Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:39
Offline notna
9450 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:39

Včera odpoledne jsem při vystupování z auta zaslechla zprávu na Radiožurnálu o nějakém nebezpečí na filozofické fakultě. A když jsem pak zase do auta nastupovala a poslouchala zprávy, mluvili už o 11 mrtvých. Vůbec mi to hlava něchtěla vzít tu informaci. Jsem si říkala, že jsem se musela přeslechnout nebo to špatně pochopit, že to budou asi jen zranění. Hrozné to je moc

continuity Dcera přišla domů v 19 hodin a říkala, že se to dověděla už během toho zásahu. Byly s kamarádkama na vánočních trzích a prý jim všem začaly strašně pípat telefony, tak se mrkly, co se děje a byly to zprávy o střílení na FF. Ráno jsem ty stejné slečny vezla na nultou hodinu a v autě se bavily o tom, že ráno měly cca 130 zpráv na telefonu, jak někteří kamarádi ponocovali a právě se bavili o tom, co se stalo. Určitě s holkama o tom mluv. A právě mi cinklo oznámení do edookitu, vyjadřuje se k tomu škola a asi píší, co dětem řekli.

Raduza andulka01 A myslíte nebo znáte situaci, kdy ten ozborojený civilista nějak zabránil nebo pomohl? V jaké situaci by člověku pomohlo mít u sebe zbraň na veřejnosti. Já si vůbec nic takového nevybavuji, že bych o tom někdy četla. osobně nikho nosícího zbraň denně neznám a přijde mi to poněkud přehnané v tuzemských podmínkách. I jsme se o tom bavili s kamarády, kteří mají zbraně jako koníček a byli u toho kamarádi, kteří jsou ve speciálních jednotkách vojsko nebo policie. A ti profesionálové se vyjadřovali v tom smyslu, že vyhodnotit použití zbraně není vůbec jednoduché kolikrát ani pro ně, lidi se speciálním výcvikem, v situacích, které mají nacvičené. Tu zbraň je potřeba odjistit, vyhodnotit tu situaci správně , eliminovat zásah nevinných , ten útočník většinou nestojí jako pevný terč. No, nevím, mě teda civilisté odhodlaní použít zbraň přijdou spíš nebezpeční. Ale zase se tak o to moc nezajímám. Ale tehdy to byla zajímavá debata.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:39

moora

Sweet Potato upřímnou soustrast, je mi to strašně líto.

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:39

Sweet Potatoupřímnou soustrast rodině

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:42

moora To je tak strašné... Sweet Potato Upřímnou soustrast a hodně sil do dalších dní. I dceři

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:43

Myslela jsem na vás celou noc, upřímnou soustrast všem pozůstalym. Sweet Potato 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:43

Sweet Potato 

Upřímnou soustrast...

Offline shark
73 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:43

Sweet Potato uprimnou soustrast, myslím na vas

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:44

moora to je mi moc líto..vyřiď prosím, že na ni myslím

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:45

Svině jedna zasrana. Fakt, nejde víc říct. Miminko, studenti, lidi s životem před sebou. 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:45

moora Já se toho strašně bála, pořád kontroluju, jestli se objeví. Bože, to je tak strašné, popřej jí i dceři upřímnou soustrast, myslím na ně! Sweet Potato 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:47

notna ve městě si to taky neumím moc představit, ale třeba tam, odkud pocházím, když v noci někdo bouchal na dveře, že prosí o pomoc a má poruchu na autě, jsme byli všichni dost rádi, že otec tu pistoli má pořád po ruce. Stávalo se to celkem často. Když se na nás v lese, kilometry od civilizace, hnali rotvajler s ovčákem, měl to taky nachystané. 

Zas o kolika jsi slyšela případech, že by ozbrojený civilista napáchal na veřejnosti v sebeobraně škody? Já si žádný nevybavuju, jen studentku, která se na Jižáku ubránila znásilnění zavíracím nožíkem. Zabila ho. 

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 11:47
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 12:02
Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 12:03
Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 12:04

notnakonkrétní případ včera, ten novinář.

Sice nestřílel, ale mohl a kdyby to vyhodnotil jako účelné, tak by i střílel. Jsem o tom dost přesvědčena. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 12:05

Uprimnou soustrast a hodne sil Sweet Potato 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 12:14

DruI to určitě. Ale myslím, že se to donese i do školky, spousta dětí má starší sourozence a myslím, že třeba paťák už se k té informaci dostane hrozně snadno.

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 12:17
Offline notna
9450 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 12:21

Pinot Noir Uvádíš případy, kdy by mě nenapadlo zpochybnit nošení zbraně. Bydlet na samotě, pořídím si ji taky. Já to brala podle té debaty na začátku. Ten novinář byl ve městě. Neznám ho, ještě bych to pochopila, pokud by to byl investigativní novinář. Ale jinak běžné nošení zbraně nechápu.

Znám jen případ, kdy nervní tatínek vytáhl zbraň při nějaké incidentu před školou. To by tak odpovídalo mémo obrazu, kdo nosí zbraň u sebe ve městě. 

Tebou zmiňovaný případ studentky neznám a je super, že se ubránila.