Torrah máte zažádáno do více Domovů? Já jsem měla žádosti asi do 5 domovů.
Stěžovací vlákno
Byla jsem právě na obědě s jednou naší doktorkou - zrovna si dala žádost o poloviční úvazek. A proč?! Inu protože se musí starat o stařičkou matku a zároveň vyzvedávat vnučku ze školky.
Osobně nechápu. Co si to dneska všichni dovolujou?! Jako naprosto bez ohledu na vlastní krev tuto využívat, dokud nepadne?! Kde se vzalo to samozřejmý očekávání, že mamina/dcera/babička (t.j. z 99% ženský) ihned nechá všeho (i toho, co ji živí) a bude se věnovat pouze posluze?! To snad stačilo absolvovat pětitřídku, na přebalování a mytí podělanejch zadnic snad většího vzdělání netřeba... A hlavně všichni čuměj, když se někdo drze cuká, protože má, vyvrhel jeden, vlastní život!
No čert by mě vzal! Hergot máme 21. století, otrokářství už je zakázaný...
nenechala bych se vydirat nejakym byt i nevyslovenym argumentem typu my jsme se o tebe starali jako o dite atd. poridit si deti je svobodna volba kazdeho, nezaklada to drsne receno narok na nic.
barbucha úplne s tebou súhlasím![]()
S tím nárokem na nic bych nebyla tak radikální.
Vůči rodičům máš stejnou vyživovací povinnost jako vůči nezletilým dětem.
Není nutné se u péče zničit, ale nějakou starost to většinou sebou nese, i když se využije ústavní péče.
continuity tak je jasné, že nenecháš rodiče někde v nejhorším ústavu bez povšimnutí, pokud se i tebe starali. Ale nic jim nedlužíš jen proto, že jseš jejich dítě.
Jedna věc je zahodit svůj život kvůli rodičům, druhy extrém je vymezit se vůči tomu takhle.
continuity já to nijak drsně nevnímám, děti rodičům nic nedluží, starat by se měly ze své svobodné vůle.
Prokrista, co už si ti rodiče všechno nevymyslej, aby chudáky potomky pořádně vytížili
no... ono střeva neovlivníš, a když z toho pak je průjem, tak ti zaručuju, že radši uvaříš, než tři dny řešíš průjem...
continuity já to nijak drsně nevnímám, děti rodičům nic nedluží, starat by se měly ze své svobodné vůle.
presne tak![]()
Tyjo tady číst to je nebezpečné, mojí mamce dneska našli na rentgenu stín na plicích, 27. jde na CT![]()
Tyjo tady číst to je nebezpečné, mojí mamce dneska našli na rentgenu stín na plicích, 27. jde na CT
moc držím palce
dzizisketa aj ja držím palce ![]()
Kolegyňa bola po sone prsnikov na mamo, má nejaký nález na oboch, ide na ďalšie vyšetrenia ![]()
dzizisketa držím moc palce ![]()
Tak kdyz jsme u toho, ja mam zitra dvoulete vyroci, kdy jsem se dozvedela, ze mam rakovinu. Musim rict, ze tohle datum se mnou pokazde zamava. Strasne se ale tesim, az budu vykladat, ze to vyroci je treba petatricate ![]()
Filozoficka fakulta ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.