Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:06

To je peklo

Já vždycky lituju, když takovýho zmrda odprásknou... ten by zasloužil desítky let hnít v cele a denně dostávat na držku. 

Chudáci rodiče, chudáci příbuzný a kamarádi. Ti už se o vánocích nikdy nezaradujou.

Sweet Potato 

Čoveče já nevim jestli ten tvor toužil po publicitě. Spíš mi to připadá jako rozšířená sebevražda, typickej čin takovýho zbabělce... nebaví ho život ale místo co by se někde v tichosti odpravil, pro jistotu vezme pár lidí s sebou páč ostatním závidí že by měli žít... Hnus!

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:09

Ja zas napisu neco, s cim mozna nebudete souhlasit, ale musi to byt strasny i pro rodinu toho kluka. Odpravi tatu a tolik lidi, ani si neumim predstavit, jak bych zila s vedomim, co provedl muj syn.

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:16

KokoskaJe to tak.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:18

Kokoska jo mas pravdu

Sweet Potato boze muj to je mi moc lito, ze tohle zazivate

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:20

Sweet Potato Myslim na vás. 

continuity Přesně, přesně, přesně. Mně i serou ty titulky. V článku je citace "pracujeme s verzí" titulka "prý".... Ale souhlasim s tím do puntíku i v jiných zprávách. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:22

Kokoska Musí to být hrozný, to pak už není život. Když máš ještě třeba nějaký děti a přeješ si pro ně nějakej "normální" život, aby ještě prožily ony a ty nemůžeš už nic.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:24

Kokoska s tym sa neda nesuhlasit. Ja som nad tym nedavno rozmyslala. Kamarat mal desiate vyrocie umrtia. Zabil ho opity kamarat v aute (neriesme, preco si k nemu do auta sadol -ho tam v podstate nalozili). Prvy krat som sa zamyslela nad rodinou/rodicmi sofera. Ake to pre nich muselo byt tazke vyrovnat sa s tym a s reakciami okolia.  A ci boli na pohrebe - a bolo by to vhodne?  Dufam, ze to nikdy nebudem musiet zazit zo ziadnej strany. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:25
Reakce na Evaeva:

continuity tak je jasné, že nenecháš rodiče někde v nejhorším ústavu bez povšimnutí, pokud se i tebe starali. Ale nic jim nedlužíš jen proto, že jseš jejich dítě.

continuity 

Ta vyživovací povinnost ale nespočívá v celodenním otročení a rezignaci na vlastní život. Potomci by měli přispět dejme tomu na provoz a životní náklady, pokud se rodičům nedostává... Ale taky si myslím, že je to úplně jiná situace - rodiče měli děti, neboť se tak sami rozhodli. Těch dětí se nikdo neptal, jestli chtějí na svět a zrovna k těmhle rodičům, ty k tomu přišly jak slepej k houslím! Z toho pak plyne to, že se rodiče musejí starat, jinak jsou v konfliktu se zákonem! A za to, že někdo plní svoji povinnost, není třeba vděčnosti (mimochodem o té vděčnosti by se mělo spíš povykládat rodičům, kteří vyžadují tu péči bez ohledu na možnosti potomků). 

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:26

Mrakoplas to je taky hrozny pripad.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:31
Reakce na Kokoska:

Ja zas napisu neco, s cim mozna nebudete souhlasit, ale musi to byt strasny i pro rodinu toho kluka. Odpravi tatu a tolik lidi, ani si neumim predstavit, jak bych zila s vedomim, co provedl muj syn.

​Jako je to strašný, o tom žádná. A jak bude okolí na tebe zírat, když půjdeš pro rohlíky... Na druhou stranu, nikdo snad přece nevychovává děti pro to, aby se z nich stal asociál nebo nedej bože masovej vrah, to si přece nemůže nikdo (normální) myslet... leda by to byla patologická rodina odjakživa.

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:33

barbucha Ten dotyčný se tím jistě nechlubil. Byl prý tichý, vzorný student. Tohle se málokdy pozná dopředu. Patologie v něm nějaká jistě byla. Možná by ani nebyl souzen.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:36

Sweet Potato 

No a to by mě jeblo! Ještě by se o něj, o chudáka malýho, starali někde v ústavu jak o vlastního... Dobře že je po něm.

Už máte nějaký zprávy od toho kamaráda?

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:37

Mrakoplas Šílené. Letos měla naloženo víc než může jeden unést a teď tohle. Děkuji. 

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:41

Sweet Potato myslím na vás

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 22:54

Sweet Potato to bude dobrý, věřím tomu! hele, oni prej ty věci nechali v budově a nemaj k nim přístup... pokud si pamatuje číslo, mohl by rodičum zavolat...

Evakuovaní zůstali bez věcí, někteří rodiče bez informací

Policie po zásahu na filozofické fakultě evakuovala studenty a pedagogy do Rudolfina. A to tak, jak byli, bez věcí, leckdy i bez telefonů. Některé z nich si pak převezla k popisu událostí k vyšetřovatelům do Kongresové ulice, kde také město zřídilo intervenční telefonní linku pro psychologickou pomoc.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 23:01

Sweet Potato na FB Studentska Hybernska na jejich  pribehu jsou aktualizace hledanych a tech co se ozvali. Ale to asi vite. 

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 23:16

Candance

Děkuju, víme

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 23:18

Sweet Potato bude to dobré. Musí 

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 07:47

Pustila jsem si to video, jak chodí vrah po ochozu. Děsímě ten kamaraman, nebo kdo tam je, který křičí, že má u sebe glocka a že by zkusil střílet. To je normální, že lidi u sebe nosí po Praze takovou zbraň?

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 07:53

brrr pokud máš zbrojní průkaz E, tak smíš nosit zbraň. Myslím, že takových lidí bude docela dost.