva roky po poslední prohlídce, hlavně, že se furt všude zdůrazňuje, jak jsou zejména gynekologické prevence důležité a nesmí se zanedbávat. Odůvodnění: nápor pacientek v minulém roce. Nakonec jsem po dlouhém rozhovoru vymámila termín ještě letos, ale u jiného lékaře než je moje a ještě k tomu u chlapa ![]()
Mermaid To měla moje máma a potom diveníčko, proč jste paní nepřišla dřív?
Mermaid k chlapovi chodím celý život, ale termín za rok
Mně uhánějí, když nepřijdu za půl roku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.