Stěžovací vlákno
Sweet Potato
myslím na vás.
jitřenka Z tohohle hlediska by si nikdo nemohl stěžovat vůbec na nic, vzhledem k tomu, že na světě se v podstatě neustále dějou tragédie.
Děkuju. Dcera z tama odešla deset minut před. O jejím nejbližším kámoši furt žádné zprávy. Podle gps tam někde je. Snad v pořádku pořád schovanej.
To muselo být strašný, co si musela zažívat, ani si to neumím představit
Díky bohu a snad i ten kamarád ... ![]()
Sweet Potato Mně je tak líto všech, které teď svírá tenhle strach ![]()
Sweet Potato myslím na vás ![]()
jitřenka Naprosto zbytečnej výlev, vždycky je na tom někdo někde hůř. Víš kolik lidí dneska zemřelo za strašných okolností v pásmu Gazy? Znamená to snad, že nad nějakou střelbou v Praze mávneme rukou? Takhle se k tomu fakt přistupovat nedá. A jestli tě to nějak sebralo nebo se tě to osobně dotýká, tak doporucuju vypnout internety a vybít svoji frustraci nějak jinak, ne naklàdat lidem, kteří mají dost naloženo i bez toho.
Děkuju. Pro mne je skoro jak mé dítě, ale pořád jen skoro. Pro jeho mámu hodně sil.
Sweet Potato snad to dobře dopadne
je to hrozný, já furt bulím, a to už vím, že je synovec v pořádku. Sám má velkou obavu o kolegy.
Hrozny, doufam ze vsichni vasi blizci a znami jsou a budou v poradku.
Trochu nechapu, proc soucasne s Celetnou nejely aspon hlidky k ostatnim objektum fildy. Ale asi tezko predvidat.
Kokoska víš co, taky mohl dojet na Čerňák a vystřílet nákupák. Prostě se asi řídili jeho programem, co by normálně dělal. To by museli evakuovat celou republiku.
Vilemina já to taky obrečela![]()
Sweet Potato hodně sil vám všem doma![]()
Pinot Noir jasne, ale ta skola se dost nabizela, treba tam mohl mit zname, nevim. No je to cely strasny.
Kokoska možno hliadky boli aj pri iných budovách filozofickej fakulty, ale primárne evakuovali budovu, kde vraj mal mať prednášku.
Sweet Potatočtu to až teď. Moc ti přeju, že je dcera v pořádku. Snad i ten kamarád
dorota zatim mluvili jen o Celetne, to je jasne, ze tam se muselo jako prvni.
Sweet Potato jeste ze dcera je v poradku, doufam, ze bude i ten kamarad.
Sweet Potato opatrujte se! I vy ostatní samozřejmě.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.