SunEclipse Jako odchazím z domu, beru si mobil, peněženku, klíče a kvér? Myslela jsem, že se to děje jen v US.
Stěžovací vlákno
Nejspíš jo, protože jsem si právě precetla, že Aaron Gunsberger vyrazil z restaurace poblíž hned na pomoc v neprůstřelné vestě. Proti tomu mi legálně drženej glock toho krimi reportéra (kameraman) přijde ještě celkem pochopitelná.
MP Meri tenhle typek je dost znamej extremista, takze tam se nedivim
MP Meri Jestli jsem dobře pochopila, on ty vesty totiž prodává, proto ji měl.
SunEclipse Jako odchazím z domu, beru si mobil, peněženku, klíče a kvér? Myslela jsem, že se to děje jen v US.
Osobne takovyho cloveka znam a ma velmi mirumilovne povolani. Zbran odklada jen doma do trezoru.
brrr většina držitelů ZP je normálních. To, že mají u sebe zbraň, za běžnýho provozu nepoznáš.
brrr znám pár lidí, co u sebe nosí běžně legálně drženou zbraň
711990 Jj, to jsem pochopila, ale i tak mi to přijde jak z jinyho světa.
Pise mi bracha, ze jedna z obeti je jeho kamaradka. Rano to rodine byla oznamit policie.
![]()
Myslíme, na to nejde nemyslet. ![]()
Anema to je pro me osobne porad nejvic sokujici. Ze nekdo se jde jen tak projit s kocarkem a nekdo je u toho oba zastreli. Jen proto, ze je potkal.
Ještě bych pochopila, že se mu chlap nelíbil. Ale mimino?! ![]()
Jdeš se projít do lesa, jdeš do školy...a někdo tě zastřelí. To je nepochopitelné, šokující, strašlivé. Ale že někdo zastřelí nemluvně, to je...to prostě nedokážu vyjádřit, to je mnohem víc než jen nepochopitelné nebo šokující. Bože, je šílené už jen to, že tady vůbec uvažuju nad tím, jak něco takového popsat slovy nebo co je "horší"![]()
barbucha ale to není o líbení / nelíbení - u psychických nemocí mozek nepracuje normálně, tam jsi úplně mimo nějaký morální normy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.