Sweet Potatohlavně ať je v pořádku. Je to strašné. ![]()
Dej pak vědět prosím.
Sweet Potatohlavně ať je v pořádku. Je to strašné. ![]()
Dej pak vědět prosím.
Sweet Potato Teď jsem tu zprávu četla, zatím zběžně, neznám detaily, ale zní to šíleně. Úplně se mi sevřel žaludek. Držím palce
.
whiskas - nezlob se, ale dokážeš pochopit, že citové výlevy tvého otce jsou teď úplně jedno. Je zabezpečený a postaráno o něj.
Zemřelo dnes dost mladých a ještě další jsou v ohrožení života, chápeš ?
jitřenka trochu mimo ne?
Sweet Potato no teď docitam co se dělo. Uf, hlavně že je dcera v pořádku...![]()
No ti novináři, to je teda něco. Pustila jsem si ČT24, měl tam být briefing s Rakušanem a místo toho zpovídají rodiče těch dětí. ![]()
whiskas rozhodně si neber domů tátu, pokud půjde na reverz. To si dej jako hlavní podmínku.
Teď jsem se dozvěděla, že tam byla sestřenice. Naštěstí odešla půl hodiny před tím. Neuvěřitelné, jak rychle se může život změnit.
To je strašné.
Pane bože, tolik obětí. ![]()
Lilly_Ku - ani bych neřekla. Taky nechápeš, že někdy je to vlastně strašně hloupé řešit blbosti ? Zpovykaný otec.......
Ono si najednou uvědomíš, že nikdy nevíš kdy, kde komu křachne v hlavě.
jitřenka přestaň vychovávat.
Lilly_Ku - ani bych neřekla. Taky nechápeš, že někdy je to vlastně strašně hloupé řešit blbosti ? Zpovykaný otec.......
Ono si najednou uvědomíš, že nikdy nevíš kdy, kde komu křachne v hlavě.
prosím obracej své rozhořčení směrem k pachateli a nezraňuj druhé....
jitřenka Prosím? Psala jsem, že jsem dočítala až zpětně, včetně zpráv na Seznamu. Celý den jsem řešila "soukromé" záležitosti. Nemyslím si, že to nějak souvisí, nebo že bych tím cokoli zlehčovala.
Z aktuálních událostí jsem v šoku, stejně jako ostatní (teď dočítám detaily) a i přesto řeším dál své "blbosti". Tím snad neznehodnocuji tu strašlivou událost, kterou bych v našich končinách prostě nečekala (asi jsem naivní). Víc k tomu asi nemám co dodat.
jitřenka zpovykaný otec ![]()
Sweet Potato Ježíš, snad bude ok. Teta naštěstí dorazila čtvrt hodiny po tom, co budovu uzavřeli.
A to prý nejdřív evakuovali Celetnou, protože tam měl vrah dorazit na přednášku
Lama_z_Lana tak se teď aspoň budeš rychle cítit dobře. ![]()
Furt nic.
brrr jojo, Celetná byla evakuovaná. Měli jsme dnes v plánu vánoční večírek, je z něj pieta ![]()
Od nás by snad měli být všichni v pořádku, myslím na Sweet Potato
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.