Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
43138 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 16:56

Lama_z_Lana

Alespoň si nestihla bát držím palce, ať je rekonvalescence rychlá.

Online continuity
43138 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 16:58

Sweet Potato

Držím palce moc

Online continuity
43138 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 16:59

Já jsem úplně v háji, brečím tu jak želva, ještěze jsou tady ty děti. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:00

Potrefenáhusa Myslím si, že to sedí. Dokud to člověk nezažije na vlastní kůži, nedovede si představit, co taková péče obnáší.

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:01

Děkuju. Dcera z tama odešla deset minut před. O jejím nejbližším kámoši furt žádné zprávy. Podle gps tam někde je. Snad v pořádku pořád schovanej. 

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:02
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:02

ZuzuliJe zajímavé číst názor, který vše vyjadřuje z druhé strany. Evidentně je mnou zamýšlené řešení psychicky náročné pro všechny zúčastněné, tedy bych ho měla brát jen jako přechodné - na období, než se upraví domácnost rodičů.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:03

Jitka77 Strašný, ale to vyhoření naprosto chápu. Tolik let, to snad ani není v lidských silách .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:06

Torrah To máš pravdu, ten pocit, že bez tebe budou dotyční v podstatě bez pomoci je velmi stresující. A jsem ráda, že jsi ten pád přežila bez větších následků - přejde to, ale záda bych teď pokud možno šetřila .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:09
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:09

wendulka Děkuji ti za tipy na to křeslo a další doporučení.

A opravdu jsem usnula na vavřínech. Před chvílí telefonát od mámy a tety, že je táta opět bombarduje požadavkem, že chce zítra domů ..., přitom včera byl normální

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:10

Lama_z_Lana určitě se rychle zotavíš

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:10

Já jsem taky úplně v háji. Nikdy mě nenapadlo, že budu kontrolovat kamarády a kolegy, jestli jsou živí

Sweet Potato moc držím palce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:12

whiskas víš co, kdo by nechtěl. Každý by byl nejradši doma. Bohužel to prostě někdy není možné a nejlepší řešení pro všechny je jinde. Tvůj táta to třeba racionálně chápe, ale někdy převáží ta emocionální část, zvlášť v jeho psychické kondici.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:13

Mohučanka Sweet Potato myslím na vás. Je to hrozné, nikdy by mně nenapadlo, že se to bude dít i u nás.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:22
Reakce na whiskas:

A opravdu jsem usnula na vavřínech. Před chvílí telefonát od mámy a tety, že je táta opět bombarduje požadavkem, že chce zítra domů ..., přitom včera byl normální

​Nejlepší odpověď by byla - tak si ho vezměte a starejte se o něj.

Ale chápu, že to nejde.

Offline Lilly_Ku
4544 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:24

whiskas uz jsem to tu jednou psala, mam mamku podobnou jako je tvuj tata, podle toho co popisujes. moje teda ma i psych. diagnozu.

muj prispevek spociva v tom, ze posilam penize a spolecne s otcem zarizujem prijeti do specialniho zarizeni. pravidelne emocionalni vylevy si vyslechnu a zopakuju, ze neni jina moznost. jedu gramofonovou desku a nenecham se manipulovat. mati za to asi uplne nemuze, ale proste je jaka je no.

popsane je pro me jedina cesta, jak si zachovat normalni zivot v psychickem zdravi.

prala bych ti, at to zvladnes ukocirovat.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:24

dzizisketa držím palce, ať stín zůstane jen neškodným stínem.

Offline Lilly_Ku
4544 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:27

Evaeva presne tak to je, mati to taky tak nejak chape, ale je to pro ni neprijemne a jeji zpusob jak dosahovat sveho je emocionalni manipulace. jedina cesta je se nenechat manipulovat, realne zvazit sily (a miru spoluprace dotycneho), podle toho se rozhodnout a pak slusne a vecne, sle nekompromisne vysvetlovat fakta.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 17:28

Torrah Lilly_Ku Už mám fakt tik. A jsem zvědavá, co na mě táta zítra vvybalí. Dnes mi jen sdělil, že by si dal zmrzlinu a o pár hodin později zase ten výlev mámě a tetě, že zítra jede domů, že ho odvezu. Obvolala jsem ještě pár půjčoven a fakt jsem nenašla, kdo by mi pmezi svátky dovezl postel, navíc je to podle mého názoru nesmysl. Mám regulérní stavy hysterie .